Ruhafogas kicsit másképp

Az olasz design mindig egyediségéről volt híres. Az olasz design tárgyak ötletességet sugároznak, érzelmeket közvetítenek,különlegességükkel nem ritkán meglepetést is okoznak. Nincs ez másként az Ak 47 designcégnél sem.

Hagyományos lakberendezési és használati tárgyakat terveznek: asztalokat, polcokat, tárolóeszközöket, tehát csupa olyan dolgot, amely minden háztartás alapvető eleme. Mégsem ez adja márkaképüket, hiszen összes termékük termékük tartalmaz valamilyen csavart, olyan megoldást, amely ezeket az egyszerű tárgyakat is különlegessé és utánozhatatlanná teszi.

A ruhaakasztó fogas is egy ilyen alapvető tárgy: mindenkinek szüksége van rá. Azonban az már egyáltalán nem mindegy, hogy „csak egy fogasra” vagy egy, szinte művészi alkotás kategóriába tartozó bútorra akasztjuk-e fel a kabátunkat. A Tac névre keresztelt falra szerelhető tárolóeszköz különlegessége, hogy teljesen saját igényeinkre formálhatjuk. Az acélból készült, három méretben kapható akasztóból annyit használhatunk, amennyire éppen szükségünk van, és olyan alakzatban tehetjük falunkra, amelyben csak szeretnénk. A Tac jól példázza az olasz design kreativitását és használati tárgyaink folyamatos újragondolására fordított igyekezetét.

 Ak 47 olasz design stúdió

Ruhafogas falra szerelhető

Ruhafogas falra szerelhető egyedi formában

Ruhafogas

Modern Ruhafogas

Fürdőszobai ruhafogas minimál


Lakberendezési üzletek

Gardrób Áruház - Tolóajtós gardróbszekrények
A megrendeléstől számított 5. héten már használhatja új gardróbszekrényét. Tőlünk 1 nap alatt kap ingyenes...
TH Design - Terék Bútorszalon és Konyhastúdió TH Design - Terék Bútorszalon és Konyhastúdió
A vállalkozás fő profilja hazai és import olasz, német, lengyel, cseh és szlovén bútor kiskereskedelem és lakberendezés.
Carlo Carletti Design Carlo Carletti Design
A 3D Carlo Carletti Design egyedi konyhabútorokat, beépített szekrényeket, irodabútorokat, ágyakat, nappali- és...
Bono Design  - Colombini olasz gardróbszekrények Bono Design - Colombini olasz gardróbszekrények
Prémium kategóriás olasz Colombini gardróbszekrények és hálószoba bútorok.