Budapesti zöldövezeti luxuslakás elegáns lakberendezési megoldásokkal Dóró Judit belsőépítésztől

A DD Interior Studió egy budapesti zöldövezeti 150 m2-es luxuslakás megtervezésére kapott megbízást. A jól megszokott módon jelen projektnél is a Megbízó teljes mértékben a tervezőre hagyatkozott, mely a látványos és harmonikus végeredményben szépen meg is mutatkozik.

Galéria megtekintése

Budapesti luxuslakás látványtervei Dóró Judit Belsőépítész, lakberendező

A szürke szín domináns használata a lakberendezési tervekben a sikeres és vagány üzletasszony igénye volt, a design az otthonosság és a kényelem jegyében. A hozzá passzoló kiegészítő pasztell árnyalatokat tökéletes harmóniában illesztette hozzá Dóró Judit designer a DD Interior Stúdió vezető tervezője.

A különleges formák és anyagok merész játéka az egész lakáson végigvonul, mint meghatározó koncepció. Fő irányzatként a modern stílus jelenik meg, ezt lágyították nőiesebb kiegészítő színekkel, mint a fehér, a pasztell-mályva árnyalataival és csillogó fémes felületekkel, anyagokkal. A tér egyes funkciói külön-külön is egységben vannak, valamint a tér egészét nézve az összkép is tökéletesen harmonikus. Az egységességet egyrészt a kissé fényes padlóburkolat, - mely végigvonul a földszinti részben, - másrészről a mennyezeten a nagy gondossággal megtervezett exkluzív  álmennyezeti elem és hangulatvilágítás adja. Ez az elem fűzi össze légiesen és könnyeden az előtér-lépcsőház, és a nappali-konyha-étkező traktust. Különleges térérzetet eredményez a hangulatfények és a fő világítótestek fény-játéka az egész térben.

Dóró Judit, konyha berendezési terv

Nappali, étkező, konyha egysége a lakberendezési látványtervekben DD Interior Stúdió

Mályva szín a lakberendezésben Dóró Judit

Az intelligens vezérlésű házban komoly világítástechnikai terv készült a különböző kapcsolási körökhöz, melyet szintén Dóró Judit belsőépítész tervezett meg. A konyha és a sarokgarnitúra fehérsége, a mályva puha árnyalatai a szürke keménységét tökéletesen lágyítják, egységessé teszik. Szintén a szürke és a szögletes formák karakterét ellensúlyozzák az étkező székek kerekített formái, az ívesebb bútorok használata, a kristályos lámpatestek alkalmazása.

A különleges design már a bejárati részben is megjelenik, majd egy gardróbbal egybeépített egyedi puffal folytatódik. A könnyed lebegő hatású lépcső egy térbe elhelyezett falra támaszkodik, majd egy hangulatfénnyel megtűzdelt zöld sávval olvad össze. Ezen kis falszakasz szintén egy extravagáns designszekrényben folytatódik a nappali rész felől.

Egyedi bútotervezés Dóró Judit belsőépítész

Előszoba tervezése, Dóró Judit 3D tervezés

A konyhában tevékenykedő háziasszony a szigettel egybeépített étkezőasztallal és a főzőlap nappali felé való elhelyezésével vonja be a térben folyó társasági életbe. Erről a pontról az egész földszinti tér tökéletesen átlátható, mely a gyermekét egyedül nevelő háziasszony számára igen fontos szempont volt.

Az emeleti részben két hálószoba és egy fürdőszoba kapott helyet. A szülői háló hangulata tükrözi egy mai dinamikus modern  női vezető személyiségét. Az álmennyezet köré szerveződő funkciók tökéletes harmóniában állnak egymással. A szürke szín finomítására a puha kiegészítők szolgálnak. A különböző funkciókat gáláns megoldással fűzte össze a tervező, hogy a végeredmény lenyűgöző legyen.

A fürdőszoba ékköve a térbe állított kád szekció, melyet könnyed gravírozott és megvilágított üvegpanel választ el az intim funkciótól. Viszonylag kis alapterületen kellet három funkciót megoldani, fő szempont a nyitottság és a tágasság megőrzése volt. Térnövelő megoldásokkal, mint például a lebegtetett bútorok, térbe állított szaniterekkel, beépített falfülkékkel, tükröződő és áttetsző és csillogó izgalmas felületekkel ez sikeresen megvalósult. A különböző design mobíliákkal, jól megválasztott fény-játékokkal ez az a kis helyiség is különlegessé és egyedivé tudott válni.

Luxus fürdőszoba falfülkével, mozaik burkolat, DD Interior

Ovális kád a fürdőszobában ovális mosdóval Dóró Judit fürdőszoba tervei

Zuhanyzóval kiegészülő fürdőszoba, Dóró Judit lakberendező

Mozaik burkolat szürke színben a fürdőszobában

Elegáns fürdőszbai tükör Dóró Judit belsőépítész

Szülői háló látványtervei luxus lakberendezés Dóró Judittól

Nagy tv a hálószobában hogyan rendezzem be

A viszonylag nagy alapterületű tinibirodalomban hat funkció kapott helyet az egész házon végigvonuló színvilág jegyében. A kellemes mályva árnyalat hívogatóvá teszi a szobát a kis barátok számára is, olyan hely jött létre, ahová szívesen tér vissza még egy felnőtt is. A pihenésen és tanuláson kívül fontos szempont volt még a szépítkezés és a szórakozás is. Utóbbit a térbe helyezett buborék hinta és a beépített médiafal biztosítja.

Lányszoba, tiniszoba elegáns berendezési tervei Dóró Judit

Luxus tiniszoba tv-vel

Luxus tiniszoba kerek ággyal Dóró Judit

A kissé romantikus szigetszerűen elhelyezett kör alakú franciaágy minden kiskamasz lány álma, egy tini különös világát hűen tükrözi. A modern formavilágot a kellemes pasztell árnyalatú mályvás virágos tapéta és a könnyed lebegő fehér spagetti függöny lágyítja és rendezi olyan összhangba, hogy a végeredmény lenyűgöző legyen.

 

DD Interior Belsőépítészeti Studió

DD Design Dóró Judit

 Dóró Judit - Belsőépítész, lakberendező

   www.dorolakberendezes.hu

Telefon: +36 30 255-2479

A tervek minden egyes részletei szerzői jog védelme alatt állnak és a DD Interior Studió tulajdonát képezik!

DD Interior Belsőépítészeti Studió - Belsőépítészeti tervezés, kivitelezés
DD Interior Belsőépítészeti Studió - Belsőépítészeti tervezés, kivitelezés
www.dorolakberendezes.hu
A téralkotás számunkra egyedi és utánozhatatlan minden egyes Megrendelésnél. Alapszemléletünk, hogy a Megrendelő szemszögéből minél jobban megvizsgáljuk a teret, feltérképezzük annak lehetőségeit és a lehető legoptimálisabban alkossuk meg az új designt úgy, hogy az minél tovább időt álló legyen.

Lakberendezési üzletek

VS Fürdőszoba Szalon VS Fürdőszoba Szalon
Gyönyörű, kényelmes, praktikus fürdőszobát szeretnél hosszú távra? Ez az amit mi kínálunk! VS fürdőszoba szalonok...
Kanapékirály - Kanapé és bútor webáruház Kanapékirály - Kanapé és bútor webáruház
A Kanapékirály bútorait 38 napig tesztelheted, méghozzá saját otthonodban. És ha közben úgy döntesz, hogy a...
Klose Bútorkollekció Klose Bútorkollekció
A Klose Kollekcióval történő térkialakítás révén lehetősége nyílik arra, hogy otthonának új, esztétikus és stílusos...
Délity Bútor Zrt. - Bútorok az otthonokba és az irodákba Délity Bútor Zrt. - Bútorok az otthonokba és az irodákba
A Délity Bútor tervezői a külföldi és a hazai trendek, valamint a használhatóság és a praktikum figyelembevételével...