Fiatalos és lendületes skandináv stílusú stúdió apartman

Egyre többször asszociáljuk a divatos kis lakásokat a skandináv stílussal. Ennek több oka is van: az IKEA olcsósága, mely elérhetővé teszi mindenki számára, a stílus barátságos színvilága, a sok természetes anyag, mely otthonossá varázsolja a környezetet és az a fiatalos lendület amit a lakberendezésben a skandináv képvisel.

Skandináv kis lakás stúdió apartman

Mintás konyhafal, fehér eames szék

A ma bemutatott stúdió apartman tökéletes induló lakás lehet egy fiatal pár számára. Apró, de kompromisszumok nélküli, jól átgondolt tereket láthatunk. Minden funkciónak van helye, és a legapróbb részletek is a helyén vannak. Ilyen megoldás például az ágytámlaként és szekrényként is szolgáló elválasztó fal tetején vannak a dugaljak és a kapcsoló, ami nem csak kényelmes a lakóknak, de helyet is megtakarít és biztonságos a babák szempontjából is, hiszem kellően magasan van ahhoz, hogy ne érjék el.

 Skandináv nappali lakberendezés

A dekoráció nagyon dinamikus, ösztönző. A különböző minták váltakozása a falakon szép átmenetet képez és lendületet ad a térnek, míg a sötétszürke fal mélységet kölcsönöz, melyet a hatalmas tükör méginkább kihangsúlyoz. Az összhatástól sokkal tágasabbnak és szellősebbnek tűnik a tér, mint amilyen valójában. A kontrasztos szőnyeg a tér középpontja, mely megmozgatja és tágítja a nappali központi terét. 

Dolgozósarok, alatti dobogós tároló

Kis alapterületű lakás látványterve

Hipszter stílusú dolgozósarok

Márnesfal fűszertartó fal

Mágnesfal fűszertartó és fehér eames székek étkezőasztallal

Nagyon ügyes tároló megoldásokat láthatunk, melyek minden négyzetcentimétert kihasználnak, miközben mégsem rontják el a terek esztétikáját, hangulatát. A rejtett tárolókba zárható a rendetlenség, míg az elöl hagyott tárgyaktól inkább csak az az érzésünk, hogy valakinek sikerült "belaknia" a kislakást. 

 Kis fürdőszoba skandináv stílusban

Piktogram dekoráció fürdőszobában

Kis terasz kerek reggelizőasztal

Kis terasz kerek reggelizőasztal és falipolc

Szöveg: Marczincsak Erika - lakberendező


Lakberendezési üzletek

TH Design - Terék Bútorszalon és Konyhastúdió TH Design - Terék Bútorszalon és Konyhastúdió
A vállalkozás fő profilja hazai és import olasz, német, lengyel, cseh és szlovén bútor kiskereskedelem és lakberendezés.
Székpláza – www.szekplaza.hu Székpláza – www.szekplaza.hu
Válasszon magának széket, kárpitot és faszínt! Egyedi kivitelezés gyorsan és kényelmesen. Székpláza, ahol egy...
Bútorwebshop - Minőségi olcsó bútorok országos kiszállítással Bútorwebshop - Minőségi olcsó bútorok országos kiszállítással
Modern, megfizethető bútorok országos, akár ingyenes házhoz szállítással is a Bútorwebshop.com webáruházból. Nappali...
Luna Matrac webáruház Luna Matrac webáruház
A Luna matracot a vásárlók többségének fejlesztettük, ahol a különböző habrétegek együtt dolgoznak és egymás jó...