Gardróbszoba 3D-s látványtervekkel

Nem nagyon találunk olyan hölgyet aki nem mondana azonnal igent egy jól megtervezett és szépen kivitelezett gardróbszobára. Mutatunk egy céget akik valóra is váltják ezeket az álmokat.

KK Beltér Stúdió Kecskemét gardróbszoba


A gardróbszobának szánt helyiséget már az építészeti terveken kialakíthatjuk, de dönthetünk úgy is, hogy a ház, vagy a lakás egy felszabaduló helyiségét nevezzük ki erre a célra. Mivel egy helyiségből szeretnénk a legtöbbet kihozni, és persze szeretnénk ha a praktikum mellett a tér kihasználása is a legoptimálisabb lenne akkor érdemes a tervezést tapasztalt szakemberekre bízni.

A kecskeméti székhelyű K.K. Beltér Stúdió Kirják József tervező vezetésével közel 20 éve egyedi belsőépítészeti, lakberendezési és bútortervezési feladatokra szakosodott. Fő profiljuk a megrendelőknek is könnyebben értelmezhető és 3D vizualizációk és látványtervek készítése.

A tervező szerint „A mai kor igényeinek megfelelően 3D-s látványtervezés nélkül nincs minőségi kivitelezés. Az ilyen típusú tervezésre egyre nagyobb igény, de ahhoz, hogy a piac szereplői közül ki lehessen tűnni, valami pluszt kell a munkákhoz hozzáadni, egyedi ötletekkel, igényes belső tereket és bútorokat kell megálmodni.”

Kirják József bútortervező KK Beltér Kecskemét

KK Beltér egyedi exkluzív gardróbszoba

Szeretnénk most egy éppen kivitelezés alatt álló gardróbszobát bemutatni, ami egy családi házban kerül hamarosan kialakításra. A megrendelő egy exkluzív lakás belsőépítészeti tervezésére, kivitelezésére kérte fel a tervező stúdiót. A lakáson belül a gardróbszoba optimális elrendezésére nagy hangsúlyt fektetnek. Sok elegáns ruhának és cipőnek kell elférnie a tolóajtós szekrényekben, a nagy tükör előtt pedig bőséges hely marad a smink és a frizura elkészítésére is. Meghatározó díszítő elem a kanapé kárpitja, aminek a  motívumai a gardróbszerkény oldalfalán és a fésülködőasztal székén is visszaköszönnek. A falakon a híres szentpétervári művészpáros "Aleksey és Marina" képei vannak, hogy ezzel is a sejtelmes nőiességet hangsúlyozzák.

Tolóajtós gardróbszekrény a gardróbszobán

Fésülködőasztal, toalettasztal

A 3 dimenziós tervezés nagy előnyes, hogy a helyiség minden oldalról jól átlátható, az egyes részletek megváltoztathatóak, ténylegesen a beépítés előtti állapotokat láthatjuk. Mivel a K.K. Beltér Stúdió a kivitelezés lebonyolítással is foglalkozik, ennek az enteriőrnek a kialakítása a cég feladata.

Ha Ön is egyedi gardróbszobában, nappaliban, egyedi konyhabútor tervezésén gondolkodik keresse fel weboldalunkat ahol helyiségekre lebontva ismerheti meg referenciáinkat.

 

KK Beltér Stúdió Kadarka utca 5. 6000 Kecskemét

 

www.kkbelter.hu

 K. K. Beltér Stúdió Kft.    

6000 Kecskemét, Kadarka u. 5.
e-mail: info[kukac]kkbelter.hu
ügyvezető: Kirják József
      +36 30 239 9427
   
szakasszisztens: Kisgyörgy Melinda
      +36 30 308 6389    
     e-mail: melinda[kukac]kkbelter.hu

K.K.BELTÉR Stúdió - Kirják József
K.K.BELTÉR Stúdió - Kirják József
www.kkbelter.hu
A K.K. BELTÉR Studió vállalja 3D vizualizációk készítését, teljeskörű belsőépítészeti tervezést és kivitelezést valamint egyedi bútortervezést és gyártást.
Kecskemét

Lakberendezési üzletek

Enterieur német, francia, belga bútorok webáruháza Enterieur német, francia, belga bútorok webáruháza
Minőségi nappali bútor, étkező bútor, ülőgarnitúra, hálószobai és gyerekszobai bútorok lapraszerelt változatban...
Gardrób Áruház - Tolóajtós gardróbszekrények
A megrendeléstől számított 5. héten már használhatja új gardróbszekrényét. Tőlünk 1 nap alatt kap ingyenes...
TH Design - Terék Bútorszalon és Konyhastúdió TH Design - Terék Bútorszalon és Konyhastúdió
A vállalkozás fő profilja hazai és import olasz, német, lengyel, cseh és szlovén bútor kiskereskedelem és lakberendezés.
Dialma - Bútorok és lakberendezési kiegészítők webáruháza Dialma - Bútorok és lakberendezési kiegészítők webáruháza
Dialma olasz vintage stílusú bútorok és lakberendezési kiegészítők webáruháza.