Az IDdesign dániai bútorai méltán népszerűek, színük és formaviláguk tökéletesen beilleszthető a kortárs lakberendezési elképzelésekbe. Az áruk vállalhatóan versenyképes, a kivitelük minőségi és megbízható. Az U és L alakú sarokkanapé változatokon kívül ággyá, vagy éppen kényelmes fekhellyé alakítható változatokkal is találkozhatunk. Szemezgessünk a kedvelt modellek kínálatából. 

www.iddesign.hu

CLEVELAND kanapé

Az egyik legkedvezőbb árú, közönségkedvenc termékünk. Több kombinációban is elérhető, 2-3 üléses változatban, ottománnal kiegészülő változatban, sarokkanapéként és már ágyazható kivitelben is rendelhető. Rendelhetsz hozzá az alapformával megegyező fotelt és lábtartót is. Sokféle bútorszövettel rendelhető, így biztosan megtalálod a te otthonodhoz legjobban illő szövetszínt. Ügyfeleink között a legnépszerűbb szövetünk a Riviera 51 és 53, világos és sötétszürke árnyalatok, amik más színekkel is remekül variálhatók. 

IDdesign kanapé

Szürke kanapé

RIA íves kialakítású kanapé

Második top termékünk a kanapék között a Ria kollekció. Az év egyik legnagyobb újdonsága, melyet vásárlóink hamar felfedeztek és megszerettek. Bársony anyagával és káprázatos színeivel mindenkit elvarázsol. 2 és 3 üléses változata a legnépszerűbb, hiszen kisebb méretű lakásokba, nappalikba is ideális választás. Az év közepén már ottomános kivitellel is gazdagodott a sorozat és már fotel is rendelhető hozzá. Legnépszerűbb színek: a rózsaszín a zöld és a sötétszürke. 

Íves tűzött kanapé

CARMEL termékcsalád

A moduláris kanapék legnagyobb előnye, hogy úgy rakhatod össze, hogy az a legjobban illeszkedjen a nappalidba. 13 elemből kombinálható, az elemek akár külön-külön is megállják a helyüket, hiszen minden oldaluk kárpitozott. Letisztult, modern vonalvezetésű design bútor, mely egyaránt jól mutat klasszikus és modern környezetben is. Több mint 100 féle szövet és bőr kárpit választékkal rendelkezik. Weboldalunkon könnyen megtekintheted az elemlistát, megnézheted a legnépszerűbb szöveteket és kérhetsz rá ajánlatot is, melyet kollégáink készségesen elkészítenek a TE igényeid alapján.

Modern dán kanapé

STELLA kanapé

A Stella szintén a legkedveltebb kanapék közé tartozik, hiszen jól konfigurálható, illetve szövetei között is nagyon sok szín megtalálható. Nagy előnye, hogy rendelhető akár levehető huzattal is, így kisgyermekes családoknak is jó szívvel ajánljuk. Választható hozzá fotel és lábtartó is. Moduláris kanapé, így elemenként is személyre szabható. Komfort tekintetében is van választási lehetőség, hiszen a párnázat lehet szilikon golyós vagy kacsatoll töltetes a puhább érzet kedvelői számára. Igazi skandináv megjelenésű termék, mely egész biztosan a család kedvence lesz.

Laza kanapé

Világoskék kanapé

INNOVATION kanapéágyak

Az Innovation termékei hűen tükrözik a skandináv életstílus klasszikus jegyeit a mai kor divatjával ötvözve. Amennyiben Te a modern designt részesíted előnyben, úgy számodra tökéletes választás lehet az Innovation által kínált kanapéágyak, fotelek egyike. Vendégszobába, kisebb nappalikba is tökéletes  lehet, hiszen a kanapé funkción kívül nagyszerűen alkalmas vendégágynak is. Több modell esetében is választhatsz a karfa típusok közül, de akár a nélkül is megvásárolhatod. Legkedveltebb modelljeink a Recast plus, a Splitback, Unfurl és a Zeal.

Kinyitható kanapé

Karfa nélküli kanapé

Zen kanapé

Honlapunk lehetőséget nyújt arra is, hogy mielőtt személyesen bejössz megrendelni a terméket, már előre ki tudd választani a számodra kedvelt szöveteket, akár már előre kérhetsz rá ajánlatot is, végül pedig mikor megérkezel hozzánk, kollégáink megmutatják neked élőben is a kiszemelt modellt. 

IDdesign logoElérhetőségek:

MAXCity - Lakberendezési Áruház
2045 Törökbálint,
Tópark u. 1/a. II. emelet/232
Tel.: 23/444-707

www.iddesign.hu

 Váci Corner
1138 Budapest, Váci út 144-150.
Tel.: 1/611-7646, Tel.: 1/611-7647
Mobil: (+36) 70/6000-701