Kiadásra felújított belvárosi budapesti lakás

A tervezők legfőbb szempontja az volt, hogy a szoba kettéválasztásán túl egy helytakarékos, és a mai divat szerinti amerikai konyhás nappalit tervezzenek. A lakás adottságainak köszönhetően két felnőtt és egy nagy vagy két kisgyermek számára pont megfelelő a helyiségek elosztása.

A központi tér a nappali, konyha és az étkezősarok egysége. Az alapvetően letisztult világos színeket a sötét padló ellensúlyozza, a jellegzetes árnyalatokat tapétákkal és a kiegészítőkkel csempészték be a lakásba. A nappaliban érdekes látványelemei a különleges kék tapétázott falrész, a konyhafal különlegessége a középen elhelyezett türkiz üvegcsempe sor, mely feldobja az egész konyhát, és a nagy méretű álmennyezet, amit rejtett fények kereteznek.

Tolóajtós előszobai gardrób

Álmennyezet rejtett led fényekkel

Kis lakás egyedi konyhabútor ötlete

Dekoráció képkeretekkel

Nagy szobából kialakított hálószoba

Tapéta hálószobába geometrikus minta

Terasz burkolás ötlet

A gyerekekre való tekintettel kádas fürdőszobát alakítottak ki, és ebben a helyiségben is koncepciózusan folytatódik a halvány türkiz lágysága. A nappaliból tolóajtókkal lehet bejutni a hálószobákba, onnan pedig egy kis újra burkolt teraszra jutunk ki amit a leendő bérlő egy kis kellemes kávézó és olvasó szigetté tud majd kialakítani.

Kis fürdőszoba mosdópult ötlet

Wc burkolási ötlet modern mintás csempével

Beszerzési források: Tapéták: tapetabolt.com, csempék: Opoczno, 3D falpanel: Kerma Design, lámpák: Fénymánia.

A TimeLessDesign tervezői, Sinkovics Viktória és Kálmán Szilvia lakberendezők

TimelessDesign logo

TimeLessDesign

www.timelessdesign.hu

info@timelessdesign.hu

    + 36 20 565 05 06  + 36 30 526 5000