Pitypang poszter

Az alapvetően világos lakásban három fő tónus jelenik meg. A kék minden helyiségben feltűnik. A szürke pedig állandó kiegészítője a tölgy színű padlózatnak. A nappali kapott egy alap berendezést egy kanapéval és étkezővel. A nappali falát egy Taraxacum elvirágzott képe díszíti, ami egyedi és természetközeli hangulatot hoz a belvárosi kis lakásba.

Felújított lakás laminált padló

Szürke sarokkanapé kis dohányzóasztallal

Modern lámpa és falipolc nappali dekoráció

A pikkelyszerű lapokkal díszített lámpa, a méhsejt alakú falipolc és a diszkrét képek teszik teljessé a dekorációt. A hálószoba kialakításánál szempont volt, hogy a ferde tetősík alatt az ágy kényelmesen elférjen. Így is jutott bőséges hely a ruhák tárolására az egyedi tervezésű és kivitelezésű gardróbszekrényekben.

Kék függöny kék tévészerény és kék ágyfejvég

Fa keretes kerek tükör

AC Design konyhafal burkolat modern fehér konyhabútor

Egyedi gardróbszekrény tervezés TimeLessDesign

Hálószoba egyedi beépített szekrénnyel

A konyhából a lehető legtöbbet sikerült kihozni. Nemcsak szép, de praktikus is. A beépített profi konyhai gépekkel szinte bármi elkészíthető. A zuhanyzós fürdőszobába lépve a kék és fehér metró csempék játéka fogad minket. A régi épület stílusához tökéletesen illik ez a burkolat. A mosógép a szintén egyedi tervezésű fiókos szekrény mellett remekül elfér.

Kék és fehér metró csempe kis fürdőszobában

Zuhanyzós kis fürdőszoba ötlet

A lakást a tulajdonosa kiadásra szánta. Az ár egy magasabb kategóriába esik, de ha az érdeklődők meglátják a látványos belső tereket, akár még egy izgalmas licit is kialakulhat. 


ÓVÁRDESIGN Vászonkép és fotótapéta Webáruház

Óvárdesign

Otthonod egyedi stílusát a lakberendezési tárgyak mellett a dekorációs kiegészítők határozzák meg. Webáruházunkban bármely lakberendezési stílushoz találsz megfelelő dekorációt-, vászonképet, fotótapétát, festett képet és még számtalan lehetőséget amivel még hangulatosabbá teheted az otthonod. Termékeink a központi európai raktárból kerülnek kiszállításra. A cikkben szereplő poszterről és további termékeinket többet is megtudhat ide kattintva.

www.ovardesign.hu

Telefon: + 36 30-5590626
Email:info@otthondekor.hu

Kontakt: Kovács Ákos
facebook.com/ovardesign


További beszerzési források:

Laminált parketta: Gres-Massimo, Lámpák: Fénymánia, Egyedi bőr ágyfejvég: Kerma Design, Szaniterek: szaniterplaza, Páraelszívó: toflesz, poszter: Óvárdesign, Metró csempe és konyhai falburkolat: AC Design.

A TimeLessDesign tervezői, Sinkovics Viktória és Kálmán Szilvia lakberendezők

Timeless Design logo

TimeLessDesign

www.timelessdesign.hu

info@timelessdesign.hu

    + 36 20 565 05 06  + 36 30 526 5000