A használt iPad vásárlása pénztárcabarát és környezettudatos lépés is egyszerre, hiszen a pénztárcának is kevésbé fáj egy használt iPad és a környezetet sem szennyezzük tovább! Jöjjön 3+1 ok, hogy miért válassz iPadet a Rejoy.hu-ról!

Gyors és egyszerű adásvétel

A különböző adásvételi csoportok böngészése könnyen válik emberpróbáló feladattá. Teljesen természetes, hogy sokszor érzünk bizalmatlanságot egy ismeretlen eladóval kapcsolatban, főleg ha egy drágább termék, például egy iPad vásárlása a cél.

A Rejoy.hu megkönnyíti az adásvételi folyamatot azzal, hogy átveszi az ezzel járó összes kellemetlenséget mind az eladótól, mind pedig a vásárlótól. A készülékekre 24 hónap garanciát vállalnak, valamint ha a megvásárolt készülék nem felel meg az elvárásoknak, 60 hónap pénzvisszafizetési garanciával is élhet a vásárló.

Felújított Ipad

Javított készülékek – pont, mint az újak

A Rejoy.hu-nál minden iPad többlépcsős ellenőrzési és javítási folyamaton megy át, hogy a lehető legjobb formában kerüljön az új gazdájához, így a vásárlás után borítékolható az új felhasználó öröme és elégedettsége. Hardver, szoftver és esztétikai ellenőrzés is történik a telefonokon, hogy a felújított iPad mini tabletek is megfelelő állapotban kerüljenek az új tulajdonosokhoz. A külső sincs elhanyagolva, hiszen minden készüléken külső tisztítás és javítás is történik, amennyiben szükséges.

Azt kapod, amit látsz

Az oldalon található tabletek pontosan olyan állapotban kerülnek hozzád, mint ahogy a képeken szerepelnek. Minden készüléknél megtalálod a pontos műszaki leírást és paramétereket. Emellett pedig jó minőségű, HD fotók is készülnek az iPadekről, hogy pontosan lásd, mit veszel.

Mini IPad

+1 Környezettudatos… és olcsó!

Tudtad, hogy a megunt készülék szemétbe dobása e-hulladékká válik, ami globálisan a veszélyes hulladék 70%-át jelenti? Ijesztő, nem? Használt tablet vásárlással tehetsz ez ellen is! A pénztárcádra is figyel a Rejoy.hu, hiszen az oldalon vásárolt készülékek akár 40%-kal olcsóbbak is lehetnek, mint az új készülékek, ráadásul ingyenes házhozszállítással akár 1-3 nap alatt megérkezhet az új tableted!