Barna falszín ötletek modern hálószobába

Ha már eldöntötted, hogy barna falszínt szeretnél a hálószobádba, akkor feltétlenül nézd meg ezt az összeállítást, ahol 23 hálót mutatunk neked a barna változatos árnyalataival.

A barna falszín válaszáasa jó ötlet akkor ha meleg, otthonos hangulatot szeretnél elérni. Sok olyan árnyalatot fogsz találni, ami a padlóburkolattal, a függönyökkel, és a hálószobai bútorok színével is szinkronban lesz. A paletta nagyon széles a bézses világosbarnától a meleg középbarna, csokoládé, kávé árnyalatokon át a vörösebarna, az aranybarna, a curry, vagy a szürkésbarna tóp tónusokig.

Ha a célunk a barnás összhatás elérése, akkor ezt a színt alkalmazhatjuk csak egy-egy falszakaszon, például a franciaágy mögött hangsúlyos területen. A festéken túl ugyanitt barna egyszínű, vagy apró mintás tapétát, dekorburkolatot, vagy falpaneleket is alkalmazhatunk. Az itt bemutatott enteriőröknél a mennyezet általában fehér, érdemes ezt a szellős hatást ezzel elérnünk, ott már túl sok lenne a barna. Fontos megemlíteni, hogy ha valamilyen meglévő színt szeretnénk átfesteni, akkor több rétegben kell felvinnünk a barna színt, mert átüthet az alatta lévő szín, ami befolyásolhatja a kívánt szín elérését. Tökéletesen fedő festéket válasszunk, és száradást követően győződjünk meg róla, hogy kell-e egy harmadik réteg. Kellemes tervezgetést kívánunk!

 

  

 
Lakberendezési üzletek

Alchimista Stúdió - Kovácsoltvas bútorok, kiegészítők Alchimista Stúdió - Kovácsoltvas bútorok, kiegészítők
Ügyfélfogadás, kizárólag telefonos bejelentkezéssel. Kovácsoltvas bútoraink mellett kortárs művészek képeit,...
Scandinavian Design House – Exkluzív ágyak és matracok, luxus ágynemű Scandinavian Design House – Exkluzív ágyak és matracok, luxus ágynemű
Természetes anyagokból, kézzel készített egyedi luxus ágyak és matracok a világ legrangosabb ágykészítőitől....
Novetex Matrac Biomanufaktúra Novetex Matrac Biomanufaktúra
Természetes alapanyagokból készült matracaink számtalan változata közül mindenki megtalálhatja a számára...
Soul Interiors - modern klasszikus bútorok Soul Interiors - modern klasszikus bútorok
Fedezze fel a modern klasszikus bútorok világát. Nappali, ebédlő és hálószobai bútorok, tradicionális és kortárs...