A Natuzzit talán a legtöbben a kiváló minőségű kanapéiról és ülőgarnitúráiról ismerhetik, ám az évek során bútor kínálatukhoz az étkező- és a hálószoba bútorok, valamint lakberendezési kiegészítők, mint például lámpák és szőnyegek és vázák is csatlakoztak. A minden évben megrendezésre kerülő milánói kiállítás remek alkalom, hogy a legújabb fejlesztések és az új kollekciók is bemutatkozhassanak. A tematikusan berendezett enteriőrökben az egyedi és karakteres összeállításokról a Natuzzi Style Center gondoskodott, előrevetítve a jövő elképzeléseit és a cég irányvonalát.

A színek a 2017-es trendeket szem előtt tartva alakultak. A benyomásokat a semleges de intenzív színek uralják, amelyek kiemelik és kiegészítik egymást. Ezek a fehér, a barna, a taupe, a szürke árnyalatai a teve sárga, a téglavörös, az óceánkék és az ottanio. A Harmónia jegyében megszülető új bútorok tervezésébe Pasquale Natuzzi és a Style Centre neves tervezőket is bevont mint például Maurizio Manzoni és Roberto Tapinassi Studio Memo, Victor Vasilev, Claudio Bellini, Mauro Lipparini, Bernhardt & Vella.

Újdonságok, amik most mutatkoztak be a Salone del mobile kiállításon:

// Natuzzi Jeremy kanapé //

Talán a kiállítás legsikeresebb bútorának mondható a Jeremy kanapé. Jellegzetessége a kifinomult forma, a geometriai elemek játéka, a kartámaszok és a háttámla tökéletes aránya, amit egy lineáris láb tart.

Natuzzi Jeremy kanapé

// Natuzzi Agora kanapé és Meridio dohányzóasztal //

Az Agora kanapé a Studio Memo tervezőasztaláról származik, ők a modern designt ötvözték a sokoldalú kényelemmel. Vízszintes vonalvezetés jellemzi, és finoman párnázott ülőfelületek. Modularitásának köszönhetően lehetőséget biztosít többféle kialakítás megalkotására is egyedi elképzelések szerint. A Natuzzi kanapékhoz kiválóan illeszthető Meridio dohányzóasztalt az '50-es évek ihlették.

Natuzzi Agora kanapé és Meridio dohányzóasztal

Natuzzi Meridio dohányzóasztal

// Natuzzi Svevo kanapé és Plisse könyvespolc //

Az '50-es évek hatása a Svevo megalkotásakor is inspirációt adott. A kiváló minőségű bőr kanapé fémbetétes fa lábazatot kapott. A Plissè könyvespolc remek hátteret a kanapéknak, sarokkanapéknak, dohányzóasztaloknak. Victor Vasilev bútorát a 19. század ihlette, a paravánok szerkezete, ez ad lehetőséget többféle akár térbeli elrendezésekre is.

Natuzzi Svevo kanapé

Natuzzi Plisse könyvespolc

// Natuzzi Ital Accademia //

Az Accademia szekrény a tervezőpáros  Bernhardt & Vella nevéhez köthető ahol egy tálalószekrény és étkezőgarnitúra egységes kompozícióját láthatjuk. Megegyező anyagok, mindez egységes stílusban és megjelenésben.

Natuzzi Ital Accademia étkező

Natuzzi Leggero étkező
Leggero étkező

// Natuzzi Scala kanapé //

A Scala kanapé egy friss újraértelmezése a klasszikus Chester modellnek. Mesteri kivitelezés igényes kézi munka áll a design mögött.

Natuzzi Scala kanapé

Látogasson el a Natuzzi bemutatótermébe és ismerje meg a Natuzzi által képviselt értékeket, filozófiát, és hogy mit is jelent a lakberendezés Pasquale Natuzzi szerint 2016-ban és 2017-ben.

Natuzzi Italia - MAXCity


Natuzzi logo

2040 Törökbálint, Tópark u. 1/a. Térkép

Első emelet, 128-as üzlet.

Telefon: +36 23 510 648

www.natuzzi.hu

Natuzzi Tempo bőrkanapé

Natuzzi Tempo kanapé