Konyhakiállítás - 2013 március 1-2-3. Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

Nyerj páros belépőjegyet! 3 db páros belépőjegyet sorsolunk ki azok között akik Like-olják Facebook oldalunkat február 28-ig! Kattints a logóra tudd meg a részleteket és csatlakozz hozzánk!

Az eseményen több mint 100 kiállító mutatja be a hazai és nemzetközi gyártók újdonságait, melyek közül nem egy annyira friss, hogy egész Európában egy mintakollekció létezik még csak belőle.

Ha idén építkezik, vagy konyhafelújítást tervez, a részvétel szinte kötelező, de azok számára is hiánytalan kínálattal szolgál a kiállítás, akik új konyhagépet, mosogatót, csaptelet, munkalapot vagy konyhai eszközöket készülnek beszerezni.

Konyhakiállítás 2013

A főzés szerelmeseit mesteri kisgép újdonságok és szinte már professzionális konyhai felszerelések várják, melyekkel a legkülönlegesebb receptek és kedvenc éttermi fogásaink is elkészíthetők. Ezeket az eszközöket használat közben is bemutatják a helyszínen, így minden funkciójuk pontosan megismerhető, olyanok is, melyekkel egy üzletben nem találkoznánk.

Az esemény idei újdonsága a különböző stílusú enteriőröket felvonultató étkeződesign bemutató, ahol megismerhetjük az étkező-tálaló helyiségek legújabb trendjeit a minimáltól a nagyvonalún keresztül a country és rusztikusig, nem feledkezve el magáról a terítéskultúráról sem.

Konyhakiállítás Nolte konyhabútor

De mit érne a Konyhakiállítás stílusos gasztronómia nélkül? Minden eddiginél több és magasabb színvonalú főzőbemutató, friss receptek és titkos praktikák tárulnak a látogatók elé, legyen szó akár az egészséges sütési-főzési technológiákról vagy a 2013-as év desszertdivatjáról.

A legjobb hazai séfek – többek között a két Gault & Millau sapkás Pesti István és a tavalyi év cukrásza, Balatoni Brigitta – mellett élő Sztárok a Pácban Bede Robival és sztárvendégeivel és Receptdaráló Lázár Cheffel is lesz a Miele Gasztroszínpadon.

A kiállítás megtekintése előtt mindenképp keressük fel a www.konyhakiallitas.hu oldalt, mert a weboldalon és a helyszínen is regisztráló látogatók között fődíjként egy 2,5 Millió Ft értékű Nolte konyhabútor talál gazdára. Kedvezményes jegyelővétel február 26-ig!

Konyhakiállítás ismét