Édes semmittevés egy különleges Natuzzi relax fotelben

A Natuzzi mindig is egy kényelmesebb világról álmodott. Új szereplő a komfortos és kényelmes bútorok világában a Natuzzi Re-Vive fotel. Szemet gyönyörködtető megjelenés, stílusos luxus. Ez valami egészen más a relax bútorok világában.

Sötét bőr Re Vive relax fotel

De mi is az ülés maga? Viselkedésünk egy passzív állapota. De nem mindegy, hogy mi képviseli, és mi adja meg számunkra az igazi kényelmet. Egy annak mondott bútor, vagy ha maga a testünk tud egy bútorban kényelmes pozíciót felvenni. Ilyenkor pihenni és feltöltődni szeretnénk a lehető legrövidebb idő alatt, nem csinálni semmit, kikapcsolni és csak pihenni.

Re Vive fotel ottománnal lábtartóval

Fehér bőr Natuzzi Re Vive fotel

A Re-Vive fotel egyfajta interaktív kapcsolatot teremt a testünkkel, annak minden elmozdulását leköveti. Alkalmazkodik attól függően milyen formában szeretnénk pihenni. Kényelmesen elnyúlni, vagy éppen felhúzott lábakkal szeretnénk egy kedvenc pózban lazítani. A fotel lehetővé teszi a kényelmes fekvést, a könnyed előre, és hátradőlést, a rugalmas oldalra dőlést, a forgó mozgást, mindezt egy előre-hátra billenő ottomán, azaz lábtartó segítségével.

Re Vive fotel relax állásban

Re Vive Queen fotel

A bútort innovatív szerkezeti elemek jellemzik, mint a flexibilis háttámla, a dinamikusan előre-hátra mozgó kartámaszok, amit egy masszív csillag alakú talp támaszt meg négy irányból nagy teherbírással. A relax fotel 2 méretben, egy magasabb és terebélyesebb King, és egy alacsonyabb háttámlájú és kisebb méretű Queen változatban rendelhető.

Re Vive Natuzzi fotelek

Re Vive férfias színekben

Re Vive fotel a Natuzziban

Re Vive relax fotel színek

A kárpitozás típusától függően - a varrások, szabás vonalak szerint tűzött ülőfelülettel,
varrott díszítéssel, vagy teljesen homogén felülettel -  jelenleg nyolcféle változatban kapható a Re-Vive fotel: Quilted, Linear, Tailored, Club, Casual, Suit, Lounge és Wing típusmegjelöléssel, számos színben, kiváló minőségű bőr és szövet kárpittal kapható.

Nézd meg rövid inspiráló videónkat is!

 

Natuzzi Italia - MAXCity


Natuzzi logo

2040 Törökbálint, Tópark u. 1/a. Térkép

Első emelet, 28-as üzlet.

Telefon: +36 23 510 648

www.natuzzi.hu

Kommentelj a cikk alatt!

Natuzzi kanapé áruház Törökbálint
Natuzzi kanapé áruház Törökbálint
www.natuzzi.hu
Natuzzi kanapé, ülőgarnitúra, fotel nappali bútor, étkező bútor, valamint szőnyeg, lámpa, és dísztárgy bemutatóterem. MaxCity első emelet 128-as üzlet.
Törökbálint

Lakberendezési üzletek

Enterieur Bútor és Lakberendezési Webáruház Enterieur Bútor és Lakberendezési Webáruház
Termékkínálatunk: német és francia étkezők, nappalik, hálók, előszobák, fürdőszobák, konyhák, gyerekbútorok, ifjúsági...
Rusztikus Bútorbolt Rusztikus Bútorbolt
Igényes olasz, amerikai és angol klasszikus, rusztikus és stílbútorok széles választéka.
Bútorwebshop - Minőségi olcsó bútorok országos kiszállítással Bútorwebshop - Minőségi olcsó bútorok országos kiszállítással
Modern, megfizethető bútorok országos, akár ingyenes házhoz szállítással is a Bútorwebshop.com webáruházból. Nappali...
Carlo Carletti Design Carlo Carletti Design
A 3D Carlo Carletti Design egyedi konyhabútorokat, beépített szekrényeket, irodabútorokat, ágyakat, nappali- és...