Luna matrac a pihentető alvás titka

A minőségi alvást nagyon sok tényező befolyásolja. Ha ezekre nem szentel kellő figyelmet, akkor fáradtan, kimerülten, dekoncentráltan ébredhet.

Luna Matrac

A jó alvás egyik előfeltétele a rendszeresség. Törekedjen arra, hogy hétköznap és hétvégén is mindig ugyanabban az időben feküdjön le és aludjon eleget. A szobában ne legyen túl meleg, hűvösebb helységben könnyebben tud nyugalmi állapotba kerülni. Késő este, vagy lefekvés előtt ne fogyasszon kávét vagy koffein tartalmú italokat. Teli gyomorral esélytelen jól aludni, ezért próbáljon meg könnyen emészthető ételeket enni este. Végül, de nem utolsósorban a pihentető alvás érdekében válasszon minőségi matracot. Ha reggelente fáradtan, nyűgösen ébred, fáj a háta, a nyaka, a dereka, akkor nem megfelelő matracon alszik.

A pont jó matrac Luna

A Luna matrac kifejlesztette a PONT JÓ matracot, melynek titka a különböző, igen jó minőségű és sűrűségű habok megfelelő arányában és  elhelyezési sorrendjében rejlik.  23 cm-es vastagsága és az egyes rétegek egymásra gyakorolt hatása révén alkalmazkodik a matracon fekvő ember testsúlyához és testalkatához. Kiválóan támasztja, egyenesen tartja  a gerincoszlopot, a latex rétegnek köszönhetően nem „nyeli el” a testet.

Luna matrac képek

Ugyanakkor jobban lecsökkenti a mozgás-átvitelt, így párunk alvás közbeni mozgása nem ébreszt fel bennünket. Jól szellőzik, használat közben nem melegszik túl és mentes a kellemetlen szagoktól. A matrac huzata antiallergén, kellemes tapintású, mosható, káros anyagoktól mentes, környezetbarát textíliából készül.

Luna matrac rétegrendje

A Luna matrac ára a benne lévő  kiváló minőségű alapanyagok és  a készítésekor alkalmazott korszerű technológia ellenére is rendkívül kedvező. Más matracokat forgalmazó cégekkel ellentétben a Luna matracnak nem kell hatalmas bemutatótermet, drága  raktárkészletet fenntartania, jutalékért dolgozó eladókat foglalkoztatnia, sem  hatalmas szállítási költségeket fizetnie.  Annak köszönhetően, hogy a Luna matracot Magyarországon gyártatják, on-line értékesítik,  a gyárból közvetlenül, tömörítve, könnyen mozgatható, környezetkímélő dobozban  szállítják az Ön otthonába, vagy az átvételi pontra, az árak nem tartalmaznak felesleges költségeket.

Luna matrac méretek és webshop

A matracot Ön otthona kényelmében, hosszabb időszakon keresztül használhatja. Amennyiben a Luna matrac mégsem PONT JÓ Önnek, akkor a vásárlástól számított 100 napon belül vissza is küldheti a rendeltetésszerűen használt, nem károsodott matracot, a befizetett vételárat pedig visszakapja. Ha fontos Önnek, hogy jól és kényelmesen aludjon, ha pont egy PONT JÓ matracot keres, akkor próbálja ki a Luna matracot, nem fog csalódni benne!

Luna logo

www.lunamatrac.hu


Telefon: +36-20-988-6826 - Munkanapokon 8-17 óra között 

Luna Matrac webáruház
Luna Matrac webáruház
lunamatrac.hu
A Luna matracot a vásárlók többségének fejlesztettük, ahol a különböző habrétegek együtt dolgoznak és egymás jó tulajdonságait erősítik. A Luna matrac alkalmazkodik a matracon fekvő ember testsúlyához és testalkatához.

Lakberendezési üzletek

Scandinavian Design House – Exkluzív ágyak és matracok, luxus ágynemű Scandinavian Design House – Exkluzív ágyak és matracok, luxus ágynemű
Természetes anyagokból, kézzel készített egyedi luxus ágyak és matracok a világ legrangosabb ágykészítőitől....
Bono Design - Colombini olasz hálószoba bútorok Bono Design - Colombini olasz hálószoba bútorok
A Bono Design által képviselt olasz Colombini gyár bútorait stílus, elegancia és visszafogott luxus jellemzik. A...
Novetex Matrac Biomanufaktúra Novetex Matrac Biomanufaktúra
Természetes alapanyagokból készült matracaink számtalan változata közül mindenki megtalálhatja a számára...
BoConcept BoConcept
Dán design kanapék, nappali, étkező, és hálószobai bútorok, lakberendezési kiegészítők.