IDdesign, megérkezett otthona dán lakberendezője

Örömmel értesítjük, hogy 2008. októberétől már a MAXCityben is megtalálja az IDdesign, a legnagyobb és legsikeresebb dán lakberendezési üzletlánc minden igényt kielégítő termékeit.

Galéria megtekintése

A több mint 1300 nm-es üzletben a SKANDINÁV bútortervezés remekei mellett kiegészítők egész sora kap helyet, a hálószoba egyedi berendezéseitől a hangulatos lámpákon át a modern konyhafelszerelésekig.

ID Design dán nappali bútorID Design dán nappali bútor és kanapé
ID Design kanapéID Design kanapé

Az IDdesign filozófiájához hűen üzletünkben a berendezett enteriőrök inspirációt és egyedi ötleteket nyújtanak ahhoz, hogy otthona ne csak kényelmes, hanem modern és stílusos is legyen. Mindezt nálunk elérhető áron találja meg. A különböző stílusok kedvelői a sokszínű kínálatból könnyen kiválaszthatják a személyes tereik kialakításához illő berendezéseket. Termékeinket gondosan válogattuk össze, hogy mind a funkcionalitás, mind a flexibilitás tekintetében tökéletesen illeszkedjenek bármely lakásba. Esztétikus megoldásokat kínálunk, teret engedve a kívánt formák és méretek egyedi megválasztásának.

Különös hangsúlyt fektetünk arra, hogy megőrizzük a skandináv stílus letisztult, elegáns formavilágát és egyszerűségét, amely a variációk kimeríthetetlen tárházát kínálja. Mi hiszünk abban, hogy minden vevőnknek értéket kell kapnia nálunk.

Ismerje meg a dán lakberendezés legfrissebb trendjeit a
2009 -es katalógusunkból 2009 -es katalógusunkból > !

UPNORDIC
· A természet inspirálta a markáns skandináv hagyományokat hordozó stílus tervezőit. · Világos színek, lágy vonalak, egyszerű, természetes formák és anyagok, tiszta harmónia jellemzi. · Az Upnordic enteriőrök világosak, elegánsak, egyszerűek, mégis kellemes hangulatot árasztanak. Bútorai emberközeliek, kényelmesek és időtállóak. · A minőségi, letisztult formatervezésű bútorok és kiegészítők nélkülözhetetlen kellékei a kellemes, modern otthon kialakításának.

ID Design dán nappali bútorID Design design kanapé
ID Design hálószobaID Design dán design bútor

URBAN
· Újító, progresszív stílus, amelyet a design és a forma játéka ural. · Egyszerű, határozott, modern formák, színek és anyagok jellemzik. · Az Urban színei kontrasztosak, a határozott fekete, a tiszta fehér és a szürkék közé illesztett színes darabok és modern minták mégis harmonikus összhatást keltenek. · Igazi nagyvárosi stílus, amely kényelmes, ugyanakkor merész, vagány, friss, fiatalosan elegáns otthont teremt.

ID Design urban nappaliID Design urban étkező

GLOBAL
· Az IDdesign legszínesebb stílusát a színekkel és textilekkel való kísérletezés jellemzi. · Bátor színhasználat, a kulturális és etnikai sokféleség által inspirált mintás textilek, tapéták, az egyszerű vonalvezetés, erős kontrasztok, felújított retro hangulat a jellemzői a Global enteriőröknek. · A különleges design elemek és merész színek kombinációja a kísérletező szellemű, határozott személyiségeknek ad lehetőséget otthonuk és irodájuk egyedi, stílusos berendezéséhez.

ID Design global nappaliID Design global nappali

DELUXE
· A magas minőség maximális kényelemmel és eleganciával párosul a Deluxe stílus bútoraiban. · A határozott vonalvezetésű bútorokat sötét, elegáns színekkel és a legfinomabb anyagokkal kombinálták. · A fényes, arany, ezüst kiegészítők kihangsúlyozzák az enteriőrök csillogó eleganciáját, extravagáns, különleges stílust kölcsönözve azoknak. Azoknak ajánljuk, akik mindig a legjobbra vágynak.

ID Design deluxe étkezőID Design deluxe étkező
ID Design deluxe franciaágyID Design deluxe étkező

A termékekről: Az IDdesign széles termékskálája a modern lakberendezés minden kellékét biztosítja, a bútoroktól és szőnyegektől kezdve, a lámpákon át, a kiegészítőkig.

Az üzletről: · Európában Budapesten nyílik az első IDdesign üzlet Dánián kívül. · Célunk a közép-kelet-európai régióban is piacvezetővé válni a minőségi lakberendezési termékek piacán. · A budapesti üzletet a törökbálinti MAXcityben rendeztük be, területe 1325 m2. · Ez a legnagyobb, minőségi lakberendezési cikkeket kínáló üzlet hazánkban. Kategóriájában ez az egyetlen, ahol a bútorok széles választéka mellett minden kiegészítő is megvásárolható, ami egy lakás berendezéséhez szükséges. · Igényes kompozíciók, változatos lakberendezési ötletek, többféle stílus, széles választék, személyre szabható design elemek, szakszerű tanácsadás, kellemes környezet várja a vásárlókat. · Hivatalos megnyitó: október 3.

www.iddesign.hu

 

Az IDdesignról:

Az IDdesign dán vállalatcsoport: Az áruházlánc Dániában 16%-os piaci részesedéssel és 39, széles termékskálát felvonultató áruházával a legnagyobb és legsikeresebb dán bútorüzletlánc. 1995-től kezdték meg a nemzetközi terjeszkedést, amely egy részletesen kidolgozott franchise koncepció segítségével történt. Jelenleg Dánián kívül az Egyesült Arab Emirátusok, Bahrein, Quatar, Kuwait, Omán, Szaúd-Arábia, Jordánia, Ciprus és a Kanári-szigetek területén működnek IDdesign üzletek. Az IDdesign belépett a Dán Franchise Szövetségbe, amelynek tagjai elkötelezettek az Európai Franchise Szövetség által meghatározott etikai alapelvek és a dán minőségi szolgáltatások jó híre iránt. Az IDdesign célja: a profi szakmai háttér és a csapatmunka segítségével megteremteni a lehetőséget, hogy termékeink számára ne legyenek határok. A cég jelentősége egyre nő a nemzetközi piacokon is. Az IDdesign nem csak saját bútorokat árul, hanem több, magas minőségi kategóriát képviselő márka termékeit is, mind a bútorok, mind a lakberendezés területéről. Ezért képes arra, hogy a legjobb minőséget elérhető árakon biztosítsa.

IDdesign - Dán lakberendezési áruház
IDdesign - Dán lakberendezési áruház
www.iddesign.hu/hu
Az IDdesign gondosan összeválogatott kínálata a modern élet követelményeinek megfelelő különleges, kiváló minőségű bútorokból és kiegészítőkből áll. Mindent megtalál nálunk, ami egy lakás berendezéséhez szükséges.
Törökbálint, MAXCity

Lakberendezési üzletek

Bútorwebshop - Minőségi olcsó bútorok országos kiszállítással Bútorwebshop - Minőségi olcsó bútorok országos kiszállítással
Modern, megfizethető bútorok országos, akár ingyenes házhoz szállítással is a Bútorwebshop.com webáruházból. Nappali...
Kanapékirály - Kanapé és bútor webáruház Kanapékirály - Kanapé és bútor webáruház
A Kanapékirály bútorait 38 napig tesztelheted, méghozzá saját otthonodban. És ha közben úgy döntesz, hogy a...
Forma Vivendi Lakberendezési áruház Forma Vivendi Lakberendezési áruház
A FORMA VIVENDI olyan mai, élhető és kellemes, modern emberi lakás –és házbelsőket, külső, kerti megoldásokat mutat...
Rio Art & Design - Ülőgarnitúrák, étkezők, egyedi bútorok Rio Art & Design - Ülőgarnitúrák, étkezők, egyedi bútorok
Egyedi tervezésű minimál és modern nappali és étkező bútorok, minőségi anyagok felhasználásával a MAXCityben. ADA és...