Rengeteg csábító ajánlattal találkozunk, olcsóbbnál olcsóbb bútorokat látunk a szórólapokban a reklámokban. Ami olcsó, az jó is? Sokáig fogjuk tudni használni? Ezek fontos szempontok, hiszen a bútor nem olyan, mint egy ruha, nem egy-két évig szeretnénk élvezni.

Délity Bútor hálószoba bútor

Sokunknak a külső tulajdonságok a legfontosabbak egy bútor megvásárlásakor. Ez természetes, hiszen ha sok-sok évig akarjuk használni, akkor nem mindegy, hogy milyen kép fogad minket, ha belépünk a szobába. Meglátni és megszeretni – van ilyen, de most 6 pontban leírjuk, hogy milyen külső és belső tulajdonságokra érdemes odafigyelni, hogy hosszú ideig örömünket leljük a választott bútorban.

⦁    A külső: olyan színt és formát válasszunk, ami időtálló. Nem biztos, hogy a rikító színű, egyedi formájú bútor pár év múlva is tetszeni fog. Egy visszafogottabb szín, egyszerűbb forma az aktuális trendeknek megfelelő kiegészítőkkel díszítve sokáig az otthonunk éke lesz.

Délity Bútor modern nappali bútor
 
⦁    Funkció: nagyon fontos, hogy tudjuk, pontosan milyen feladata lesz a bútornak. Például nappali bútornál figyelembe kell venni, hogy a nappali szekrényen kívül milyen egyéb tároló lehetőségeink vannak. Ha van gardróbszobánk, sok szekrényünk ahová a kabátokat, ágyneműket, ritkán használt dolgokat elpakolhatjuk, akkor a nappaliba nyugodtan válasszunk modern, minimál stílusú bútort függesztett fali elemekkel, alacsony tv szekrénnyel. Ha viszont kicsi a lakás és a tárolásnak fontos szerepe van, akkor maradjunk a hagyományos szekrénysornál, ahová akasztós szekrény vagy gardrób illeszthető, amihez vannak magasító elemek, sarokelemek, hogy minél több helyünk legyen.

⦁    Méret: Mielőtt elindulunk a bútorüzletbe érdemes lerajzolni és lemérni azt a helyiséget, ahová a bútort szánjuk. Szélesség, hosszúság, magasság, ajtók, ablakok, radiátorok – mind legyenek megjelölve a rajzon, így sok bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat.

Délity bútor nappali szekrénysor
 
⦁    Anyaghasználat: ez egy sarkalatos pont, hiszen a felhasznált anyagok minőségén múlik az, hogy az adott bútor meddig őrzi meg eredeti szépségét, funkcióját. A kiszemelt bútort fogjuk meg, nézzük meg, hogy stabilan áll-e, nyissuk ki az ajtókat, győződjünk meg róla, hogy az ajtónyitó pántok elég erősek-e, húzzuk ki a fiókot – figyeljük meg, hogy mennyire mozdul el oldalra, van-e önbehúzó funkciója. Nézzük meg a felhasznált anyagok vastagságát is. Egy vékony, gyenge anyagokból gyártott szekrény, ágy, stb. biztosan nem fogja olyan sokáig a vásárlót szolgálni, mint egy vastag anyagból gyártott, masszív szerkezet.

⦁    Garancia: az, hogy a gyártó hány év garanciát vállal a termékre, már mutatja, hogy milyen hosszú élettartamra számíthatunk. A legtöbb esetben 1-2 év garanciát adnak a gyártók, a hosszabb garanciát csak az meri bevállalni, aki biztos abban, hogy a bútora tartós, bírja a rendeltetésszerű használatot.

⦁    Származás: Bár látszólag mindegy, hogy egy bútor honnan érkezik hozzánk, de több szempontból is előnyös, ha a Magyarországon gyártott bútorokat részesítjük előnyben:

⦁    Magyarországi munkahelyek fennmaradását támogatjuk vele
⦁    garanciális problémák esetén könnyen kapcsolatba tudunk lépni a gyártóval
⦁    gyorsabb szállításra számíthatunk, mint egy külföldi termék esetén
⦁    nagyobb eséllyel tudjuk bővíteni egy-egy elemmel a bútort, akár évek múltán is

Miért válasszon a Délity Bútor Zrt. bútorai közül?

⦁    Mert egy 30 éve működő magyarországi gyár 16 bútorcsaládjának több száz eleme közül választhat.
⦁    Mert tudjuk, hogy bútoraink minősége kiváló, ezért 5 év garanciát vállalunk mind a lakossági, mind az irodabútorainkra.
⦁    Mert két bútorcsaládunk is elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat, ez is bizonyítja termékeink jó minőségét.

Idill hálószoba bútorok
 
⦁    Mert országszerte több mint 200 viszonteladó partnerünknél vásárolhatják meg a bútorainkat.
⦁    Mert a kiválasztott bútort akár azonnal, vagy kb. 1 hét múlva már haza is viheti.
⦁    Mert lakását az előszobától a hálószobáig berendezheti bútorainkkal.
⦁    Mert az irodákba is kínálunk két termékcsaládot.
⦁    Mert egyedi projekteket is vállalunk.
⦁    Mert Magyarországon, magyar emberek dolgoznak nálunk.

Délity Bútor – Tartós bútorok az otthonokba és az irodákba

Délity magyar tervezésű irodabútor

Modern fehér irodabútor

Lakossági Bútor viszonteladóink az országban »

 Délity Bútor Nemesnádudvar

 DÉLITY BÚTOR ZRT.

www.delitybutor.hu

6345 Nemesnádudvar, Petőfi Sándor u. 58.
Térképen

Telefon: +36-79/578-050