Bemutatkoznak a Grohe legújabb fürdőszobai okosmegoldásai

A Sensia Arena okos wc igazodik a család minden tagjának igényéhez, a Sense Guard biztonsági rendszer segít megelőzni az otthonunkat fenyegető vízkárokat, a GROHE Blue pedig a környezetünk védelméről gondoskodik.

Sensia Arena zuhany-wc a GROHE első luxuskategóriás, smart megoldásokat tartalmazó okos wc-je

A víz otthoni életünk nélkülözhetetlen eleme, a fürdőszobában és a konyhában egyaránt. A szaniter berendezések piacvezető gyártója a GROHE legújabb innovációi mind azért jöttek létre, hogy még teljesebbé tegyék a vízhez kötődő élményt otthonunkban: a Sensia Arena okos wc, igazodik a család minden tagjának igényéhez, a Sense Guard biztonsági rendszer segít megelőzni az otthonunkat fenyegető vízkárokat, a GROHE Blue pedig a környezetünk védelméről gondoskodik.

„Víz. Intelligencia. Öröm.” – így szól a GROHE 2017-es mottója, amely a márka intelligens megoldásaira helyezi a hangsúlyt. A GROHE nem akarja öncélúan alkalmazni a digitalizációt. Egy okosotthonnak nem kell feltétlenül elektronikusnak lennie, elég, ha intelligens. Ezt tartották szem előtt a mérnökök, amikor megalkották az eddigi leginnovatívabb fürdőszobai és konyhai eszközöket.

Japán technológia európai köntösben

A Sensia Arena zuhany-wc a GROHE első luxuskategóriás, smart megoldásokat tartalmazó okos wc-je, amellyel a személyes higiénia sosem látott szintre emelkedik. A termék a Japán hagyományokra alapozva egyesíti a hagyományos toalettek és a bidék legjobb funkcióit, és kiegészíti a modern technika újdonságaival. A különböző tisztító lehetőségek kombinálásával a toalett használat sokkal kíméletesebbé és higiénikusabbá válik. A wc-be két különböző tisztító fejegység került beépítésre (az egyik kimondottan hölgyek számára), melyeknek állítható a pozíciójuk, a víznyomásuk és a vízsugár hőmérséklete is.  Ezt egészíti ki egy meleg levegős szárítófunkció, így a Sensia Arena használata teljesen tiszta és friss érzetet biztosít a papír érdessége nélkül. Ráadásul a beépített ventilátornak köszönhetően a kellemetlen szagok miatt sem kell aggódni.

Sensia Arena zuhany-wc a GROHE első luxuskategóriás, smart megoldásokat tartalmazó okos wc-je

Sensia Arena zuhany-wc a GROHE első luxuskategóriás, smart megoldásokat tartalmazó okos wc-je

Sensia Arena zuhany-wc a GROHE első luxuskategóriás, smart megoldásokat tartalmazó okos wc-je

Ha megtaláltuk a számunkra legkellemesebb beállításokat, azokat nem kell újra beprogramozni, hiszen a toalett saját memóriával rendelkezik, így a család minden tagja személyre szabhatja a funkciókat. A wc irányítható az oldalára szerelt panel, vagy a távirányítója által, de akár az okostelefonunkra telepített applikációval is. Ráadásul a kényelmi funkciók itt nem értek véget, hiszen tisztántartása is rendkívül egyszerű: a különleges Acqua Ceramic és Hyper Clean bevonatoknak köszönhetően nem tapadnak meg a csésze felületén a baktériumok, a tripla erősségű örvény pedig a wc minden szegletét eléri, így biztosítva a tökéletes öblítést. A tervezők a design kialakításánál is szem előtt tartották a könnyű tisztítást és a Sensia Arena perem nélküli kialakítást kapott.

Tisztított víz egy gombnyomásra

A rendszeres ásványvíz-beszerzés nem csak számunkra, de a környezet számára is megterhelő, hiszen évente Magyarországon körülbelül 80 millió darab PET palack landol a szemetesben. Ha mi nem szeretnénk ezt a számot növelni, remek választás a GROHE Blue Home konyhai vízszűrő rendszer, amely tökéletesen megszűri a vezetékes vizet a szennyeződésektől úgy, hogy az értékes ásványi anyagokat benne hagyja. Ráadásul nem csak „sima” szénsavmentes, hanem enyhén vagy teljesen szénsavas vizet is engedhetünk magunknak egyenesen konyhai csaptelepünkből, amelynek még a hőfokát is előre beállíthatjuk. Az egység, ami szűri, hűti és igény esetén szénsavassá varázsolja a vizet nem nagyobb egy számítógép-háznál, így a legkisebb konyhába is könnyen beépíthető.

a GROHE Blue Home konyhai vízszűrő rendszer

a GROHE Blue Home konyhai vízszűrő rendszer

Forradalmi biztonsági rendszer vízkárok ellen

A GROHE nemzetközi felmérése szerint Európában minden második háztartást ért már valamilyen vízkár, amelyeknek majdnem 93%-a megelőzhető lett volna.  Az ilyen költséges balesetek kivédésére hozta létre a GROHE a Sense és Sense Guard rendszereket. A GROHE Sense még azelőtt észleli a szivárgásokat, hogy néhány cseppből mindent elöntő víztenger keletkezne. A különleges vízérzékelő egységet a lakás bármely, kritikus pontjára könnyen telepíthetjük; felügyeli a páratartalmat, a hőmérsékletet és észleli a vízszivárgást, probléma esetén pedig azonnali riasztást küld telefonunkra a GROHE Ondus App segítségével. A mosógép vagy a csap alá elhelyezett egység jelzi a szivárgást vagy túlfolyást. A pincében vagy nyaralókban telepítve akkor is figyelmeztet, ha a hőmérséklet 3 Celsius Fok alá csökken, így megelőzhető a csövek elfagyása, mindemellett a helység páratartalmát is ellenőrzi, így a penészfoltok megjelenése is elkerülhető.

GROHE a Sense és Sense Guard csőtörés és vízkár esetén

GROHE a Sense és Sense Guard csőtörés és vízkár esetén

GROHE a Sense és Sense Guard csőtörés és vízkár esetén mobil appalikáció

Németországban a vízkárok több mint fele csőtörés, szivárgás miatt következik be. Azoknak, akik teljeskörű védelemre vágynak a GROHE Sense Guard a tökéletes választás, melyet a bejövő főcsatlakozóhoz kell telepíteni, így az eszköz nyomon követi a vízfogyasztást, észleli az apró szivárgásokat és a fagyveszélyt, csőtöréskor pedig automatikusan lekapcsolja a vízellátást és riasztást küld, így például egy nyaralás alatt is biztonságban tudhatjuk az otthonunkat. A vízszivárgás jelzésével könnyen észrevehetjük, ha egy csapunk csöpög, ezzel pedig éves szinten akár 180 zuhanyzásra elegendő vizet is megtakaríthatunk.

A GROHE cég bemutatása
A GROHE a világ egyik legnagyobb szaniterberendezés-gyártója, az innovatív szaniter termékek fejlesztése mellett elkötelezett, globális márka. A GROHE évtizedek óta elkötelezetten képviseli márkaértékeit, így a technológiai fejlesztést, a minőséget, a dizájnt és a fentarthatóságot. Ezek az értékek jól példázzák, hogy mennyire fontos a cég számára, hogy kivételes élményt nyújtson – „a víz tiszta örömét”. A GROHE műszaki, innovációs és tervezési tevékenysége Németországban összpontosul, így termékei a világszerte elismert német minőséget képviselik, ami a vásárlók márka iránti bizalmát is erősíti.

A GROHE hálózatához tartozó összes gyár precíziós gyártástechnológiát alkalmaz a GROHE által elvárt szigorú minőségi normák teljesítése érdekében. A GROHE így garantálni tudja, hogy termékei szakszerű kivitelezés és funkcionalitás szempontjából a legmagasabb igényeket is kielégítik. Ha csak az elmúlt évtizedet nézzük, a GROHE sikerét több mint 240 dizájn- és innovációs díj bizonyítja, valamint olyan rangos elismerések, mint „Németország legfenntarthatóbb nagyvállalata” és a Német Szövetségi Kormány 2017-es CSR-díja. Világszerte több nagyszabású építési beruházásnál is a GROHE termékeit használták fel, annak jeleként, hogy az építészek, tervezők és kivitelezők is előnyben részesítik ezt a márkát.


Lakberendezési üzletek

Myfloor Webáruház Myfloor Webáruház
A Myfloor melegburkolat webáruház, csak minőségi anyagokból készült, egészségre nem ártalmas, kiváló minőségű egyedi...
Natuzzi kanapé áruház Törökbálint Natuzzi kanapé áruház Törökbálint
Natuzzi kanapé, ülőgarnitúra, fotel nappali bútor, étkező bútor, valamint szőnyeg, lámpa, és dísztárgy bemutatóterem....
VS Fürdőszoba Szalon VS Fürdőszoba Szalon
Gyönyörű, kényelmes, praktikus fürdőszobát szeretnél hosszú távra? Ez az amit mi kínálunk! VS fürdőszoba szalonok...
Enterieur Bútor és Lakberendezési Webáruház Enterieur Bútor és Lakberendezési Webáruház
Termékkínálatunk: német és francia étkezők, nappalik, hálók, előszobák, fürdőszobák, konyhák, gyerekbútorok, ifjúsági...