Loft hangulat, látványkonyha és bortrezor a Budapest Bisztróban

Budapesti látványelemek, hamisítatlan loft hangulat és prémium minőségű anyagok fúziója egyszerre jelenik meg a belvárosi Budapest Bisztróban. A Parlament közelében egy nagyszerű találkozási pont ha egy jó ebéd is belefér az időbe. Tervezés és belsőépítészeti munkák Szilas Ádám és az Adamdesign.

Galéria megtekintése

A Budapest Bisztróban - nevéhez hűen - a budapesti jellegzetességeket, látványelemeket és anyagokat használtunk a belsőépítészeti tervezéskor. A tükrökön és üveg felületeken gravírozott mintaként a főváros nevezetességei jelennek meg, többek között a Hősök tere, a Lánchíd és a földalatti leghíresebb  részletei illetve jellegzetes metrócsempéi. A klasszikus, néhol történelmi jegyeket, elemeket a loft designnal ötvöztük.

Meghagytuk a látszó szerkezeti elemeket, a nyers tégla felületeket és vasszerkezetet, helyenként a csövezést is. Látszó felület maradt a födém és a beton is. Ezeket magas minőségű anyagokkal, aranyozott burkolattal és diófa felületekkel hangsúlyoztuk.

Az épület további különlegessége az átvilágítható Litracon beton és az Ivanka beton, amelyet flaszter padlóként, falburkolatként és lépcsőként is alkalmaztunk. A kényelmet különleges olasz bőr ülőbútorok biztosítják.  A földszinti térben félkör íves bőr padok teszik otthonossá a hétvégi családi ebédek, vagy a baráti borozások hangulatát. A belső világítást három hatalmas, egyedi tervezésű loft csillár adja. Igazi különlegesség az emeleti bortrezor, amit  színes programozható RGB led-es technológiával láttunk el, így ez látványelemként is igen mutatós.

 

 

„A belsőépítészeti tervezéshez igazán jó szakember kell, aki érti, hogy mire gondolok, mint megrendelő és azt technikailag is 100%-ban megvalósítja. Ráadásul olyan belsőépítészt kerestünk, aki tapasztalt a loft tervezés világában és megfelelő referenciával rendelkezik. Szilas Ádám és az Adamdesign Stúdió munkája azért nagyon fontos számunkra, mert ők öntötték formába az elképzeléseinket. A Bisztróban a kedvenc bútorom az emeletig futó könyvespolc, ami a kiváló anyag  ismeretet és a tökéletes technikai precizitást tükrözi.”

Villányi Csaba, ügyvezető igazgató, Budapest Bisztró

 

További infó és asztalfoglalás: www.budapest-bistro.hu

 

 

Tervező: Szlias Ádám

 

SZILAS ÁDÁM
VEZETŐ TERVEZŐ, CÉGVEZETŐ
Tel: + 36 20 969 9388
www.adamdesign.hu


Lakberendezési üzletek

Németh Ágnes Csilla lakberendező Németh Ágnes Csilla lakberendező
Lakberendezési tervezés és tanácsadás személyre szólóan, az Ön igényeinek megfelelően!
AZDesign - Andok Zsuzsanna enteriőrtervező, lakberendező AZDesign - Andok Zsuzsanna enteriőrtervező, lakberendező
AZDesign - Lakberendezési ötletek. Harmonikus otthon és kert kialakítása.
Nemes Tér Stúdió - Nemes Mónika Lívia lakberendező építész Nemes Tér Stúdió - Nemes Mónika Lívia lakberendező építész
Tértervezés, bútortervezés, hangulattervezés felső fokon 15 éves tapasztalattal, referenciákkal a Nemes Tér Stúdiótól!
HoMe Design Studio – Hompok Melinda lakberendező HoMe Design Studio – Hompok Melinda lakberendező
Szívesen vállalom enteriőrök tervezését, legyen szó akár otthonról, szállodáról, étteremről, üzlethelyiségről,...