Modern mediterrán lakberendezés Olaszországból

Ezt az Umbriában található házat az orosz Angelina Alekseeva belsőépítész alakíthatta át, ahol ötvözte az olaszos mediterrán jegyeket a kortárs lakberendezés eszközeivel.

Angelina Alekseeva tervező stúdiója Moszkvában található, de nemrégiben Milánóban is nyitott egyet. Ennek köszönhetően ebben a régióban is gyakran kérik fel családi házak átalakítására. A következőkben látható látványtervek egy umbriai ház helyiségeit mutatják be, ahol megcsillan a tervezői tehetség és a profizmus.

A rusztikus kőfal, a fa mennyezet és a gerendák között jól mutatnak a modern bútorok. A természet közelségéről a nagy méretű beltéri növények gondoskodnak.

 

A nappali talán legszebb eleme a kényelmes és hívogató étkező a modern karfás székekkel és buja függeszték lámpákkal. Az étkezőszékeken használt vörösesbarna szín használata telitalálat a faburkolatú kandalló és a tűz színeihez.A konyha szerényen, mégis a fókuszban található. Kis asztala egyben reggelizésre is alkalmas. A nagy teljesítményű páraelszívó jól jön a közös térben. Az olasz konyha fontos eleme egy nagy bortároló szekrény, ahol a fektetett palackok mindig nedvesen tartják a dugót.

A gyerekszoba egy egyedi tervezésű ágyat kapott, aminek textil oldalfalait egyszerűen le lehet hajtani.

 A szülői háló több funkciót is tud egyszerre. A kiváló minőségű olasz hálószobai bútorok mellett találjuk a fürdőszobát, ami szerves része a térnek. A gyönyörű márvány burkolat nem rejtőzik el, és a fürdés is kellemesebb egy szellősebb nagyobb térben. A gardrób így már csak egy karnyújtásnyira van.A gyerekszobához kapcsolódó fürdőszobában az új trendeknek megfelelő hatszögletű falicsempét találjuk. A poén az, hogy még a tükör is hatszögletű. A fürdőkád oldalát egyedi szeletelt kővel burkolták, ezzel adva mozaikos hangulatot a térnek.


Lakberendezési üzletek

Myfloor Webáruház Myfloor Webáruház
A Myfloor melegburkolat webáruház, csak minőségi anyagokból készült, egészségre nem ártalmas, kiváló minőségű egyedi...
AXO Saniter - Fürdőszoba szaniter és burkolat AXO Saniter - Fürdőszoba szaniter és burkolat
Cégünk a minőségi fürdőszobai felszerelések forgalmazására jött létre, melyeket a legjobb áron juttatunk el az Ön...
Székpláza – www.szekplaza.hu Székpláza – www.szekplaza.hu
Válasszon magának széket, kárpitot és faszínt! Egyedi kivitelezés gyorsan és kényelmesen. Székpláza, ahol egy...
IDdesign - Dán lakberendezési áruház IDdesign - Dán lakberendezési áruház
Az IDdesign gondosan összeválogatott kínálata a modern élet követelményeinek megfelelő különleges, kiváló minőségű...