A projekt részleteit Nagy Rita lakberendező, a  NAGYRITA TÉRMŰVÉSZET tulajdonosa mutatja be:

"A megkeresés rendkívül hízelgő volt számunkra, mivel a család közeli barátain keresztül találtak térművész csapatunkra, ugyanis az ő otthonuk melegsége is a mi érdemünk. Az alaprajz optimalizálása azért is nagyon fontos, mert az építész s a belsőépítész nem minden esetben egyazon nézőpontok szerint tervez s gondolkodik. A NAGYRITA TÉRMŰVÉSZET-nél már az első pillanattól kezdve nagy hangsúlyt fektetünk az egyénre szabott otthon megalkotására, s ezért tartjuk rendkívül fontosnak, hogy a közös beszélgetéseink során megismerjük megbízóink személyiségét, igényeit, szokásait s az otthonról alkotott, saját belső képét. 

Elegáns nappali sötétzöld kanapéval

Fa parketta

Olasz design komód

Nyolcszemélyes étkező

A házba érve a travertin, a dekorbeton és a fa bútorfelületek harmonikus ölelkezéssel fogadnak bennünket, ezáltal a modern kialakításoknak meleg eleganciát és természetközeliséget kölcsönöznek. A tágas előtér a reggeli készülődés alatt s a hazatérés alkalmával hatalmas segítség egy kisgyermekes család számára. A praktikus lepakoló felületek szintén megkönnyítik ezeket a rutintevékenységeket.

Természetes kő előszobafal

Bejárati ajtó és előszoba

Előszoba és wc kézmosóval

Rejtett fogantyús előszobai gardróbszekrény

Előszobai tükör és puffok

Előszobai faldekoráció

Minimál konyha fehér bárszékekkel

Minimál konyhafal burkolat

Lépcső led világítással

Természetes fényben úszunk a ház mindkét szintjén a hatalmas üvegfelületek által, melyeknek köszönhetően bátran terveztünk sötétebb tónusú felületekkel is, így karakteres élettereket teremtettünk általuk. 

Emeleti lépcsőfeljáró

Lounge pihenő

Pihenő kanapé a közlekedőben

A szépség és a praktikum nem kell, hogy kizárja egymást. Egy családanya, aki egyben háziasszony már tudja, hogy mennyi időt takaríthat meg, ha minden kéznél van. Praktikus, az avatatlan szemnek szinte láthatatlan tárolórészek könnyítik meg a rutinfeladatainkat a ház minden helyiségében. A szennytaszító kárpittal bevont felület pedig valósággal ajándék egy kisgyermekes szülőpár életében. Csakúgy, mint a különálló szülő és gyermek fürdőhelyiségek. Egyszer minden gyermek felcseperedik s ahogy a gyermek nő, úgy nő a privát tér iránti igénye. A ház tervezésekor ezeket figyelembe véve alakítottuk ki a két karakteres fürdőszobát. 

Babaszoba baldachinos kiságy

Babaszoba egyedi tervezésű bútorral

Lányszoba rózsaszínű kanapéval

Lányszoba szekrény

Szülői háló design tapétával

Olasz design hálószoba

Üvegfal a háló és a fürdő között

Walk in gardróbszekrény

Kőmintás burkolat a fürdőszobában

Ruhatároló fogas fürdőszobában

Absztrakt faldekoráció fürdőszobában

Mosókonyha egyedi bútorai

Fürdőszoba halványzöld csempével

Térkád fehér színben

Természetes anyagok, hatalmas, napsütötte életterek, lelket-szemet nyugtató színválasztás és praktikum. Jó érzés ide hazatérni. 

A bemutatott látványterveken alkalmazott anyagok, világítótestek, lakástextíliák, egyedi gyártású termékek a NAGYRITA TÉRMŰVÉSZET bemutatótermében megrendelhetők.

NAGYRITA Térművészet

Tervezés, kivitelezés, belsőépítészet, lakberendezés

Stúdió: 9022 Győr, Móricz Zsigmond rakpart 22/D. VI. em.

www.nagyrita.hu

Telefon: +36 30 444 77 03

 Nagy Rita lakberendező

Nagy Rita lakberendező