Cégünkről

Az Adamdesign Belsőépítész Stúdió Szilas Ádám alapításával jött létre 2005-ben. Cégünk komplex megoldásokat nyújt az ingatlan kiválasztásától a kulcsrakész átadásig. Terveinket minden esetben 3D látványtervek formájában is elkészítjük. A belsőépítészeti tervek megvalósítását és a kivitelezését professzionális szakértők végzik. Tevékenységünk mozgató rugója a folyamatos kreativitás, a professzionális technikai és műszaki kivitelezés és a határidők pontos betartása.

A tulajdonos bemutatása

Szilas ÁdámSzilas Ádám 38 éves. Rajz és vizuális kommunikáció szakon végzett az egri Eszterházy Károly Főiskolán. Kezdetben rajzot, fotózást és videózást tanított különböző művészeti iskolákban. Ezután alapította meg saját művészeti előkészítő magániskoláját, amely 2 évig működött.

Ez alatt az időszak alatt képzőművészként is tevékenykedett. 1997-ben belsőépítészeti kivitelező céget alapított. 2005-ben megalapította az Adamdesign Belsőépítész Stúdiót. A cég profilját Ádám széles körű művészeti és gyakorlati tapasztalatai teszik egyedivé a piacon.

Változatos tanulmányainak és számos társterületen szerzett tapasztalatainak köszönhetően munkájában a kreatív gondolkodás és az üzleti látásmód dominál. A konfliktuskezelés, a tárgyalástechnika és a sikeres döntéshozatal olyan fontos készségek, amelyeket a belsőépítészeti tervezésben is sikerrel hasznosít. Az emberek iránti nyitottság és tisztelet, a személyiségéből adódó dinamizmus és kreativitás személyre szabott figyelemmel párosul. Az Adamdesign Belsőépítész Stúdió ügyfelei nagymértékben elégedettek az ár-érték arányt egyensúlyban tartó minőségi belsőépítészeti tervezéssel, a személyre szabott kiszolgálással és a korszerű stílussal.

Rólunk mondták

Miután világossá vált, hogy feltétlenül szükségünk lesz egy belsőépítészre, az Interneten találtunk Ádámra. A referenciáit megtekintve azonnal felvettük a kapcsolatot, melynek eredményességét az is bizonyítja, hogy azóta több projekten dolgoztunk együtt. Nagy hangsúlyt fordít a megrendelő megismerésére, és ezzel együtt a megrendelő igényeinek felismerésére, amit a közös munka alatt maximálisan tiszteletben tart, még ha ez több módosítással is jár. Kiterjedt kapcsolatrendszerének és szakmai tapasztalatának köszönhetően a felhasznált anyagok és kivitelezők széles választékából jó érzékkel választja a megrendelő szempontjai szerint a legmegfelelőbbeket. A tervezési folyamat során felkészült munkatársai segítségével, rövid határidővel pontos kiviteli tervet készít, valamint valósághű látványtervekkel segít a megrendelőnek elképzelni a végeredményt. Lauber Attila, tulajdonos, RLB-60

Válogatás referenciáinkból

Adamdesign belsőépítészet

Adamdesign belsőépítészet

Adamdesign belsőépítészet

Adamdesign belsőépítészet

Adamdesign belsőépítészet

Adamdesign belsőépítészet

Adamdesign belsőépítészet

Adamdesign belsőépítészet logo

Showroom és iroda: 1081 Budapest, Kiss József u. 19.

SZILAS ÁDÁM
VEZETŐ TERVEZŐ, CÉGVEZETŐ
Tel: + 36 20 969 9388
www.adamdesignstudio.hu