Kameleon Light, a magyar fejlesztésű okosotthon vezérlés

Jelentősen egyszerűsítheti és gazdaságosabbá teheti a lakóépületek és irodák, automatizált vezérlését egy új magyar fejlesztés. Az Kameleon Light egyszerűen beszerelhető és applikációval vezérelhető.

Két magyar fejlesztő egyedülálló technológiát fejlesztett az okosotthonok vezérlésére

Gyorsabbá és olcsóbbá teheti épületek automatizálását egy idén bemutatott magyar fejlesztés, a Kameleon Light. Az eszköz képes vezérelni az ingatlanok teljes világítását, fűtését, redőnyeit, árnyékolóit, ablakait, kapuit vagy bármilyen egyedi eszközt, mint például szökőkutat vagy jakuzzit. A különböző automatizálási funkciók mobil applikációból is elérhetőek, így a felhasználók a telefonjuk segítségével vezetékmentesen is vezérelhetik az otthonaikat. A Kameleon Light segítségével mostantól egyetlen gombnyomás is elegendő a korábban 10-15 percet is igénybe vevő folyamatokhoz.

Okosotthon vezérlés magyar fejlesztés

„A Kameleon Light modul egy univerzális hardver, amelyet úgy terveztünk meg, hogy képes ellátni az összes tipikus feladatot, amely az otthonokban felmerül, továbbá a telepítési útmutatót követve egyszerűen beszerelhető és nem kell hozzá programozó, mivel a vezérlőszoftvereket előreprogramozottan tartalmazza. Ezzel jelentősen csökkenthetők a felhasználók költségei.” - foglalta össze Stocker Bence, a Kameleon Light egyik fejlesztője.

A kezdeti sikerek után a fejlesztők a termék rendszerré fejlesztésén dolgoznak. A Kameleon System a jövőben Kameleon Basic néven olyan modult is tartalmazni fog, amely időzítési funkciók ellátására is képes lesz, továbbá folyamatba van egy intelligens kapcsoló kifejlesztése, amely lehetővé teszi az olyan ingatlanok automatizálását, ahol a tulajdonos nem szeretné a falakban futó kábeleket megbontani. A hardverek fejlesztésének megfelelően az applikáció is folyamatosan új funkciókkal bővül.

A termék a nemzetközi szakmai berkekben is nagy figyelmet váltott ki, a fejlesztők már tárgyalnak az olasz, a német piacon való megjelenésről, hosszabb távon szeretnénk az USA-t is megcélozni.

További információ és ár: www.evotronics.eu


Lakberendezési üzletek

Erős Kft. - Burkolatok, bútorok, szaniterek Erős Kft. - Burkolatok, bútorok, szaniterek
A cég filozófiája, a kínált termékek magas minősége a szolgáltatások és a bemutatás színvonala az, ami az ERŐS nevet...
Bono Design  - Colombini olasz konyhabútor, nappali, hálószoba és gyerekszoba bútorok Bono Design - Colombini olasz konyhabútor, nappali, hálószoba és gyerekszoba bútorok
A Bono Design által képviselt olasz Colombini gyár bútorait stílus, elegancia és visszafogott luxus jellemzik. A...
Enterieur német, francia, belga bútorok webáruháza Enterieur német, francia, belga bútorok webáruháza
Minőségi nappali bútor, étkező bútor, ülőgarnitúra, hálószobai és gyerekszobai bútorok lapraszerelt változatban...
Yuno Design Lakberendezés Stúdió Yuno Design Lakberendezés Stúdió
2010 tavaszán nyitottuk meg a Yuno Design lakberendezési stúdió, ahol a tervezés mellett a legmegbízhatóbb...