Csajos lakberendezés

Meglévő családi ház esetében is egy átgondolt tervezési koncepcióban kell újra értelmezni a helyiséget és a terek funkcióját, személyre kell szabni a bútorokat és főleg egyedülálló felhasználó esetén a designban sem engedhető meg kompromisszum. A nőies lakberendezés kialakítása nagyban függött a megrendelő stílusáról és egyéniségétől, akihez közel állak a pasztell színek, az elegáns megoldások, mindezeket egy csillogó glamour-os jegyekkel fűszerezve.

Mályva színű kanapé

Menta színű fal

Falitükör

Kanapé és fotel

A közel 55 m2-es lépcsővel és nyitott áttört falszakasszal kapcsolódó nappali, étkező és konyha a ház központi területe. A viszonylag alacsony belmagasság miatt a gipszkarton álmennyezetbe süllyesztett világítótestek bizonyultak jó választásnak. A nappali két meghatározó színe a mályva színű ívelt kanapé és a vele szemben lévő, a fényes frontokkal szerelt nappali bútorok mögötti menta árnyalatú dekoratív tapéta. A finom ívű borokkal tökéletes egységet alkotnak a stílusos lámpák és falikarok

Részben leválasztott konyha

Szürke egyedi konyha

Falhoz tolt étkezőasztal

Csajos fürdőszoba

Sávroló a fürdőszobában

Az egyedi tervezésű konyhabútor falán markáns dekorelem a három színből válogatott metró csempe díszítés. Az intim zónához tartozó nyugalmat árasztó fürdőszoba az arany és a barna árnyalataiból építkezik, amit szépen egészítenek ki a 3D mintás, a tenger hullámait idéző falburkolatok.

A Complementer Creative Home a tervezési folyamat során nagy figyelmet fordított az egyedi bútorok megtervezésére, a burkolatok kiválasztására, a tapéták és függönyök egységére, ami egy szerethető és hangulatos otthont eredményezett.

Fotók: Fuisz Marió

Complementer Creative Home

Complementer Creativ Home

Cím: 3528 Miskolc Pósa Lajos u 19. 

www.complementer.hu

Kovács-Köböl Anita lakberendező

Kovács-Köböl Anita - látványtervező, enteriőr tervező