A háziasszonyok örömforrása

A tompa csillogású, lekerekített szegélyekben végződő, az „Acropolis” fantázianéven elhíresült munkalappal rendelkező jelenség alapanyagát a repülés ihlette, ugyanis maga a berendezés rozsdamentes acélból készült és olyan alumíniumlapokkal rendelkezik, mint a repülőgépek.

A gyönyörködést és a konyhai munkát elősegítvén a konyhaszekrényhez tartozik széles mosogató, négylapos tűzhely, edény- és késtároló. A szakácsok és háziasszonyok örömére a konyhaszekrény formájából adódóan számos tárolási lehetőséget rejt magában. Az „Acropolis” munkalap része egy olyan audiovizuális rendszer, amely az egész házra kiterjed. Mint tudjuk, a jó dolgok párban jönnek, például a két hűtő, mosogatógép, fagyasztó és sütő. Népszerűségét növeli, hogy mobilis és kerek panelekkel bír.

Noha Todd Huschka tervező a berendezést kifejezetten civil otthonokba álmodta meg, egyelőre étteremláncok adták le a rendelést a számos díjat bezsebelt Studio Snaidero Wisconsin cégnek, amely piaci részesedését tekintve gyaníthatóan nem áll meg ennél a csúcstechnológiánál.

Virág Nikolett