Feydom moduláris kanapé

A bútorok iránti igény állandóan változik: az egyre több funkcióval bíró, de küllemében
a trendeket követő daraboké a jövő. A Feydom kanapéi a változáshoz való alkalmazkodás jegyében korlátlan szabadságot hoznak az otthonodba.

Világoszöld kanapé

A 2006-ban Skopjéban alapított FEYDOM műhelyben a mai napig kézzel készülnek az egyedi tervezésű kanapérendszerek az európai piac számára, melyek közül néhány modellt számos rangos nemzetközi elismeréssel és dizájndíjjal is jutalmaztak. Nézzük, hogy mi is az a 4 fontos elem, ami ezeket a multifunkciós kanapékat – vagyis az átalakulás mestereit - jellemzi: 

Modularitás: Minden FEYDOM kanapé egy moduláris elemekből álló rendszer, mellyel könnyen berendezhetők az egészen kicsi helyiségek is, de bővíthetőségének köszönhetően nagyobb terekben is tökéletes a megjelenése. Az elemek változatos módokon egymáshoz rögzíthetők vagy egy újabb kombináció kialakításakor szétszedhetők. Ezek a bútorok jellemzően a térben állnak, egyedi színük és modern formájuk garantáltan karakteressé teszi a helyiséget. A tervezők ezzel a rendszerrel a felhasználókat is a kreativitásra, a játékos megoldások kialakítására sarkallják. 

Türkiz kanapé

Lounge kanapé

Átváltozó bútorok

Ággyá alakítható kanapé

Átalakíthatóság: A kanapék ülőfelületeinek, kartámaszainak, párnáinak egyszerű átrendezésével egy személy is könnyedén, teljesen új felhasználási funkciókat hozhat létre. A nappalin túl a vendégszobában így egyszerre lesz ülőbútor és ágy is. Az otthoni dolgozószobában vagy a trendi irodában egy lounge pihenő vagy éppen a gyerekek kedvence a gyerekszobában.

Sárga kanapé kis nappaliba

Moduláris bútor nappaliba

Könnyen mozgatható kanapé

Stílusos megjelenés, mosható és cserélhető huzat: Válogasson össze eltérő textúrájú kanapémodulokat vagy eltérő színű párnákat. Ha esetleg folt kerül a huzatra, akkor elég csak levenni azt, és mosógépben kimosni. Ha stílusváltás miatt új köntösbe szeretnénk bújtatni bútorunkat, akkor a cserélhető huzatokkal garantáltan teljes lesz a megújulás.

Trendi bútor nappaliba

Feydom bemutatóterem Győr

Megfizethetőség: A közvetlen értékesítési modellnek köszönhetően a lehető legkedvezőbb áron juthatunk egy többfunkciós, minőségi és a későbbiekben további elemekkel bővíthető vagy kiegészíthető minőségi bútorhoz.  

Feydom bútorok

Kanapé kétféle szövettel

Összeilleszthető kanapé elemek

Szürke Feydom kanapé

L-alakú kanapé

Kanapéból ágy

Kétszemélyes ágy kanapéból

Lounge pihanő átalakítható kanapé

Kanapéágy

Kényelmes kétszemélyes kanapé

Feydom Győrben

Skandináv stílushoz kanapé

Bemutatótermi kanapé

Piros és színes kanapék

Sötétkék moduláris kanapé

Farmerkék kanapé

Feydom fotel és kanapé

Ággyá alakítható kanapé

Nagy örömmel jelentjük be, hogy Budapesti bemutatótermünk mellett megnyitottunk legújabb üzletünket Győr szívében, a Leier City Centerben! Várjuk szeretettel érdeklődőinket Győrben a Hunyadi utca 14. szám alatt. Ismerje meg a weboldalunkon az aktuális Feydom bútorokat és látogasson el bemutatótermeinkbe, ahol ki is próbálhatja bútorainkat, és személyesen is meggyőződhet a termékek sokoldalúságáról! 

FEYDOM moduláris kanapék

www.feydom.hu

Bemutatóterem Budapesten:
1139 Teve utca 18-22.

Telefon: +36 30 297 2730

Bemutatóterem Győrben:
Hunyadi utca 14. - Leier City Center

Logo