Érintőajtós okossütő, okostelefonról nézhető sütési folyamat

Az ajtó nyitogatása nélkül, akár okostelefonról követhető sütési folyamat, 19 colos teljes érintőajtó, melyről videóreceptek nézhetők; mindez csak néhány azon különleges újdonságok sorában, mellyel az itthon is kapható Watch&Touch sütő rendelkezik.

A Candy innovatív sütője teljesen megváltoztatja az ételkészítés élményét

Candy Watch Touch okossütő

A Candy által a vásárlókkal együtt fejlesztett termék a videórecept megfelelő fázisában még a sütő előmelegítését is elvégzi. A teljes ajtót elfoglaló, 19 colos érintőképernyővel rendelkezik a Candy most bemutatott, és már Magyarországon is kapható Watch&Touch sütője, mellyel a sütési folyamat minden egyes szakasza érintéssel vezérelhető és felügyelhető. Az ajtóba épített kamerához szabadalmaztatott „U-See” világítás társul, mely a sütő belső ajtaján elhelyezett oldalsó LED-lámpákból áll. A kamera folyamatos képet mutat a sütő belsejéről, ezért a készülő ételre bármikor ránézhetünk. Mivel a Watch&Touch Wi-Fi-re is csatlakoztatható, így a felhasználók akár a szomszéd szobából, tabletről vagy okostelefonról is szemlélhetik a készülő ételt a Candy saját fejlesztésű Simply-Fi applikációján keresztül. Emellett a Wi-Fi kapcsolatnak köszönhetően a kiválasztott hír-, recept-, életmód- és sok más weboldalon is böngészhet, egyenesen a sütő ajtaján.

„A sütőbe épített Simply-Fi vezeték nélküli technológia ezen felül arra is használható, hogy a hasonló megoldást alkalmazó összes háztartási készüléket felismerje, így ezek egyetlen alkalmazás segítségével távolról, az okos készülékünkön keresztül vezérelhetők” – mondta Filipova Brigitta, a Candy Hoover Hungary Kft. trade marketing managere.

Élő oktatóvideóktól a saját sütési programig
Az előzetesen feltöltött, a sütő ajtaján nézhető receptvideóknak köszönhetően a sütés előkészítése is egyszerűbbé válik: a felhasználók az „élő oktatóvideókat” lépésről lépésre követve készíthetik el ételeiket. A legjobb eredmény elérése érdekében a sütő már a videó végén, az elkészített recepthez szükséges hőmérsékletre előmelegítve áll rendelkezésre. Az érintőképernyőn keresztül egyébként több mint 70, az adagok alapján finomhangolható sütési program érhető el. A felhasználók ugyanakkor saját programokat és recepteket is létrehozhatnak és tárolhatnak. „Nem túlzás azt állítani, hogy a Candy Watch&Touch áttörést jelent a sütők piacán, hiszen egyszerűen használható, és a könnyű kezelhetőség révén azok is örömüket lelhetik a sütésben, akik nem igazán értenek a modern technológiához. A speciális funkciók pedig tudatosságra ösztönözhetik a fogyasztókat, és növelhetik a konyhai tapasztalatot” – tette hozzá Filipova Brigitta.

Candy Watch Touch okossütőCandy Watch Touch okossütő A  Candy Watch&Touch sütő 78 literes belső térfogattal rendelkezik, és egyenletes sütést biztosít akár 5 különböző szinten. A letisztult, gombok nélküli, a Candy márka stílusának jellegzetességeit követő olasz formatervezés révén tökéletesen illik a modern konyhákba. „A Candy volt az első olyan cégcsoport, mely már 2014-ben Wi-Fi-re csatlakoztatható termékek teljes kínálatát dobta piacra. Fejlesztéseink során azonban nem csak a technológia lehetőségeit aknázzuk ki, nagy hangsúlyt fektetünk a kiemelkedő formatervezés, teljesítmény és mindenekelőtt a felhasználói élmény fokozására. Ennek eredménye a Watch&Touch sütő, mely könnyen, ösztönösen használható és megnyerő” – tette hozzá Filipova Brigitta. A termék teljes fejlesztési és gyártási folyamatára a Candy csoport K+F laboratóriumaiban került sor.

Candy Watch Touch okossütő

A Candy csoportól:
A Candy csoport Európa vezető vállalatai közé tartozik a kis és nagy háztartási készülékek iparágában. Különálló és beépített termékeket is kínál, amelyek a legkiemelkedőbb környezetvédelmi- és teljesítményjellemzőkkel bírnak. A termékeket két nemzetközi márka, a Candy és a Hoover, illetve számos nemzeti márka, például a Rosières (Franciaország), a Jinling (Kína) és a Baumatic (Egyesült Királyság) forgalmazza. A Candy csoport egy több márkát forgalmazó, magántulajdonban lévő (a Fumagalli család által birtokolt) vállalat, amely 4100 alkalmazottat foglalkoztat. 6 gyárral rendelkeznek Európában, Törökországban és Kínában, és világszerte 47 leányvállalat és képviseleti iroda tartozik a cégcsoporthoz. A vállalati központ, a tervezési központ, az ipari telephely és a K+F létesítményei Brugherióban (MB), Olaszországban találhatók. A Candy termékek több mint 70 éve egyesítik az innovációt és a könnyen használhatóságot, hogy megfeleljenek a vásárlók igényeinek, és javítsák életminőségüket. A hosszú, sikeres évekre alapozva a Candy kifejlesztette a Simply-Fi technológiát. Ez a Wi-Fi-re csatlakoztatható készülékek első teljes termékcsaládja, amelyek könnyebb távoli vezérlést tesznek lehetővé. A Simply-Fi termékcsalád az összes fő kategóriában – mosás, főzés és tárolás – innovatív és tökéletes olasz stílusú termékeket kínál.


Lakberendezési üzletek

Scavolini Konyhabútorok, nappali, fürdőszoba, étkező bútorok Scavolini Konyhabútorok, nappali, fürdőszoba, étkező bútorok
Scavolini konyhabútorok, nappali összeállítások, modern fürdőszoba bútorok és étkezők tervezése a Yuno Design...
VS Fürdőszoba Szalon VS Fürdőszoba Szalon
Gyönyörű, kényelmes, praktikus fürdőszobát szeretnél hosszú távra? Ez az amit mi kínálunk! VS fürdőszoba szalonok...
Myfloor Webáruház Myfloor Webáruház
A Myfloor melegburkolat webáruház, csak minőségi anyagokból készült, egészségre nem ártalmas, kiváló minőségű egyedi...
Aqualand - Burkolat, szaniter, parketta Aqualand - Burkolat, szaniter, parketta
Fürdőszoba szalon, szaniter, burkolat és parketta bemutatóterem Budaörsön és Tarjánban.