Ada Brussel kanapé

A 2020-as év kezdetén is elmondhatjuk, hogy a kedvelt alapszínek még mindig népszerűek. Akik inkább a biztos megoldások kedvelői, vagy szeretnék akár újabb költözéskor is magukkal vinni az ülőgarnitúrájukat, azok a vásárlók a szürke árnyalatait vagy a törtfehér és taupe színeket választják. Az ADA kanapék széles színválasztékkal rendelhetők és ezekből a színekből nagyon sok árnyalatban találunk a Rio Design bemutatótermében. Ezekhez az alapszínekhez sokféle kombinációval vásárolhatunk párnákat, plédeket, így kedvünkre színezhetjük az adott enteriőrt. Ha más helyre kerül át a garnitúra, akkor is költséghatékonyan, csak ezeknek a kiegészítőknek a cseréjével tudunk más hangulatot adni a nappalinak és az ülőgarnitúrának akár évszakonként is.

A merészebb vásárlóink inkább színes kanapét választanak. Ez is érthető, hiszen az ülőgarnitúra a legmeghatározóbb eleme a nappalinak. Ha bátrak vagyunk, akkor sokkal érdekesebb, egyedibb, eredetibb környezetet hozhatunk létre. Szerencsére az Ada kanapék gyártója erre is fel van készülve, ekkor a mintasálak élénkebb változatait kell áttekintenünk. A bátor vásárlók körében a legkedveltebb színek, a kék,  türkiz árnyalatai, és mentazöld színek. A hölgyek kedvelik a szürke és a taupe színeket a púder színnel kombinálva is. A fehér mint alapszín továbbra is trendi, és ezt a színt is ugyanazokkal a kedvelt színekkel keverik az ügyfelek. A kékkel, türkizzel, a menta friss tónusaival, a fáradtabb, tompább púderrel, vagy a most nagyon kedvelt pasztelles árnyaltú halványabb rózsaszínnel. Ebben az esetben egy sokkal világosabb és egyértelműen nőiesebb enteriőrt kapunk.

A sárga szín is időnként felbukkan egy-egy fotel, puff vagy éppen díszpárna formájában, főleg a sok szürkét tartalmazó enteriőrökben. Vásárlóink kizárólag sárgából ritkán választanak komplett ülőgarnitúrát, ez inkább évekkel ezelőtt volt jellemző. A sárga mostanra inkább kiegészítő szín lett. A nagyobb terekbe túlnyomórészt visszafogott színeket választank és a kiegészítőkben hoznak be színeket az otthonukba. Összességében ezzel elegánsabb hatás érhető el a nagyobb terek esetében. A kisebb lakások esetén jellemző a bátrabb, színes ülőgarnitúra vásárlása, mivel így egyedibb és vidámabb hangulatot teremthetünk. 

Kanapék a Rio Design ajánlásával: 

A kisebb lakással rendelkezők részére van néhány nagyon kedvező árú termékünk. Ezek mind masszív,  magas minőségű ülőgarnitúrák, melyek többféle ágyfunkcióval is kérhetők. Ha csak vendégágynak kell a kanapé akkor van egyszerűbb ágyas megoldásunk. Ha mi magunk is, akár minden nap szeretnénk aludni rajta akkor a strapabíróbb ágyszerkezetű megoldást ajánljuk.

Bella sarok L vagy U alakú kivitelben és sima kanapé formában is rendelhető, többféle ágymegoldással kérhető.

Bella kanapé

Ella kanapé

Kinyitható kanapé

Még több információ a kinyitható változatról >>

Még több információ az L-alakú változatról >>

Spirit kanapénk példázza a türkiz és a törtfehér szín kombinációját. Ez a garnitúra nagyon kedvező áron rendelhető. Szintén több méretben és egyéb kiegészítőkkel, mint puff, fotel. Kompakt forma tartós kényelemmel! 

Fehér kanapé

Nagyobb otthonokba a visszafogottabb színvilágot kedvelőknek a két legkedveltebb ADA ülőgarnitúránkat mutatjuk be:

ADA Róma ülőgarnitúra amiért szeretik: állítható az ülésmélysége és a karfája, illetve vendégágy is kérhető bele. A háttámlák hátsó állásba helyezésével mélyül az ülőfelület, a karfákat lehajtva pedig még nagyobb sík felületet kapunk. Hatalmasra nyitható állapotban kényelmes játszó és pihenő területté változik. 

Róma ülőgarnitúra

Róma kinyitható kanapé

Még több információ a Róma kanapéról >>


ADA Brüssel kanapé: példa a zöldes színre és a törtfehér árnyalatra. L alakú Sarkot és U alakú változatot lehet kialakítani belőle. Természetesen két karfás kanapé és fotel is rendelhető ehhez a kanapéhoz. 

U-alakú garnitúra

L-alakú garnitúra Rio

Kérjük kedves vásárlóinkat, vegyék fel velünk a kapcsolatot a kiválasztott bútorokkal kapcsolatban, hogy a formai lehetőségeken és színeken túl egyeztessük az aktuális nyitva tartási időt és a várható szállítási határidőket is. Mindezt megtehetik az alábbi elérhetőségeken. Mindenben készséggel segítünk! 

Rio Design logo

RIO art & design bemutatóterem

MAXCITY lakberendezési bevásárlóközpont

2045 Törökbálint, Tópark u. 1. fsz. 6.
Tel.: +36 30 249 4496

www.riodesign.hu

Nyitva tartás: Hétfő-Szombat: 10-20 óráig
Vasárnap: 10- 19 óráig