Az alacsony, forgó fotelek a 60-as évek jellemző bútorai voltak, melyek most újra beindították a bútorpiac fantáziáját. A tervezők által újraálmodott mostani modellek, modern, megjelenésükkel bármely lakás, vendéglátó egység vagy akár egy orvosi váró ékei is lehetnek.

Retró stílusú klub fotel

A retro, vagy más néven koktél foteleket újra gyártják, ám kevés magyar bútorüzletben találjuk meg őket. Az Impala Bútorkereskedő Kft - ismertebb nevén a Székkirály - áruházában (1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/B.) egyedülállóan széles választékban kaphatók. Nem véletlen, hogy szokásos árházi sétánk alkalmával, szinte mindet leteszteltük!

Klub fotel a Székkirálynál

MF-3663, MF-5284 és MF-3691 fotelek

Ez a letisztult, modern vonalvezetésű koktél fotel stabil króm talppal rendelkezik. Palástja a kimondhatatlan nevű akrilnitril butadién sztirol műanyag (ABS műanyag), mely az úgynevezett műszaki műanyagok speciális fajtája. Ettől aztán hő- és ütésálló, mégis szép és fényes. Ülőfelülete pedig praktikus textilbőr, mely könnyen tisztítható. Ez a típusú modell több színben kapható, így változatos lakberendezési lehetőségeket kínál közösségi terekben, és lakóterekben egyaránt.

Műanyag klub fotel

Piros és fehér klub fotel forgó

Forgó klubfotel

MF-3620 fotel króm, fekete textilbőr

A 3620-as bárfotel 360 fokos fordulattal rendelkező, acél vázas design fotel. Ülőfelülete puha, párnázott textilbőr, magassága gázliftes módon állítható, így ha hajlamos mélyen átélni az élményeket, az ilyen székekben nem csak a haja fog lobogni forgás közben, de a gyomra is liftezik majd. Minek menjünk vidámparkba? Nagy előnye, hogy székszerű kialakítása miatt keskeny, tehát kis helyet foglal el. 45 centiméteres szélességének köszönhetően praktikusan használhatjuk ki a rendelkezésre álló helyet irodában, szórakozóhelyen, vagy akár otthon is.Fekete textilbőr klubfotel

MF-5283 fotel (króm, narancs, fehér-narancs textilbőr)

Ha már vidámpark, és szórakozás, akkor ő lehetne a bohóc. Ez a fotel garantáltan feldob mindenkit, akinek rossz kedve van! A nevetés sokszor orvosság a bajokra, így egyszerűbbnek tűnik az orvos helyett egy ilyen székre költeni a pénzt! Beleül a kedvenc fotelébe, fordít a helyzeten 360 fokot, és ennyivel fogja másképp látni a világot! Ha szüksége van a megújulásra, vállalja be ezt a feltűnő, narancssárga darabot, mely rendelkezik az előbbi foteleknél már említett strapabíró tulajdonságokkal is.

 Narancssárga klubfotel

MF-5281 fotel króm, fehér, fekete textilbőr

Az 5281-es fotelben azok találnak magukra, akik szeretik a lekerekített vonalakat, és a gömbölyű formákat. Nem csak férfiaknak ajánljuk! Ebbe a fotelbe annak ellenére mindenki bele akar ülni, hogy kizárt a valódi pörgés lehetősége. Tekintetet vonzó tojásdad formája mindenkit képes elcsábítani egy koktélozásra vagy egy péntek esti meccsnézésre a barátokkal.

 MF-5281 fotel króm, fehér, fekete textilbőr

MF-5091 fotel króm, türkiz-fehér

Az 5091-es fotel leginkább színei miatt egyedi. Messziről észreveszi az ember a türkizkék, krómtalpas, 360 fokban forgó koktélfotelt, a támlán fehér gombtűzéssel. Ne lepődjünk meg tehát, ha azt is megnézik, aki benne ül. Magassága gázliftes technológiával emelhető, így akár asztalhoz is használható, hiszen beállíthatjuk magasságunk vagy hangulatunk szerint. De vigyázzunk, mert a boltban lévő gyerekek szerint is érdemes szétnézni mielőtt a puha párnára helyeznénk magunkat, nehogy egy hupikék törpikére üljünk rá, akit nem vettünk észre a fotelban.

Türkiz forgófotel

MF-5092 fotel króm, fehér, fekete textilbőr

Az 5092-es króm lábú ülő alkalmatosság formatervezésének köszönhetően kényelmes kéztámasszal rendelkezik, kialakítása valóban fotelszerű. Szintén gázliftes, állítható magasságú, hófehér kárpittal, fekete palásttal. Akár egy fogorvosi váróban is szívesen látnánk. Félelemtől remegés, és fogkocogtatás helyett, elszédíthetnénk magunkat egy ilyenben. Talán még fájdalomcsillapításnak sem utolsó.Fehér textilbőr forgófotel

Az igények nagyon változatosak lehetnek, így a görgős csillaglábakat azoknak találták ki, akik szeretnek ülve közlekedni egy helyiségben, például munka közben. Épp ezért, bizonyos termékek görgős talppal is elérhetőek, így nem is lehet véletlen, hogy ezek a koktélfotelek igen kelendőek a boltban.

Bátran ajánljuk, hogy kérdéseikkel forduljanak bizalommal a Székkirály munkatársaihoz, mi is azt tettük.

Szatmári Dorottya

Impala Bútorkereskedő Kft.

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/b.
Telefon: 270 9700, +36 70 432 5000
E-mail: impala(kukac)impala.hu

Nyitva tartás: Hétfőtől - Csütörtökig: 9.00-19.00 óra között, Pénteken: 9.00-18.00 óra között
Szombaton: 10.00-17.00 óra között, Vasárnap: Zárva.

www.impala.hu

Facebook.com/szekkiraly

Válasszon szeretettel, vegye kedvezményesen!

Impala a Székkirály