Belépés a körfolyosóról

Színes poszter tapéta modern geometrikus mintákkal

Ma a napokban bemutatott 30 m2-es pici lakás párját a 32 m2-es változatot szeretnénk bemutatni Nektek. Korábban a két lakás egy 62 m2-es egészet alkotott, de a tulajdonosok a kettéválasztás mellett döntöttek. A stílusos színes és vidám fiatalos belső terek kialakításához hívták segítségül a TimelessDesign lakberendező párosát Sinkovics Viktóriát és Kálmán Szilviát.

Konyha és berendezés előtt álló nappali

Faszínű konyhabútor fehér felső szekrény

Konyhafal dekoráció színes metró csempével

Konyha dekoráció és Ikea bögrék

Elsőre biztosan sokan azt gondolják, hogy egy színes lakást nehezebb eladni, mert nem biztos, hogy a leendő vevők ízlésének megfelel. Azonban a tulajdonosok előtérbe helyezték a fiatalos designt, ezáltal is bízva abban hogy az új tulajdonos a jó ízlésű vevőkörből kerül ki.

Modern mintás tapéta a hálószoba falán

A belvárosi lakás körfolyosójáról egyből a konyhába érkezünk, ahol a nappalinak kialakított kis terület még bebútorozásra vár. Azonnal szembeötlik az érkezőnek az egész falszakaszt beterítő színes geometrikus minták játékát ábrázoló hatalmas poszter tapéta. A leddel világított konyhafalon az egyszínű fehér helyett színes metró csempék sorakoznak véletlenszerű elrendezésben. A fehér felső szekrényekhez alul természetes faszínű alsó elemek kerültek. A franciaágy helye már kész, a fürdő melletti nyitott hálóhelyiségbe kerül.

Fehér fürdőszoba bordó kerek mosdótál

Fürdőszoba színes metró csempe burkolat

A konyha bohém színei a nagy zuhanyzós fürdőszobában is megtalálhatók, a színes metró csempék itt sem teszik egysíkúvá a teret.

Beszerzési források: Metró csempék és padlólapok: Antik Centrum. Parketta: Kaindl. Lámpa és világítás: Fénymánia.

A TimeLessDesign tervezői, Sinkovics Viktória és Kálmán Szilvia lakberendezők

TimelessDesign Budapest

TimeLessDesign

www.timelessdesign.hu

info@timelessdesign.hu

    + 36 20 565 05 06  + 36 30 526 5000