Minden megvan benne ami kell - Kuckós mini nappali eklektikus lakberendezési stílusban

Nemrég figyeltem fel erre a kis alapterületű, de nagyon otthonos nappalira, és minél több részletet fedezek fel benne, annál jobbnak találom, ezért úgy gondoltam, Veletek is megosztom ezt a hangulatos, szerethető, szépen berendezett nappalit.

Yuliya Tsyganova orosz belsőépítész fotorealisztikus látványtervein - amihez egy alaprajzot is mellékel - egy kis alapterületű, ráadásul nem is könnyen berendezhető, viszonylag kevés természetes fényhez jutó nappali kel életre. Azon túl, hogy a legsokoldalúbban nyúlt a dekorációs elemekhez figyelt a funkciókra a rendelkezésre álló méreteken belül. Az eklektikus lakberendezést az egyik legérdekesebb és legizgalmasabb feladatnak találom mert szerintem az igazi tehetséget itt lehet megcsillantani.

A bohém, a modern, a laza, a trendi, az otthonos, az intim, a romantikus, az ipari, a vidéki hangulatok olyan egyvelegét látom itt patikamérlegen kimérve és a legnagyobb érzékkel egymásra hangolva, egymáshoz simítva, hogy az sehol sem kelt olyan érzést, hogy az sok lenne, vagy túlzó, vagy éppen erőltetett.

A dekoráció fő vonala a kerékpáros motívum, ami több képen is megjelenik. A modern sarokkanapé mellett ipari hangulatú lámpák, és egy reflektor is besegít a kevés természetes fény pótlásában. Mindezt az apró kagylóhéjakból felépített barokkos formájú csillár koronázza meg, ami ezzel a központi látványelem címet is kivívta magának. A vidéki hangulatú spalettás szekrény a római rolókkal, a mennyezeti gerendákkal a vidékies, romantikus vonalat hozzák a térbe, ami mellett hirtelen váltást jelent Grcic Chair One megunhatatlan formájú széke a kis faasztalka mellett. A modern vonalat a modern és a tér arányaihoz képest vállaltan nagy kandalló és a modern tévé képviseli. 

Eklektikus lakberendezés nappali

Biciklis kép nappaliba poszter

Klasszikus csillár kagylóhéjakból

Spalettás szekrény reflektor lámpa nappaliba

Bejárati ajtó tükör térnövelő

Nagy kandalló nappaliba

Mini nappali alaprajz lakberendezéshez

Szöveg: Harsányi Gábor


Lakberendezési üzletek

KREM Home Lakberendezés és Galéria KREM Home Lakberendezés és Galéria
Bútorok átalakításával, újragondolásával, dekorfestésével foglalkozunk. Hozott anyagból, rendelésre is dolgozunk,...
Soul Interiors - modern klasszikus bútorok Soul Interiors - modern klasszikus bútorok
Fedezze fel a modern klasszikus bútorok világát. Nappali, ebédlő és hálószobai bútorok, tradicionális és kortárs...
Impala Bútorkereskedő Kft. - A Székkirály Impala Bútorkereskedő Kft. - A Székkirály
Ha otthonra szeretne széket, fotelt, étkezőasztalt vagy kiegészítő bútorokat biztosan jó helyen jár. De, ha Ön...
Hungaro-Rim 2010 Kft. - Irodai székek, lobby és lakásbútorok Hungaro-Rim 2010 Kft. - Irodai székek, lobby és lakásbútorok
A Hungaro-Rim 2010 Kft. olyan, a maga kategóriájában piacvezető nemzetközi irodabútor márkák kizárólagos...