New Yorkban a Trump World Tower 77. emeletén található ez a penthouse lakás amit a két neves tervező közös munkája tett egyedi luxuslakássá. A végeredmény igencsak drámai összhatást eredményez. Sötét, fémes színek, az ezüst, a fekete és a szürke játéka. A könnyedséget tudatosan kerülték, a luxus és a minőség ilyen hatásokon keresztül erősebben érvényesül.

A hall tömör cseresznyefa parkettájára lépve egy impozáns mahagóni komód köszönt minket. A belmagasság kényelmes 380 cm, az ablakok mindenhol a padlótól a mennyezetig érnek, ami ekkora magasságban csodás kilátást eredményez. Az eredeti koncepciót követve a viszonylag kisebb alapterületű nappaliba és a lounge helyiségekbe is robusztusabb kanapék és fotelek kerültek. A fürdőben világosszürke márvány burkolatot, Lefroy Brooks csaptelepeket és fürdőszobai kiegészítőket találunk.

A márvány tér vissza a konyhapult anyagában is, a főzés alapanyagait hatalmas Sub-Zero hűtőszekrények rejtik. A lakás extra felszerelései közé tartoznak még a wireless Sonos beépített hangszórók, és a Lutron intelligens világítási rendszer is. A lakás egyes képein a popkultúra jeles képviselője Andy Warhol képzőművész ikonikus motívumai jelennek meg, mint a Campbell-féle leveskonzerveket ábrázoló festmény, vagy az eredeti Marilyn Monroe fényképek alapján alkotott portré.

 New york penthouse trump world tower

Előszoba lakberendezés

Nappali lakberendezés

Lila kanapé

Dolgozószoba lakberendezés

Kortárs nappali lakberendezés

Vintage retro poszterek amerikai nappali

Városra néző nappali berendezése

Gardróbszekrény faburkolattal

Campbell leveskonzerv dekoráció konyhában

 Luxus fürdőszoba inspiráció