A Hästens, a Vi-Spring és a Treca de Paris márkaboltjaival hazánk felzárkózott a nyugat-európai színvonalhoz. Az ágykészítés ugyan szerteágazó irányban fejlődött az elmúlt évszázad során, a legrangosabb ágykészítőkre mindmáig a tradicionális módszerek, a legfinomabb természetes anyagok és a részletekre való odafigyelés a jellemző. Két éve nyitotta meg első márkaboltját az ágykészítés egyik legidősebb képviselője, a svéd Hästens, amely e mesterség több mint 150 éves hagyományait ápolja. Kézműves módszereiket generációkon keresztül folyamatosan újítják és finomítják, megalkuvás nélkül a minőségre és kényelemre törekedve. Ágyaik elkészítéséhez a gyapjú, pamut és len mellett lószőrt is használnak, amely az ágy megfelelő szellőzését biztosítja.

A különböző természetes anyagok egymásra helyezett rétegei a rugórendszerekkel együtt tökéletes támasztékot nyújtanak és a test teljes ellazulását teszik lehetővé. A márka több évtizede a svéd királyi udvar egyedüli beszállítója és a világ legkényelmesebb ágyának tartott Vividus-t is a Hästens kézműves mesterei készítik. A legújabb, limitált szériában elérhető Royal ágyában pedig úgy aludhatunk, mint egy igazi uralkodó. A márka nemrég Magyarország legrangosabb kastélyszállójának, a Hertelendy Kastélynak is készített egy királyi fekhelyt.

A Hästens-t az elmúlt évben egy másik exkluzív márka is követte. A brit Vi-Spring az 1900-as évek elején alapjaiban változtatta meg az ágykészítés fejlődését. Ez volt ugyanis az első mesterműhely, amely 1901-ben zsákrugós technikát (egyedileg textilzsákba helyezett rugók) alkalmazott ágyaiban.

Vi-Spring Exquis luxuságyVi-Spring Tiara luxuságy

Minden Vi-Spring ágy egyedi bútordarab, rendelésre készül, amelyet alvási szokásaink köré terveznek. A márka népszerűsége részben a kiváló és különleges, természetes alapanyagoknak (gyapjú, kasmír, selyem, lószőr, angóragyapjú, bambusz- és kókuszrostok) valamint az aprólékos, egyéni kéréseknek teret adó, kézi készítésnek köszönhető. Ágyaik olyan nagy óceánjárók luxuslakosztályában időztek, mint a Queen Mary vagy a Titanic, de a világ legexkluzívabb szállodái közül ma is kitüntetnek jó néhányat.

A mindössze néhány hónapja megnyílt francia Treca de Paris márkaboltjával hazánk teljesen felzárkózott a nyugat-európai színvonalhoz. A Treca de Paris a testre szabott kényelem és elegancia művészetét jelenti az ágykészítésben. A cég alapítója Victor Moritz azt vallotta, hogy csak egy jó minőségi ágy, kiváló matrac és exkluzív ágynemű kombinációja teheti az alvást valóban luxusélménnyé.

Az ágyak a legmodernebb módszerekkel, aprólékos kézimunkával és természetes anyagok felhasználásával készülnek. A Treca de Paris ágyaiban a természetes anyagok közül a len, gyapjú, selyem, pamut, kasmír de olyan innovatív anyagok, mint az Ingeo és Seacell is előfordulnak. Minden egyes ágy különleges, amely a vásárló egyedi igényei és kívánságai szerint készül el. A márka sok évtizedes fennállása során a világ elismerését is kivívta a minőség, luxus és kényelem tekintetében.

Treca de Paris SoireesTreca de Paris Violet

Ne feledjük, hogy életünk közel egyharmadát alvással töltjük. Ez azt jelenti, hogy közel 25-30 évet töltünk el ágyunkban. Milyen bútor lehetne számunkra fontosabb? A jó éjszakai alvás erősíti az immunrendszert és a test gyógyuló képességét, javítja a memóriát és a tanulási képességet, fokozza a fizikai állóképességet és növeli az esélyt a hosszú, egészséges életre. Egy igazán kényelmes ágy életünk minőségét javítja, így ágyunkat érdemes komoly befektetésként kezelni életünkbe.

Hastens logó

Telefon
+36 30 588 49 37

Levél
info@scandinaviandesignhouse.hu

Óra
H-P: 10-20 - óráig
V: 10-18 - óráig

www.luxurybeds.hu