Interior Design Academy online lakberendezési tanfolyam

Az iskola alapítóját, Bozsír Kornéliát kérdeztük a képzés részleteiről: 

Mi adta az ötletet a Interior Design Academy megalapításához?

Bozsír Kornélia: - A lakberendezés már 15 éve a hivatásom. Több országban volt szerencsém dolgozni, Magyarországon kívül, Szerbiában, Horvátországban, Németországban és már 10 éve Angliában. Rendszeresen járok különböző tanfolyamokra, szemináriumokra, kiállításokra, ugyanis ez a szakma folyamatosan újul és változik az új technológiák használatának köszönhetően, így mindig naprakész információkat, megoldásokat tudok az ügyfeleim számára is adni. Tudom, hogy sokan szeretnék magukat ebben a szakmában kipróbálni, de nincs idejük, pénzük, merszük hosszú évekig iskolába járni. Ezért úgy döntöttem, hogy összeállítom azt a „tudáscsomagot” amely elegendő ahhoz, hogy akár azonnal dolgozni tudjon a jelentkező. Így “született” meg az Interior Design Academy.

Konyhatervező tanfolyam

Milyen tanfolyamokat kínál az Interior Design Academy?

- Három tanfolyamunk van: a Lakberendezés alapjai – Ez a tanfolyam teljesen kezdőknek készült. 21 modulból áll és a lakberendezés legfontosabb témáit dolgozza fel, mint például: Rajzolási típusok, hogyan kell felmérni a helyiséget, a tervezés elemei, lakberendezési stílusok, szobatípusok, épületelemek fogalmai, textíliák, moodboard készítése, világítás és még sok minden más. Ezenkívül arra is felkészíti a hallgatót, hogy miként indítsa el a saját vállalkozását.
A második tanfolyam a Home Staging. Ez a tanfolyam azok részére készült akik home stagerek szeretnének lenni- akár más cégnél alkalmazottként dolgozva vagy akár a saját céges keretek között. Ezt a tanfolyamot azoknak is ajánlanám, akik ingatlan értékesítéssel foglalkoznak, ugyanis a home staging fő célja a ház, lakás előkészítése eladás céljából. Ez a tanfolyam 16 modulból áll.
A harmadik tanfolyam: a Konyha, Hálószoba és Fürdőszoba Design. Ez azoknak lehet jó választás, akik például egy lakberendezési stúdióban szeretnének dolgozni, akár mint konyha-, hálószoba vagy fürdőszoba tervező. Angliában nagy igény van ezekre a tervezőkre, főleg multinacionális, konyhabútor forgalmazó cégeknél. Tudás, vagy tapasztalat nélkül, nehéz elhelyezkedni náluk, de ez a tanfolyam teljes tudást biztosít erre a célra is.

Hajdú Gabi lakberendező munkája

Miben különbözik az Interior Design Academy a többi online iskolától?

Minden tanuló saját mentort kap, aki minden pillanatban elérhető, amennyiben a tanuló segítségre szorul. Ezen kívül, amiben úgy érzem, hogy teljesen egyediek vagyunk, hogy a kurzus több nyelven is elérhető. A kurzus vásárlása során, a tanuló dönteni tudd, hogy melyik nyelven szeretné végezni az iskolát és olyan nyelvet beszélő tanárt biztosítunk neki. A tanfolyamok elérhetők: angolul, magyarul, szerbül, olaszul, spanyolul, görögül, románul, lengyelül, de ez még bővülni fog. A képzés hamarosan német és francia nyelven is elérhető lesz.    

Lakberendező képzés

Hogyan működik a tanfolyam az elejétől végéig?

Miután a tanuló kiválasztja a tanfolyamot, illetve, hogy milyen nyelven zajlik a képzés, rögtön meg is kapja az első modult, amelyek végén úgynevezett házi feladatokat, gyakorlatokat kap. A feladatok elvégzését követően feltölti a portálra. A kiválasztott tanár átnézi és visszajelzést ír a munkáról. Amennyiben a mentor szerint megfelelőek a feladatokat, hozzáférést kap a következő modulhoz. Minden modul után újabb feladatok várják, majd a feladat elvégzése után a tanárral írásban vagy videóbeszélgetés során megbeszélik a modult és kiértékelik az elvégzett feladatokat. A tanuló akármikor igényelhet videó beszélgetést a tanárral, vagy írásban is kérhet segítséget, ha az úgy kényelmesebb számára. Az utolsó modul után várható a legösszetettebb zárófeladat, amelynek a sikeres elvégzése után, megkapja az oklevelet az elvégzett tanfolyamról. Azt hozzá kell tennem, hogy a tanfolyamot akármikor el lehet kezdeni és nincs meghatározva az sem, hogy mikorra kell elvégezni. Így bárki megcsinálhatja, ugyanis az otthoni kényelemből, akár munka után - vagy amikor a legjobban megfelel - végezhető, így teljes mértékben a tanuló diktálja a tempót.

Lakberendező munka közben

Milyen oklevelet kapnak a diákok?

A tanfolyamok valamint az iskola is, részletes minőségi ellenőrzéseken esett át és nagyon büszke vagyok, hogy megkaptuk a CPD akkreditációt, így minden oklevél amit kiadunk akkreditált és elismert világszerte.

Hol lehet érdeklődni ha valaki szeretne több információt kapni?

A weboldalunkon szinte mindent meg lehet találni: www.id-ac.co.uk, de nagyon szívesen várunk minden kérdést email címünkre. 

Interior Design Academy

Interior Design Academy

www.id-ac.co.uk

Email: admin@id-ac.co.uk

Telefon:  +44 (0) 8002461440,
Whatsup: (ingyenes hívás ) +447392406132