Nézz szét a Kanapékirály webáruházában, ismerd meg az aktuális választékot és az akciókat. Ma már a Kanapékirály nem csak az ülőgarnitúrák és kanapék népszerű és megbízható webes forrása, számos elemes bútort is beszerezhetünk a folyamatosan frissülő készletből. Az elemes bútorkombinációk lehetőséget adnak az optimális tervezéshez, a bővítéshez, és sokkal könnyebb átrendezni is a gyerekszobát ha a későbbiekben új ötleteink lesznek. A gyerekszobai elemes bútorok teljes választékát itt találod.

Apli ifjúsági elemes bútorcsalád gyerekszobába

Fiatalos, vidám elemes ifjúsági bútorcsalád, komóddal, szekrénnyel, íróasztallal és ággyal. Ha sok holmitok van, válasszatok több nagy szekrényt, amikben mindent elrejthettek és eltüntethetitek a rendetlenséget. Lekerekített, színes tetőlapja igazán tetszetőssé teszi. Görgős fiókokkal és masszív kivetőpántokkal kapod, így gyermeked sokáig nyúzhatja majd. Hegyi juhar - Narancs színben rendelheted, matt króm fogantyúkkal, lapra szerelten, csomagolva.

Apli ifjúsági elemes bútorcsalád, gyerekszobába

Apli ifjúsági elemes bútorcsalád, gyerekszobába

Apli ifjúsági elemes bútorcsalád, gyerekszobába

Apli ifjúsági elemes bútorcsalád, gyerekszobába

Nodo ifjúsági elemes bútorcsalád gyerekszobába

Ha a csemetéd már most tengerésznek készül, ezzel a bútorcsaláddal lenyűgözheted. Egyedi, kötélből készült fogantyúk adják a "tengerész" érzés alapjait. Valamennyi elem tökéletesen igazodik egymáshoz, így bármikor könnyedén átrendezheted, vagy kiegészítheted. Erős ajtópántok, simán guruló fiókok garantálják, hogy a bútor sokáig használható maradjon. Vad juhar - Navy kék színben rendelheted, tengerész kötél fogantyúkkal, lapra szerelten, csomagolva.

Nodo ifjúsági elemes bútorcsalád, gyerekszobába

Nodo ifjúsági elemes bútorcsalád, gyerekszobába

Nodo ifjúsági elemes komód, gyerekszobába

Nodo ifjúsági elemes bútorcsalád, íróasztal gyerekszobába

Clip elemes bútorcsalád, nappaliba és gyerekszobába

Egyszerű megjelenésű elemes bútorcsalád, amiből berendezheted nappalidat vagy gyerkőcöd szobáját. Bár nincs sok elem a családban, ettől függetlenül remekül illeszkednek egymáshoz az elemek. Noce tango vagy Sonoma tölgy színben rendelheted, alumínium hatású műanyag fogantyúkkal, lapraszerelten, csomagolva.

Clip elemes bútorcsalád, nappaliba és gyerekszobába

Flip ifjúsági elemes bútorcsalád gyerekszobába

Fiatalos, vidám elemes ifjúsági bútorcsalád, komóddal, szekrénnyel, íróasztallal és ággyal. Otthoni tanulósarkot is berendezhettek, vagy ha sok holmitok van, válasszatok több nagy szekrényt, amikben mindent elrejthettek. Görgős fiókokkal és masszív kivetőpántokkal kapod, így gyermeked sokáig nyúzhatja majd. Vad juhar - Lime sárga - Fehér színben rendelheted, matt fehér fogantyúkkal, lapra szerelten, csomagolva.

Flip ifjúsági elemes bútorcsalád, gyerekszobába

Flip ifjúsági elemes bútorcsalád, gyerekszobába

Yoop elemes bútorcsalád gyerekszobába

Olyan gyerekszobát szeretnél, ami mindennél praktikusabb, ugyanakkor még komolyságot is tükröz? Sok-sok pakolós elemből válogathatsz, amelyekben minden holmit kényelmesen elrejthetsz a kíváncsi tekintetek elől.
A nagyméretű sarok ruhásszekrényeknek köszönhetően a sarokban ki tudsz alakítani egy szekrénysort, ezzel is helyet takaríthatsz meg. Letisztult, modern felületű szekrényekből és komódokból válogathatsz, könnyedén guruló fiókokkal, erős ajtópántokkal. Sonoma tölgy - Antracit szürke színben rendelheted, alumínium hatású műanyag fogantyúkkal, lapraszerelten, csomagolva.

Yoop elemes bútorcsalád, gyerekszobába

Yoop elemes bútorcsalád, gyerekszobába

A gyerekszobai elemes bútorok teljes választékát itt találod.

Kanapékirály logo

Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház

A Kanapékirály bútorait 38 napig kipróbálhatod, méghozzá saját otthonodban. Nem kell aggódnod, hogy rosszul választasz, hiszen a vásárlás után indoklás nélkül 38 napig bármikor meggondolhatod magad, mi pedig visszavesszük és visszafizetjük a bútor árát. 

Kanapékirály 38 napos pénzvisszafizetési garancia