Lakberendezők által megtervezett enteriőrökben, további partnerek együttműködésével egy hálószoba, nappali, valamint étkező és fürdőszoba funkciójú lakótér valósult meg. A két tervező, Jenőfi Réka és Oláhné Tóth Ilona klasszikusan elegáns, modern, mai „lakást” alkotott, amely elnyerte a látogatók tetszését.

Az étkezőben a még mindig népszerű wenge színű furnérozott bútor a bővíthető asztal formáján túlmenően még attól volt rendkívüli, hogy a komód fiókok-, ajtófrontok és székek ülőfelületei tűzött varrásos bőrbetétes megoldással készültek. Mindez jól érvényesült egy igen izgalmas lámpa megvilágításában, a dió/kőris csíkozású furnérozott parkettán, az óarany/burgundi dekorfestéssel mintázott mogyorószín fal és klöpli csipke alapanyagú római roló társaságában.

A fürdőszoba berendezésében a térben álló kád palástja furnérozott felületén, valamint a mosdó tartószerkezeténél köszönt vissza a természetes anyagok alkalmazása. A fehér, tiszta vonalvezetésű szaniterekhez, beige / pasztellzöld nagyméretű burkolólapokat társítottunk. A kényelmet és luxust fokoztuk a vizesblokkba fejlesztett/magas hő- és víztűrő képességű vízvédett TV készülékkel. A hálószoba tengerifű járófelülete, az ágy formája, a gardróbszekrény bronztükör/zsákszövet mintázatú tolóajtaja, a khakizöld/bronz csillámú falával mindenkit megállított. Nagyanyáink klöpli csipkéjéből, valamint az antikolt műbőrből komponált ágytakaró és párnák, minden arra járó (még a textiles szakma) elismerését is elnyerte.

A nappali szobában a benne megjelenő szórakoztató technikához illően, sötétbarna falszínt, wenge furnérozott/burgundi színű üveg ajtófrontos modern nappali bútort, egy kecses kávébarna üvegasztalt, továbbá a kikapcsolódást teljes mértékben szolgáló bőr ülőgarnitúrát mutattunk be. Természetesen lakótereinket ismét átszőtte a fények, színek, formák, anyagok merész társítása épp úgy, mint „az intelligens otthon” és a házimozi-multiroom rendszer által működtetett magas technikával teremtett kényelem.

Mint mindenkor, most is nagy hangsúlyt fektettünk a természetes anyagok használatára, a múlt és jelenkor termékeinek összehangolására, továbbá igyekeztünk felhívni a figyelmet korunk azon technikai vívmányaira is, amik életvitelünket szolgálják, komfortérzetünket maximálisan javítják.

Tettük ezt abból a meggyőződésből, hogy a megvalósított, kellemes, harmonikus benyomást keltő terek, munkáink során szerzett tapasztalataink, tanácsadásunk jó útmutató lehet az emberek számára. És tettük ezt annak reményében is, hogy közvetlen segítségükre is lehettünk otthonaik kialakításában, a követendő stílus és színvonal megválasztásában és nem utolsó sorban az új termékek, technológiák és technikák alkalmazásában.

Jenőfi Réka és Oláhné Tóth Ilona