Ruhafrissítés az egész családnak - az ikonikus LG Stylerbe még több ruha fér

Az LG a forradalmi Styler készülék új, még nagyobb kapacitású változatát mutatja be hamarosan a CES 2018 szakkiállításon. A berendezés megnövelt belterében egyszerre akár hat ruhadarabot is felfrissíthetünk.

LG Styler gőzölő

A Wi-Fi kapcsolattal és további intelligens funkciókkal is felszerelt LG Styler egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi a modern, mindig mozgásban lévő vásárlók életét. A legújabb Stylerrel az egész család ruhadarabjairól és kiegészítőiről gondoskodhatunk — még az olyan különösen kényes darabokról is, mint a melltartók, blúzok vagy kabátok, de az elegáns öltözékeket, farmereket, pulóvereket, sőt, akár a babaruhákat és plüssjátékokat is gyorsan felfrissíthetjük. A mozgó ruhaakasztón öt ruhadarab is kényelmesen elfér, az elegáns üvegajtóba szerelt nadrágél-vasalóba nagyobb méretű (akár 122 centiméteres derékkörfogatú) nadrágokat is helyezhetünk, a nadrágba vasalt él pedig akár 60 centiméter hosszú is lehet. Az LG Styler megnövelt belterében a nagyobb térfogatú ruhák is elférnek, például a tollal töltött vagy a vastagon bélelt télikabátok.

LG Styler ruhatisztító

LG Styler design ruhatisztító

LG Styler ruhatisztítás és gőzölés otthon

LG Styler otthoni ruhafrissítés

LG Styler okos gőzölés

A Styler Wi-Fi kompatibilitásának és egyszerűen kezelhető okostelefonos irányításának köszönhetően minden eddiginél kényelmesebb a berendezés használata. Különféle ruhafrissítő-programokat tölthetünk le, és a mobiltelefonos alkalmazásban nyomon követhetjük a készülék villamosenergia-fogyasztását is, vagy beállíthatjuk, hogy értesítsen a ruhatisztítási ciklus végén. Okostelefonunkkal leolvashatjuk az NFC címkékkel ellátott ruhadarabok azonosítóját, így az alkalmazás automatikusan beállítja a Styleren a megfelelő programot. 

LG Styler okos termékek

LG Styler ruha szagtalanítás

A Styler szíve az LG innovatív TrueSteam™ gőztechnológiája, amely gyengéden fertőtleníti a ruhadarabokat és semlegesíti a kellemetlen szagokat, eltávolítva az allergének és baktériumok több mint 99 százalékát. A közvetlenül a ruhákra permetezett forró gőz egyszerre sterilizál és kiegyenesíti az anyagszálakat, miközben a mozgó ruhaakasztó gyengéd rázással a maradék ráncokat is elsimítja. A nadrágél-vasaló csökkenti a nadrágszárak térd mögötti gyűrődését, és az elegáns megjelenés érdekében középső élt is vasalhatunk a nadrág szárába.

„Az új LG Styler tökéletes megoldás azoknak, akik számára fontos a kifogástalan megjelenés — segítségével minden ruhadarab a legjobb ápolást kaphatja, így a felhasználók minden alkalomra friss öltözettel készülhetnek” — mondta Song Dae-hyun, LG háztartási elektronikai és légkondicionáló üzletágának elnök-vezérigazgatója. „A Styler új kategóriát teremtett a ruhaápolási piacon azokban az országokban, ahol a ruhatár gondozása különös figyelmet kap.”

LG Styler antibakteriális tisztító

 LG Styler otthoni ruhatisztítás


Lakberendezési üzletek

VS Fürdőszoba Szalon VS Fürdőszoba Szalon
Gyönyörű, kényelmes, praktikus fürdőszobát szeretnél hosszú távra? Ez az amit mi kínálunk! VS fürdőszoba szalonok...
IDdesign - Dán lakberendezési áruház IDdesign - Dán lakberendezési áruház
Az IDdesign gondosan összeválogatott kínálata a modern élet követelményeinek megfelelő különleges, kiváló minőségű...
Enterieur német, francia, belga bútorok webáruháza Enterieur német, francia, belga bútorok webáruháza
Minőségi nappali bútor, étkező bútor, ülőgarnitúra, hálószobai és gyerekszobai bútorok lapraszerelt változatban...
Erős Kft. - Burkolatok, bútorok, szaniterek Erős Kft. - Burkolatok, bútorok, szaniterek
A cég filozófiája, a kínált termékek magas minősége a szolgáltatások és a bemutatás színvonala az, ami az ERŐS nevet...