Minden megvan benne ami kell - Kuckós mini nappali eklektikus lakberendezési stílusban

Nemrég figyeltem fel erre a kis alapterületű, de nagyon otthonos nappalira, és minél több részletet fedezek fel benne, annál jobbnak találom, ezért úgy gondoltam, Veletek is megosztom ezt a hangulatos, szerethető, szépen berendezett nappalit.

Yuliya Tsyganova orosz belsőépítész fotorealisztikus látványtervein - amihez egy alaprajzot is mellékel - egy kis alapterületű, ráadásul nem is könnyen berendezhető, viszonylag kevés természetes fényhez jutó nappali kel életre. Azon túl, hogy a legsokoldalúbban nyúlt a dekorációs elemekhez figyelt a funkciókra a rendelkezésre álló méreteken belül. Az eklektikus lakberendezést az egyik legérdekesebb és legizgalmasabb feladatnak találom mert szerintem az igazi tehetséget itt lehet megcsillantani.

A bohém, a modern, a laza, a trendi, az otthonos, az intim, a romantikus, az ipari, a vidéki hangulatok olyan egyvelegét látom itt patikamérlegen kimérve és a legnagyobb érzékkel egymásra hangolva, egymáshoz simítva, hogy az sehol sem kelt olyan érzést, hogy az sok lenne, vagy túlzó, vagy éppen erőltetett.

A dekoráció fő vonala a kerékpáros motívum, ami több képen is megjelenik. A modern sarokkanapé mellett ipari hangulatú lámpák, és egy reflektor is besegít a kevés természetes fény pótlásában. Mindezt az apró kagylóhéjakból felépített barokkos formájú csillár koronázza meg, ami ezzel a központi látványelem címet is kivívta magának. A vidéki hangulatú spalettás szekrény a római rolókkal, a mennyezeti gerendákkal a vidékies, romantikus vonalat hozzák a térbe, ami mellett hirtelen váltást jelent Grcic Chair One megunhatatlan formájú széke a kis faasztalka mellett. A modern vonalat a modern és a tér arányaihoz képest vállaltan nagy kandalló és a modern tévé képviseli. 

Eklektikus lakberendezés nappali

Biciklis kép nappaliba poszter

Klasszikus csillár kagylóhéjakból

Spalettás szekrény reflektor lámpa nappaliba

Bejárati ajtó tükör térnövelő

Nagy kandalló nappaliba

Mini nappali alaprajz lakberendezéshez

Szöveg: Harsányi Gábor


Lakberendezési üzletek

Soul Interiors - modern klasszikus bútorok Soul Interiors - modern klasszikus bútorok
Fedezze fel a modern klasszikus bútorok világát. Nappali, ebédlő és hálószobai bútorok, tradicionális és kortárs...
Natuzzi kanapé áruház Törökbálint Natuzzi kanapé áruház Törökbálint
Natuzzi kanapé, ülőgarnitúra, fotel nappali bútor, étkező bútor, valamint szőnyeg, lámpa, és dísztárgy bemutatóterem....
BoConcept BoConcept
Dán design kanapék, nappali, étkező, és hálószobai bútorok, lakberendezési kiegészítők.
Enterieur német, francia, belga bútorok webáruháza Enterieur német, francia, belga bútorok webáruháza
Minőségi nappali bútor, étkező bútor, ülőgarnitúra, hálószobai és gyerekszobai bútorok lapraszerelt változatban...