Az önöntöző okos virágcserép sosem felejti el a locsolást

A szobanövények öntözését nyugodtan a Parrot Pot-ra bízhatja! Ha hosszabb időre elutazik, vagy gyakran felejdkezik meg növényeiről, akkor használja ezt az okos megoldást!

Parrot pot

Önöntöző virágcserép

A megfelelő mennyiség, a megfelelő időzítés

A Perfect Drop öntözőrendszer akkor öntözi növényeit, amikor szükségük van rá. A Parrot Pot automatikusan alkalmazkodik a növény természetes életciklusához, és eszerint időzíti az öntözést, növényének a tökéletesen megfelelő mennyiségű vizet a leginkább megfelelő időpontban adagolva.

Parrot pot virágcserép

Menjen nyugodtan nyaralni, és hagyja, hogy növényei gyarapodjanak!

A Parrot Pot ön-öntöző "Plant Sitter" üzemmódja akár egy hónap felügyelet nélküli gondoskodást is lehetővé tesz. A locsolási szintek szabályozásával növénye egészséges és életteli marad. Távozzon nyugalommal, hiszen hazatértekor boldog, buja növények várják otthonában! A Parrot Pot négy beépített szenzora valós időben figyeli a fény, a hőmérséklet, a talajnedvesség, és a tápanyagok arányának változását. Egyedi ajánlásokat és figyelmeztetéseket küld Önnek, hogy még figyelmesebben gondoskodhasson növényéről. A szobanövények ápolása még sosem volt ilyen egyszerű!

Használja a Parrot Pot-ot kint és bent egyaránt

A Parrot Pot önálló, vezeték nélküli, és 4 db AA elemmel működik. Tökéletes a szobába, a kertbe, vagy akár az irodába is - mindenhova illik! Sőt, mi több, a Parrot Pot szívós és időtálló, az anti-UV ABS műanyag csak minimális karbantartást igényel.

Parrot pot fehérben

Parrot pot stand

Bármilyen növényt öntöz a Parrot Pot

Az applikáció segít!

Fény, hőmérséklet, talajnedvesség, tápanyag-, és vízszint: folyamatosan nyomon követheti növénye egészségét! Minden összegyűjtött információ és adat azonnal hozzáférhető okostelefonján vagy táblagépén a Bluetooth Low Energy vezeték nélküli kapcsolat segítségével. Ráadásul több mint 8000 növény adatbázisához is hozzáférhet, melyek gondozásához egyedi tanácsokat adhat.

Okostelefonról növényöntözés

Megvásárolható például az EMAG webáruházban.


Lakberendezési üzletek

Carlo Carletti Design Carlo Carletti Design
A 3D Carlo Carletti Design egyedi konyhabútorokat, beépített szekrényeket, irodabútorokat, ágyakat, nappali- és...
Erős Kft. - Burkolatok, bútorok, szaniterek Erős Kft. - Burkolatok, bútorok, szaniterek
A cég filozófiája, a kínált termékek magas minősége a szolgáltatások és a bemutatás színvonala az, ami az ERŐS nevet...
VS Fürdőszoba Szalon VS Fürdőszoba Szalon
Gyönyörű, kényelmes, praktikus fürdőszobát szeretnél hosszú távra? Ez az amit mi kínálunk! VS fürdőszoba szalonok...
Natuzzi kanapé áruház Törökbálint Natuzzi kanapé áruház Törökbálint
Natuzzi kanapé, ülőgarnitúra, fotel nappali bútor, étkező bútor, valamint szőnyeg, lámpa, és dísztárgy bemutatóterem....