Lakberendező tanfolyam

Lakberendező tanfolyamot keresel? Kevés az információd és nem tudod melyiket válaszd? Most összegyűjtöttük neked a legismertebb iskolákat ahol átadhatod magad a tudásnak és ha még tehetséges is vagy, jó eséllyel lehetsz Te is ismert lakberendező!

A lakberendezést ma már egyre több lakberendezési magazin, blog, tv-műsor kiállítás és sikeres lakberendező népszerűsíti. Nem is csoda, hogy a szakma iránt folyamatos az érdeklődés. Persze minden jelentkező a legjobb iskolát, a lakóhelyéhez legközelebbi lehetőséget keresi, mindezt a legkedvezőbb áron. Az alábbi iskolák jelenleg Budapesten és nagyobb vidéki városokban szerveznek lakberendező tanfolyamot. A lakberendező képzés feltételei megváltoztak, ismét önálló OKJ-s képzés lett.  Nézd meg az aktuális kínálatot, hasonlítsd össze a tematikákat, a képzési idő hosszát, a tanfolyam és a vizsga díjait. A listát ABC sorrendben közöljük, ez nem jelent minőségi sorrendet. Bízunk benne, hogy sikerül kiválasztanod a legmegfelelőbb tanfolyami formát.

EFEB Felnőttképzés

A tanfolyam elvégzésével egy biztos megélhetést nyújtó életpálya felépítéséhez teszi meg az első lépéseket. Még a mai gazdasági környezetben is bőven akadnak olyanok, akik hajlandóak busásan megfizetni egy lakberendező tanfolyam elvégzésével képzettséget szerzett, ugyanakkor kivételes ízléssel rendelkező lakberendező munkáját. Egy színvonalas tanfolyam elvégzésével felkészült, ismeretségi körrel rendelkező, befutott lakberendező számára mindig adódik munkalehetőség. A tanfolyam végzett szakemberei, akik szakmájukban helyezkednek el, nemcsak kellemes környezetben dolgoznak, de azon kevés hívatás egyikét gyakorolják, ahol a munkavégzés többnyire egyet jelent az ember kreatív energiájának minél teljesebb kibontakoztatásával. Ez a cél vezérelte oktatási intézményünket is még évekkel ezelőtt arra, hogy megszervezzünk egy XXI. századi igényeknek megfelelő képzést, így a lakberendező oktatás hallgatói nálunk a munkaerő-piacon megállják a helyüket.

Több mint 15 év tapasztalat a felnőttképzés területén. Az EFEB több, mint 15 éves oktatási tapasztalattal rendelkezik, kiváló szakemberekkel dolgozik, akik egyaránt kitűnő pedagógusok is.

Az EFEB OKJ-s bizonyítvány garancia a sikerre. Az EFEB lakberendező tanfolyam elvégzésével szerzett bizonyítványa láttán munkaadója, vagy megbízója biztos lesz abban, hogy Ön alapos tudás birtokában van.

Könnyen elérhető oktatási helyszínek. A lakberendező tanfolyam oktatási helyszínei jó pozíciójuknak köszönhetően vidékről is könnyen megközelíthetők.

E-learning a kényelmes tanulásért. Elektronikus tananyagaink azokat is segítik, akik az otthoni tanulást részesítik előnyben. Tanáraink – fejlett oktatási rendszerünknek köszönhetően – napi szinten képesek diákjaikat segíteni, fejleszteni a rendelkezésre álló legújabb technológiák segítségével.

Profi vizsgafelkészítés és vizsgagarancia. A képzés lezárásaként az EFEB-nél a megszokott környezetben vizsgázhat, vizsgafelkészítőkön vehet részt, valamint az EFEB vizsgagaranciát nyújt – mivel biztos a sikerben.

Speciálisan kidolgozott jegyzetek, tételsorok. Az EFEB képzések hallgatóinak speciálisan kidolgozott jegyzeteket, tételsorokat biztosítunk kedvezményes áron, ezért nem kell több tízezer forintot költeni gyorsan elavuló tankönyvekre. Nyilvántartásbavételi száma: E-001225/2015/A037

Várható tanfolyami díj: 200.000 Ft körül ( kedvezményektől függően kevesebb is lehet )

Telefon: 06 1 321 9215

Több információ az EFEB weboldalán


JUNIOR ART CENTER

LAKBERENDEZŐ OKJ 52 211 02 /ENTERIŐR TERVEZŐ/ KÉPZÉS INDUL

Tervezés és gyakorlatorientált - Rendszeres szakmai workshopok a képzésben
Számítógépes grafika és látványtervezés oktatása magas szinten

Összóraszám: 670 óra (590 kontaktóra + 80 óra workshop)   
Képzési idő: 4 szemeszter           
Időbeosztás: Heti 2 x 4 óra + workshopok                  
Csoportidőpont: csütörtök egész nap (10.00-14.00 és 16.00-20.00)
vagy csütörtök és péntek délután (16.00-20.00)
         
Képzés indulása: 2017. szeptember 07. (csütörtök)                   
Képzés tervezett befejezése: 2019. június 14.              
Képzés díja: 175.000 Ft / félév            
Helyszín: 1111 Budapest, Egry József u. 20-22. /BME „A” épület/ és a képzésben résztvevő cégek bemutatótermei            
Bemeneti feltétel: Érettségi bizonyítvány            

Végzettség/ A bizonyítvány jellege: Lakberendező OKJ 52 211 02 középfokú szakképesítés
Lakberendező OKJ 52 211 02 bizonyítvány +  Europass bizonyítvány (igényelhető)

Jelentkezési / Beiratkozási időszak:  Online felületünkön a jelentkezés folyamatos.  Személyes jelentkezés, beiratkozás 2017. május 5 -  június 30. között, előzetes telefonos egyeztetés alapján, az alábbi elérhetőségeken: 06 1 222 2753;  +36 20 534 5149. Tanulmányi iroda nyitvatartási ideje:  hétfőtől péntekig 9.00-17.00 óráig.
   
Több információ a JUNIOR ART CENTER weboldalán
                              


KREA Kortárs Művészeti Iskola

A Lakberendező képzés magas szinten való megvalósításánál a KREA Kortárs Művészeti Iskola, a 20 éves felnőtt művészeti oktatásban szerzett tapasztalataira épít.

A Lakberendezők magas fokú művészeti, környezetesztétikai, vizuális, és szakmai tervezési tudás birtokában, a közvetlen emberi környezetet alakítják.  A KREA olyan lakberendezőket képez, akik egyedi látásmóddal rendelkező tervezők lesznek. Tér- és stíluskoncepció által, képesek lesznek megtervezni a különböző magán életterek komplex bútorozását, és a térben használt anyagok, színek, formák harmonikus látványát.

A Lakberendező képzésben résztvevők képesek lesznek a különböző lakástípusok funkcionális berendezésére, egyedi stíluskoncepciójuk alapján megtervezni az életterek látványát, textilezését,világítását, dekorációját. A tervekből komplex  tervdokumentációt készítenek, ezt verbálisan és vizuálisan prezentálják  műszaki tervekkel, látványrajzokkal, moodboardokkal, konkrét styling kiviteli tervekkel, szín- és anyagtervekkel, és stíluskollázsokkal. Kiemelten fontos, hogy a tervek lakberendezési szintnek megfelelően kivitelezhetőek legyenek.

A résztvevők ismerni fogják a stílustrendeket, designtendenciákat, a hazai és nemzetközi design bútorok, textilek, enteriőr dekorációk tervezőit és forgalmazóit. Megismerik legújabb hazai és a nemzetközi piacon elérhető innovatív termékeket és technológiákat a külföldi iránymutató trendeket. Kiemelten szeretnénk megismertetni a magas színvonalú, felsőkategóriás magyar fiatal designerek innovatív produktumait, terveit, koncepcióit.

Képzés ideje és díja: 3 félév. Órák száma: 715. Díja: 320.000 Ft (áfamentes)/félév A félévente fizetendő képzési díj a képzés ideje alatt nem változik.

Megszerezhető végzettség minősítése: Lakberendező 52 211 02 OKJ állami bizonyítvány és EUROPASS állami bizonyítvány

Több információ a KREA weboldalán


KURZUS Lakberendező Iskola

Képzési helyszínek: Budapest, Miskolc, Szeged, Szombathely, Pécs. 2017 Szeptembertől: Győrben és Debrecenben is!

A tanfolyam elvégzése után Lakberendező 52 211 02 OKJ-s állami bizonyítványt és Europass állami bizonyítványt kapnak a hallgatók.

Tanfolyamunk rendkívül gyakorlatias, célunk, hogy a nálunk végzett lakberendezők a képzés befejezését követően képessé váljanak egy lakás, családi ház, iroda berendezésének megtervezésére, ajánlat elkészítésére, kivitelezés lebonyolítására, azaz a felmerülő feladatra – esetenként más szakemberekkel együttműködve, szempontjaik figyelembevételével – formailag is teljes értékű, a felhasználó számára vonzó, a piacon versenyképes megoldást találjon.

Jelentkezni a honlapon a jelentkezési menüpontban lehet a város és a tanfolyam kiválasztásával.

Tandíj befizetés módja, ideje:

A tandíjat félévente kell fizetni. Az első félévi tandíját két részletben fizetik a hallgatók, míg a második félévet egy összegben. A féléves tanfolyami díj városonként változó. A jelentkezési díj mindenkinek 25.000 Ft, mely része az első féléves tandíjnak. A 25.000 Ft-os tandíjelőleg befizetése helyfoglalóként szolgál, melyet a jelentkezés feltételeként kell befizetni, a jelentkezést követő 5 munkanapon belül. Ez az összeg, csak akkor kerül visszafizetésre, ha az adott városban a tanfolyam nem indul. A következő részlet az indulás utáni második héten fizetendő. A második féléves tandíj januárban kerül befizetésre, kihirdetett időpontokban. Az 50.000 Ft-os vizsgadíjat mindig a bejelentett vizsga időpontja előtt 30 nappal kell befizetni.

Lakberendező tanfolyam (vidék) - 1 év - 300.000 Ft + 50.000 Ft vizsgadíj
Lakberendező tanfolyam (Budapest) - 1 év, 350.000 Ft + 50.000 Ft vizsgadíj

Több információ a KURZUS weboldalán

3D Látványterve


SOTERLINE

Valósítsa meg álmát 2019-ben! Végezze el Lakberendező tanfolyamunkat, és segítsen másoknak álmaik otthonának megteremtésében! Jó stílusérzékkel rendelkezik? Sok ötlete van arra, hogyan lehetne látványos, esztétikus belső tereket tervezni? Remek! Képzésünkön tehetsége és kreativitása mellé olyan magas szintű szakértelmet, módszerismeretet adnak gyakorlott oktatóink, amelyekkel a szakma élvonalába kerülhet. Alkalmazza kreatív elképzeléseit egy izgalmas, jól fizető állásban, amire akár hobbiként is tekinthet!

Az új OKJ szerint érettségi végzettséggel is megkezdhető, nem szükséges a szakmai előképzettség – végezze el egy év alatt! A tanfolyamok helyszíne: 1073 Budapest, Erzsébet krt. 7.

A tanfolyam díja: 363 000 Ft, vizsgadíj: 70 000Ft. A képzés hossza 1 év.

További információ: + 36 1 887 2352

Amiért a Soter-Line Lakberendező tanfolyam a legelőnyösebb Önnek:
Több mint 28 éves képzési múlttal rendelkezünk. A képzésekről hitelesen tájékoztatjuk, nem titkolunk el semmilyen részletet! Tanfolyamunkon az első modulzáró vizsga ingyenes, és nincs regisztrációs díj. A tanfolyam díját befizetheti kamatmentes részletekben, egyenlő elosztásban is. Igény esetén kedvezményesen vehet részt nyelvtanfolyamon. Saját vizsgaszervezési jogosultsággal rendelkezünk, vizsgaszervezési díjaink kedvezőek. Tanulóink számára ingyenes karriertanácsadást nyújtunk! Fontos tudnivaló, hogy az államilag elismert bizonyítvány mellé Europass bizonyítvány is igényelhető!

Több információ a SOTERLINE weboldalán


STÍLUSHÁZ Kreatív Művészeti Magániskola

A Stílusház Kreatív Művészeti Magániskolát 2003-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy tudásunk legjavát nyújtva képezzünk igazán jó lakberendezőket. Olyan szakembereket, akik kreatívan alkotnak, átfogóan, komplex módon gondolkodnak, konstruktívan állnak a feladathoz és akik a megoldandó feladatokban nem problémát, hanem kihívást látnak. A folyamatosan fejlesztett tematikának és módszertannak, valamint a szakmai változások követésének köszönhetően végzett hallgatóink sikerrel állnak helyt a szakmai életben.

Felvételi követelmények:

Iskolai előképzettség: érettségi végzettség, Motivációs levél

Időtartam: 5 félév.  Óraszám: 720 óra. (645 kontaktóra + 75 óra tematikus workshop)

Végzettség: Államilag elismert OKJ-s bizonyítvány, (OKJ azonosító szám: 52 211 02) + külön igényelhető Europass bizonyítvány

A képzés díja: I-IV. félév: 165.000,- Ft /félév, V. félév: 99.000,- Ft, Szakmai záróvizsga díja: 50.000,- Ft

Nappali csoport: kedd-csütörtök 09.00-13.00 óráig

Esti csoport: kedd-csütörtök 17.00-21.00 óráig

Hétvégi csoport: átlagosan 2 hetente pénteken 16.00-20.00 óráig és szombaton 09.00-18.00 óráig

A következő képzés kezdete: 2017. szeptember

Jelentkezés: On-line jelentkezési lap kitöltésével, valamint motivációs levél elküldésével e-mailen:
titkarsag@stilushaz.hu Információk telefonon: Takács Márton tanulmányi referens: +36 30 509 1913

A képzés helyszíne: 1073 Budapest VII., Erzsébet körút 44-46. (A 4-6-os villamos vonalán, minden budapesti metróvonaltól elérhető távolságra)

Ügyfélfogadás: csütörtöki napokon 10.00-17.00 óráig, szombati tanítási napokon 09.00-14.00 óráig

Több információ a STÍLUSHÁZ weboldalán

Lakberendező iskolák

Általános információ:


Általános adatok: Szakképesítés megnevezése: Lakberendező.
A szakképesítés OKJ száma: 52 211 02


Szintje: felső középfokú szakképesítés. Tanulmányi területe: Képző - és iparművészet (211)

A szakképesítéssel leggyakrabban betölthető foglalkozások, munkakörök:
Feor száma: 3716, Feor megnevezése: Lakberendező, dekoratőr   

Betölthető munkakörök:
Lakberendező, Lakberendező tervező
Lakberendezési tanácsadó
Lakberendező eladó/értékesítő
Lakberendezési látványtervező
Enteriőr tervező, Enteriőr stylist
Tervező asszisztens/koordinátor

A Lakberendező szakképesítés munkaterületének rövid, jellemző leírása:
A szakképesítéssel rendelkező lakások és családi házak, valamint irodák és kisebb szolgáltató egységek belső tereinek megtervezését és kialakítását végzi a kereskedelmi forgalomban kapható berendezési tárgyak és műszaki berendezések telepítésével. A lakberendező önállóan vagy alkotótársként megtervezi, kialakítja és berendezi épített környezetünk belső tereit. Ismeri az ember és lakókörnyezete kapcsolatának összefüggéseit, a hazai és nemzetközi trendeket. Tevékenységét tervezői, projekt vezetői és kivitelezési koordinátor szerepben is elvégezheti.