Felújított kisvárosi sorház eklektikus lakberendezéssel

Fehér léckerítés fogad minket a sorházi otthon bejáratánál. Nézz körbe velünk ebben a frissen felújított kertes svédországi házban.

Svédországi otthonokat bemutató lakásaink elsősorban a nagyobb városokból kerültek ki. Most azonban egy frissen felújított kisvárosi sorházba látogatunk el, - és persze általános következtetéseket nem szeretnénk levonni,- de megnézzük miben is különbözik ez a városi változatoktól lakberendezés szempontjából.

 

A ház a régi alapokat meghagyva új tetőt kapott. Így megmaradtak a nyílászárók és a bejárati ajtó szélfogója is. Ha éppen a nap is arra halad, akkor balra két kényelmes kerti fotelben sütkérezhetünk. 

Az bejárattó végig cementlapok vezetnek minket a nappaliig. Polgári stílus, visszafogottság, az otthonosságra való törekvés, a funkciók és a használhatóság szempontjai vezetik az itt lakókat.

Minden helyiség fehér, viszonylag kevés törkvést látunk arra, hogy eltérjenek ettől az alapszíntől. A fekete használatától sem riadnak vissza, például a nyílászárók kívül feketék, de a bútorok és lakásdekoráció esetén is több helyen találkozunk majd a fekete visszafogott de koncepciózus használatával. A látszó gerendákat a városi tetőterekben is megtaláljuk, de itt inkább a fehér szín használatával elfedték, nem akarták hangsúlyozni.

Az alapszínekhez a natúr jegyek társulnak a fából készült kiegészítők, a természetes anyagú szőnyegek. Finoman keveredik itt a modern jelleg a klasszikus patinával, az ódo

 

Az étkező már az elegancia jegyeiből is hordoz magán, amit jól kiegészít a félgömb függeszték lámpa. 

A konyha klasszikus köntösbe öltözött szintén a nem hivalkodó fekete-fehér sémával. A profi fekete konyhai gépek mellett szépen mutat a finom ipari hangulatot hordozó nagy múltú metró csempe. 

 

 

 Az emeleten találjuk a tetőtéri hálószobát egy dolgozószobát és a fürdőszobát.

A fekete-fehér itt is jelen van, a klasszikus és egyben finom rusztikus hatást a fehér fózolatlan enyhén egyenetlen felületű metró csempével fokozták.

Klasszikus csaptelep és a vidéki hangulatot árasztó lábaskád. Ez az összeállítás mondjuk a nagyvárosi lakásokban sem ritka.

Csend és nyugalom jellemzi a környezetet, itt sikító flexek hangját nem fojuk hallani szombat délutánonként. Az együttélés szabályait is mindenki betartja. 

 
Lakberendezési üzletek

MOB Center webáruház MOB Center webáruház
Minőségi design bútorok beltérre és kültérre. Étkezőszékek, ülőbútorok, bababútorok, gyerekbútorok, lámpák.
Rio Art & Design - Ülőgarnitúrák, étkezők, egyedi bútorok Rio Art & Design - Ülőgarnitúrák, étkezők, egyedi bútorok
Egyedi tervezésű minimál és modern nappali és étkező bútorok, minőségi anyagok felhasználásával a MAXCityben. ADA és...
Yuno Design Lakberendezés Stúdió Yuno Design Lakberendezés Stúdió
2010 tavaszán nyitottuk meg a Yuno Design lakberendezési stúdió, ahol a tervezés mellett a legmegbízhatóbb...
Székpláza – www.szekplaza.hu Székpláza – www.szekplaza.hu
Válasszon magának széket, kárpitot és faszínt! Egyedi kivitelezés gyorsan és kényelmesen. Székpláza, ahol egy...