7 modern konyhabútor újdonság a TH Design-tól

A MAXCity földszintjén található TH Design Lakberendezési Stúdió modern konyhabútoraiból válogattunk. Az új irányvonal jellemzői a tömörfa felületekkel kombinált elegáns fényes és matt felületek.

A TH Design konyhák egyedi mérethez igazítva kiváló minőségű Miele, Bosch és Siemens konyhai gépekkel rendelhetők.

TOP CUBANIT

TOP CUBANIT konyhabútor

TOP CUBANIT konyhabútor

Ragyogás a konyhában éjjel-nappal. A beltérben alkalmazott gömbölyded formák az év érdekességei, ám a hozzáértők jól tudják, hogy ismétlődő trendről van szó, mely többször hódított már az elmúlt évtizedek során. Születésünktől gömbölyű formák vesznek körül, amelyeket biztonságosnak, kellemesnek érzünk. A konyhai összeállításokban ezek látványos benyomást keltő, feltűnő elemként funkcionálnak.

CERAMIC

CERAMIC konyhabútor

CERAMIC konyhabútor

Egyetlen sziget, temérdek öröm. Ennek a letisztult megjelenésű konyhának kétségkívül a kerámiasziget a legdominánsabb eleme, amely minimalista kialakítása mellett a rozsdabarna és a szürke árnyalatait kombináló színeivel is magára vonja a figyelmet. A fiókok fogantyú nélküli kivitelben készülnek.

PURE

PURE konyhabútor

Karnyújtásnyira a természet. A PURE összeállítást a tervezők a legkisebb részleteket is figyelembe véve álmodták meg, és időtálló formákat hoztak létre. A bemart fogantyúval vagy érintésre működő Tip-On rendszerrel választható, tökéletesen sima, fényesre lakkozott ajtófelületek ugyancsak a tisztaságot és a harmóniát hangsúlyozzák. Ezt egészíti ki a konyha leghangsúlyosabb része, a tömör tölgyfából készült bárpult, mely a forradalmi újításnak számító ezüstös kerámia munkalappal kombinálva a legnagyobb nyomást, hőt és súlyt is elviseli.

SENSE

SENSE konyhabútor

A Sense összeállításban a mattfehér felületeket tölgyfurnér ajtók egészítik ki. A tökéletesség tovább fokozható a tömörfa tölgy bárpulttal. Mindezt olyan belső megvilágítású üvegszekrények egészítik ki, melyekbe a ragyogó hatást fokozó fényes korpusz illeszkedhet. Az időtálló dizájn és a hagyomány ötvözete egyszerűen lenyűgöző!

PACIFIC BLUE

PACIFIC BLUE konyhabútor

Ügyfeleink között nemritkán üdvözölhetünk olyanokat is, akik egy lépéssel mások előtt szeretnének járni, és nem elégszenek meg azzal, amit láttak már valahol. Az ő számukra készült ez az atipikus, kellemesen excentrikus, elegáns kasmírt csokoládébarnával és tengerkék árnyalattal ötvöző összeállítás, mely szokatlan üdeséget, a tisztaság érzetét varázsolja a helyiségbe. Az összeállítást edzettüveg asztallal és széttört üvegtáblát idéző, szokatlan mintázatú műanyag székekkel egészítettük ki.

CRYSTAL

CRYSTAL konyhabútor

A Crystal elnevezésű összeállításnak nincs szüksége bonyolult vonalvezetésre, túlcizellált, öncélú megoldásokra ahhoz, hogy azonnali birtoklási vágyat keltsen az emberben. A magasfényű, világos akrilajtók 3D-s élzárásúak, s így térelválasztó hatásukkal az Ön elképzelései szerint alakítják a teret. Az alsó szekrénysorra fektetett 6 cm vastagságú, Ontario nevű juharfa munkapult várja, hogy megfeleljen minden kihívásnak.

PURE NATURAL

PURE NATURAL konyhabútor

 
Törjünk ki a megszokott biztonságból! A magasfényű felületekre épülő összeállítást meghökkentő eleganciával egészíti ki a famotívumos edzett üveg, a kasmírszínű, élbemart fogantyúk és a kerámia munkalap. A háziak és a látogatók tekintetét azonban elsősorban mégis a tömör kőrisfa bárpult vonzza majd, amelynek formája és utánozhatatlan struktúrája a természet dizájnstúdiójából származik – mi csupán az edzettüveg támasztékot biztosítottuk hozzá.


 Tervezés és kivitelezés egyedi méretekhez igazítva:

TH Design Lakberendezési Stúdió

MaxCity Lakberendezési Központ fsz. 28-as üzlet
2045 Törökbálint, Tó-park u. 1/a (M1 törökbálinti lehajtónál)

Tel: +36 23 500 773
Mobil: +36 70 333 4787

www.thdesign.huTH Design - Terék Bútorszalon és Konyhastúdió
TH Design - Terék Bútorszalon és Konyhastúdió
www.thdesign.hu
A vállalkozás fő profilja hazai és import olasz, német, lengyel, cseh és szlovén bútor kiskereskedelem és lakberendezés.
Törökbálint - MAXCity

Lakberendezési üzletek

Bono Design - Colombini olasz konyhabútorok és lakberendezés Bono Design - Colombini olasz konyhabútorok és lakberendezés
A Bono Design által képviselt olasz Colombini gyár bútorait stílus, elegancia és visszafogott luxus jellemzik. A...
TH Design - Terék Bútorszalon és Konyhastúdió TH Design - Terék Bútorszalon és Konyhastúdió
A vállalkozás fő profilja hazai és import olasz, német, lengyel, cseh és szlovén bútor kiskereskedelem és lakberendezés.
PorcaHungary - Burkolat - Konyha - Fürdőszoba PorcaHungary - Burkolat - Konyha - Fürdőszoba
Váci úti, közel 500 m²-es bemutatótermünkben minden megtalálható, ami fürdőszobával, konyhával, vagy csempével...
Koper Konyha- és gyerekbútor stúdió, üvegtégla centrum Koper Konyha- és gyerekbútor stúdió, üvegtégla centrum
Egyedi konyhabútorok és konyhai gépek Óbudán. Bemutatótermünkben színes gyerekbútor kollekciónkkal és széles...