Felújított kisvárosi sorház eklektikus lakberendezéssel

Fehér léckerítés fogad minket a sorházi otthon bejáratánál. Nézz körbe velünk ebben a frissen felújított kertes svédországi házban.

Svédországi otthonokat bemutató lakásaink elsősorban a nagyobb városokból kerültek ki. Most azonban egy frissen felújított kisvárosi sorházba látogatunk el, - és persze általános következtetéseket nem szeretnénk levonni,- de megnézzük miben is különbözik ez a városi változatoktól lakberendezés szempontjából.

 

A ház a régi alapokat meghagyva új tetőt kapott. Így megmaradtak a nyílászárók és a bejárati ajtó szélfogója is. Ha éppen a nap is arra halad, akkor balra két kényelmes kerti fotelben sütkérezhetünk. 

Az bejárattó végig cementlapok vezetnek minket a nappaliig. Polgári stílus, visszafogottság, az otthonosságra való törekvés, a funkciók és a használhatóság szempontjai vezetik az itt lakókat.

Minden helyiség fehér, viszonylag kevés törkvést látunk arra, hogy eltérjenek ettől az alapszíntől. A fekete használatától sem riadnak vissza, például a nyílászárók kívül feketék, de a bútorok és lakásdekoráció esetén is több helyen találkozunk majd a fekete visszafogott de koncepciózus használatával. A látszó gerendákat a városi tetőterekben is megtaláljuk, de itt inkább a fehér szín használatával elfedték, nem akarták hangsúlyozni.

Az alapszínekhez a natúr jegyek társulnak a fából készült kiegészítők, a természetes anyagú szőnyegek. Finoman keveredik itt a modern jelleg a klasszikus patinával, az ódo

 

Az étkező már az elegancia jegyeiből is hordoz magán, amit jól kiegészít a félgömb függeszték lámpa. 

A konyha klasszikus köntösbe öltözött szintén a nem hivalkodó fekete-fehér sémával. A profi fekete konyhai gépek mellett szépen mutat a finom ipari hangulatot hordozó nagy múltú metró csempe. 

 

 

 Az emeleten találjuk a tetőtéri hálószobát egy dolgozószobát és a fürdőszobát.

A fekete-fehér itt is jelen van, a klasszikus és egyben finom rusztikus hatást a fehér fózolatlan enyhén egyenetlen felületű metró csempével fokozták.

Klasszikus csaptelep és a vidéki hangulatot árasztó lábaskád. Ez az összeállítás mondjuk a nagyvárosi lakásokban sem ritka.

Csend és nyugalom jellemzi a környezetet, itt sikító flexek hangját nem fojuk hallani szombat délutánonként. Az együttélés szabályait is mindenki betartja. 

 
Lakberendezési üzletek

Natuzzi kanapé áruház Törökbálint Natuzzi kanapé áruház Törökbálint
Natuzzi kanapé, ülőgarnitúra, fotel nappali bútor, étkező bútor, valamint szőnyeg, lámpa, és dísztárgy bemutatóterem....
Délity Bútor Zrt. - Bútorok az otthonokba és az irodákba Délity Bútor Zrt. - Bútorok az otthonokba és az irodákba
A Délity Bútor tervezői a külföldi és a hazai trendek, valamint a használhatóság és a praktikum figyelembevételével...
Bútorwebshop - Minőségi olcsó bútorok országos kiszállítással Bútorwebshop - Minőségi olcsó bútorok országos kiszállítással
Modern, megfizethető bútorok országos, akár ingyenes házhoz szállítással is a Bútorwebshop.com webáruházból. Nappali...
color naturalis bútorok color naturalis bútorok
Bemutatótermünk Budapesten, a III. kerületben, Bokor utca 10 szám alatt található, ahol több évtizedes tapasztalattal...