Nemcsak az érintett építész, belsőépítész és világítástechnikus szakmai közönség számára, hanem a beruházók és a kivitelezők körében is.

A fény mestere 2015 díj

Pályázati Felhívás

A pályázás feltételei egyszerűek, a pályázati dokumentáció a www.afenymestere.hu oldalon tölthető fel. A nevezéseket 2015. november 30-ig várja az építészekből, a belsőépítészekből és a sajtó jeles képviselőjéből álló zsűri. Nem kisebb nevek vesznek részt a pályaművek értékelésében, mint Szenes István a MABE elnöke, O. Ecker Judit, a MÉK Belsőépítészeti Tagozatának elnöke, Kádár Bálint, a KÉK alapítvány elnöke, Pásztor Erika Katalina, az epiteszforum.hu alapító-főszerkesztője, Kovács Zoltán, a MÉK Belsőépítészeti Tagozatának elnökségi tagja, de pozitívan fogadta a megkeresést a Magyar Mérnök Kamara Elnöksége is.

A területükön elismert szakemberek feladata lesz, hogy a beérkezett pályázatok közül december 15-ig kiválasszák a short listre kerülő alkotásokat, majd tovább szűkítve a kört megnevezzék a 2015. év Fény Mesterét. Az, hogy ki nyeri a pénzjutalommal és szakmai utazással járó elismerő díjat 2016. február 11-én – Thomas Alva Edison – születésének évfordulóján derül ki egy nagyszabású, ünnepélyes gálavacsora keretében. További információ a díjról a www.afenymestere.hu oldalon olvasható.

Design lámpák

AZ ALAPÍTÓRÓL
A Lisys-Project Kft. a megalakulásától kezdve a világítási kultúra fejlesztésének elkötelezett támogatója. A Fény Mestere – Master of Light díj megalapításával a Lisys-Project Kft. ezt kívánta megerősíteni. A cég célja, hogy munkájával rávilágítson arra, hogy az életünk minden percére hatással lévő fény tudatos tervezés mellett és megfelelő szakmai háttérrel olyan eszközzé varázsolható, amely észrevétlenül teszi jobbá az emberek mindennapjait. Megkönnyíti munkájukat, hangulatot teremt magánéletükben, ébren tartja a figyelmüket a munkahelyen, változást sejtet a színpadon. A cég filozófiája, hogy maximális energiahatékonyságú, korszerű és a hosszú távú költséghatékony működtetés alapelveinek megfelelő világítástechnikai megoldásokkal álljon elő.

A Lisys-Project Kft. megalakulása óta eltelt 2 évben, a 15-20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező projekt-mérnök csapat innovatív megoldásokkal, világszínvonalú termékkínálattal és minőségi szolgáltatással valósította meg a partnerek elképzeléseit. A fő tevékenységi körök felölelik a professzionális világítás- és hangtechnika szinte összes területét. Legyen szó akár tervezésről, anyagszállításról, komplett rendszerek kivitelezéséig, a munkák teljes vertikumát kínálja a cég.

Design lámpák

Legfontosabb működési területek:
Díszvilágítási rendszerek, Közvilágítási rendszerek
Sportvilágítási rendszerek (külső- és belső téren egyaránt)
Beltéri építészeti világítási rendszerek (irodák, intézmények, hotelek, éttermek)
Színház- és koncert-világítási rendszerek, színházi hatáshang rendszerek
Épülethangosítási rendszerek

A világ legnagyobb gyártóit tudhatja partnerei között a Lisys-Project Kft.

Design lámpák

A DÍJ KOMMUNIKÁCIÓS PARTNERE
A Klassic Kreatív Stúdió Kft. 2015-től végzi a Lisys-Project Kft. teljes körű marketingkommunikációs tevékenységét. A kisméretű reklámügynökség szakemberei végzik A Fény Mestere – Master of Light díj teljes körű szervezését. Feladataik közé tartozik többet között a szövegírás, grafikai tervezés, honlap-építés, közösségi oldalak kezelése, a támogatók és partnerek megkeresése, a sajtókapcsolatok ápolása és a nagyszabású díjátadó gála megszervezése is.