Az iskolakezdés fontos kelléke: egy kényelmes forgószék

Nem kell már sokat várnunk, hogy a következő tanév elkezdődjön. A nyár már az utolsó napjait éli, augusztus végén pedig mindenki ezerrel próbál készülni az iskolakezdésre.

Nincs sok fontosabb dolog most, mint végiggondolni, hogy mi hiányzik még a felszerelésből, mi az, amit mindenképpen be kell szerezni, mire eljön szeptember elseje és becsengetnek az iskolákba. Minden, iskolába szükséges dolog mellett gondolnunk kell arra is, amikor maid gyermekünk otthon tanul. A házi feladat, az otthoni tanulás komoly része és ez több órát vesz igénybe naponta, éppen ezért nem mindegy, hogy megfelelő kényelemben tudja-e tanulási teendőit ellátni. Ilyenkor válik kulcsfontosságúvá a gyerek forgószék.

Modern fehér görgős forgószékek gyerekszobába

Az Impala Bútorkereskedő Kft., ismert nevén a Székkirály számos bútordarab mellett az ország egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb kínálatát nyújtja azonnal elvihető forgószékekből. Még most a hónap végén is sokféle széket találhatunk terméklistájukon, amelyek a legkülönbözőbb igényeket elégítik ki, így még most sem késő megvenni az íróasztal mellé az új forgószéket. Néhány igazán nagyszerű darabon keresztül mutatjuk be, hogy mi a mai trend, és mire kell figyelni a székvásárlásnál.

Ha kisebb iskolásról van szó, aki esetleg még csak most kezdi meg a hosszú iskolai éveket, érdemes a kedvében járni és a játékos forgószékek mellett dönteni. Ez színesebbé teszi a szobáját is és nagyobb kedvet ad a tanuláshoz, a mindennapos leckeíráshoz, amit minél hamarabb meg kell szoknia.

Pink gyerekszobai szék forgó

Ez a darab, a Kitty karfás gyermek forgószék abszolút kicsikre van szabva, az ő magasságuk, súlyuk volt a mérvadó a készítésnél. Bár a szék állítható magasságú, számolnunk kell a gyermek gyors növekedésével is.
 
A gyerekforgószékek mellett széles választékot találtunk az úgynevezett ifjúsági forgószékekből, amelyek a nagyobbakhoz lettek igazítva. A mostani trend szerint a karfa nélküli székek a „menők”, amelyeknél a támlák kényelmes kialakítására fókuszáltak. Ez megóvja a korai hát-és derékfájástól használóját.

 Kitty karfás székFun Ifjúsági forgószék

Kitty és Fun-1 forgószékek

A Fun-1 ifjúsági forgószék termék pontosan a fentebb leírtaknak felel meg. A kényelem mellett a design-ra is nagy hangsúlyt fektettek a készítők, ráadásul nagyon sokféle színben és mintázatban kaphatóak ezek a bútordarabok.

A kényelem és a design mellett fontos figyelnünk még a tartósságra, hiszen nem mindegy, hogy egy széknek mekkora a napi terhelése. Ha sokat ül benne a gyermek, esetleg egy igazi kis izgő-mozgó vagy sokat tanul, akkor lehet, hogy nagyobbnak kell lennie a strapabíróságnak. Ezen kívül érdemes még odafigyelni az anyagra is. Vannak már műanyag, fémvázas, erősen párnázott és fatámlás székek is, mint például ezek:

Febo fatámlás gyerekszobai forgószékGonzo Ifjúsági forgószék fehér

Febo és Gonzo gyerekszobai forgószékek

Coco ifjúsági forgószék Sportos gyerekszobai forgószék

Coco és flash forgószék változatok

Ezek a szempontok a kényelem és a tisztíthatóság miatt is fontosak. Minden székválasztásnál az a legcélravezetőbb, ha jövőbeli használója próbálja ki, még a boltban, hiszen ő érzi, hogy mennyire kényelmes, megfelel-e majd ahhoz, hogy minden nap beleüljön és tetszik-e eléggé ahhoz, hogy hosszú távon is használatban legyen. Természetesen érdemes figyelni ilyenkor a gyerekekre és terelgetni őket az ergonómia, a kényelem irányába, mert ők hamar elcsábulnak a design elemek láttán.

Coco fehér gyerekszobai szék

Még tényleg nincs késő a vásárláshoz, ráadásul így a nyár végén több akció is van bizonyos termékekre. Jobb minél előbb lecsapni rájuk! Még több forgószékért látogasson el a www.impala.hu weboldalra és tájékozódjon mindenről!

 

Impala a Székkirály

1135 Budapest, Reitter F. u. 8/b.

Telefon: 270 9700, 270 9770,
Mobil: +36 70 432 4000 , +36 70 432 5000

www.szekkiraly.huSzöveg: Őrsi Barbara

Fekete karfás gyerekszobai szék

Impala Bútorkereskedő Kft. - A Székkirály
Impala Bútorkereskedő Kft. - A Székkirály
www.impala.hu
Ha otthonra szeretne széket, fotelt, étkezőasztalt vagy kiegészítő bútorokat biztosan jó helyen jár. De, ha Ön lakberendező, belsőépítész vagy a vendéglátóiparban dolgozik, akkor a legjobb helyen jár!
Budapest

Lakberendezési üzletek

Enterieur német, francia, belga bútorok webáruháza Enterieur német, francia, belga bútorok webáruháza
Minőségi nappali bútor, étkező bútor, ülőgarnitúra, hálószobai és gyerekszobai bútorok lapraszerelt változatban...
Bono Design - Colombini olasz gyerekszoba bútorok Bono Design - Colombini olasz gyerekszoba bútorok
A Bono Design által képviselt olasz Colombini gyár bútorait stílus, elegancia és visszafogott luxus jellemzik. A...
Monte Grappa Olasz bútorbolt és bemutatóterem Monte Grappa Olasz bútorbolt és bemutatóterem
Olasz bútorok teljes választéka design és klasszikus stílusban a lakás minden pontjára, közvetlenül a gyártóktól....
la home Lakberendezési Webáruház la home Lakberendezési Webáruház
Webáruházunk nyitásakor fő célunk volt egy olyan termékkínálat kialakítása, ami Magyarországon máshol nem elérhető....