- Fürdőszobánk legyen pihentető igazi szoba, vagy a helyadottság miatt minél több funkcionális igényt kielégítő helyiség. Mindezek pontos és ízléses kivitelezéséhez első lépés a precíz és miden egyes részletre kiterjedő tervezés, a látványterv, azaz a leendő fürdőszoba háromdimenziós képének elkészítése.

Aki Klára lakberendezői munkájába korábban már betekintést nyert, megtudhatta, hogy jellemzően a lakótér nem szokványos térszervezése jellemzi, a kicsiny terek maximális formálása, annak funkcionális tervezése és nem utolsó sorban az íves falak, az íves formák, vagy az ahhoz igazodó egyedi bútorok és álmennyezetek kialakítására törekszik. Miért is eshet rá a választás, amikor egyre több burkolat- és szaniterforgalmazó cég készít látványterv javaslatot a készülő fürdőszobák tulajdonosainak?

- Összehasonlításképpen elmondható, hogy a kereskedő cégek saját kínálatukból állítják össze fürdőszoba berendezési javaslataikat, s e termékeket prezentálják háromdimenziós terveiken. Az én tervezői kínálatom túlmutat ezeken, hiszen megrendelői igényeit nem kötött variációk halmazából, hanem a látens, sokszor meg nem fogalmazott igények megismeréséből a naprakész országos kínálat ismeretével elégítem ki, igazodva a leendő lakás egyéb helyiségeinek meglévő vagy tervezett stílusához, színvilágához.

- A fürdőszoba hangulatát a burkolat helyes választása merőben meghatározza. Egy pillanatnyi hangulat diktálta színválasztás nem biztos, hogy hosszú távon helyes döntés. Egy esetleges rossz döntés évekig mindennapos kellemetlenségek forrása lehet, s nagyon sokba kerülhet. Nem kis munka és plusz költség árán változtathatjuk meg az elrontott, vagy nem tetsző megoldást. Ilyenkor nehéz kérdés, hogy a drága burkolatot újra megvásároljuk, s újabb munkálatokkal korrigáljuk a hibát, vagy megpróbálunk azzal együtt élni.

Klára lakberendezői összeállításában olyan kivitelezéshez szükséges részlettervekkel támasztja alá javaslatát, mely a megvalósításhoz feltétlen szükséges. Meghatározza a villanyszerelési kiállásokat, az egyedi falfülkék csempe mérethez igazított építési paramétereit, a szaniterekhez igazodó vízkiállási pontokat, a burkolás kezdővonalait, a fugakereszt pontos méretét, s mindazt ami a látványterv megvalósíthatóságához elengedhetetlen. A helyszínen a burkolókkal egyezteti, pontosítja a részleteket. Igényesen figyel a rendelési mennyiségekre az aljzat és az oldalfalon elhelyezett csempék, fugavonalainak összehangolására.

A megvalósítás eredményessége érdekében összeszokott, tapasztalt kivitelezői csapatok elkötelezettség nélküli ajánlásával Szűcs Klára lakberendező az Ön álom fürdőszobáját is megvalósítja, s szívesen bemutatja a következő munkáit bemutató összeállításában.

Szűcs Klára lakberendező

Facebook.com/onlineinteriordesignplan

06 (30) 961-3666

Fürdőszoba | Látványtervezés | Burkolattervezés | Lakberendező