IDdesign Váci út Budapest

“Az IDdesignnal a skandináv nagyvárosok mozgalmasságát kívántuk elhozni Budapestre” – mondta Mosolygó András ügyvezető. A skandináv lakberendezés szerelmeseinek elengedhetetlen eszköze az IDdesign 2017-es katalógusa, amely önmagában egy inspirációs kötet. Épp ezért viseli a „Book of Inspirations” nevet, amely mindazoknak szól, akik érdeklődnek a skandináv lakberendezés és tárgykultúra iránt és törekednek arra, hogy mindig naprakészek maradjanak a lakberendezési trendekkel kapcsolatban és otthonuk kialakításakor is előtérbe helyezik a magas minőséget és a letisztult stílust.

Az IDdesign magyarországi történetében egy újabb mérföldkő az új bemutatóterem megnyitása, hiszen a MAXCity után a márka kedvelői már egy modern, belvárosi környezetben is elérhetik az IDdesign városi koncepcióját. A kínálat ehhez az urbánus életstílushoz igazodik és az IDdesign kínálatának legjavát prezentálja a hazai közönség számára is.

IDdesign kanapék

IDdesign kanapé

IDdesign kanapé és lámpa

IDdesign modern étkezőbútor

IDdesign design lámpa

IDdesign sarokkanapé

IDdesign skandináv étkező

IDdesign fotelek

IDdesign szürke kanapé

IDdesign kék étkezőszékek

IDdesign hálószoba

IDdesign modern étkező

IDdesign natúr dió étkező

IDdesign kinyitható kanapé

IDdesign franciaágy

IDdesign kanapé

IDdesign steppelt franciaágy

IDdesign lakberendezési kiegészítő

IDdesign szőnyeg

IDdesign kanapék

MEGHATÁROZÓ TRENDEK 2017-RE

KLASSZIKUSAN ELEGÁNS

A Klasszikusan Elegáns vonal a luxus klasszikus esztétikáját hordozza magában. A stílus meghatározó jegye a lágy vonalvezetés, a részletgazdag kidolgozás és a fényes felületek bátor használata. A steppelt és díszes, selyemből, szaténból és bársonyból készült textíliák is aktívan megjelennek a kollekcióban. A Klasszikusan Elegáns irányzat látványos, ugyanakkor letisztult elemeket tartalmaz. A formák és részletek keveredése, illetve tónusos színhasználat jellemzik. Kiegészítők tekintetében az üveg, a kristály és a tükör köszön vissza. Fényűzés nőies módon.

MODERN KLASSZIKUS

A Modern Klasszikus vonalat az 1920-as és 1980-as évek lakberendezési trendje inspirálta, amely a kollekcióban eggyé válik mindezek modern környezetbe helyezésével. A történelmi korok kontrasztja a Modern Klasszikus
stílus alapja, szögletes, geometrikus dizájn jellemzi. Anyaghasználatában a fém, az üveg és a márvány jelenik meg. Egyszerre lázadó, ugyanakkor klasszikus kifejezésmód. Fényűzés férfias módon.

NORDIC

Ebben a szezonban a skandináv tematikát a világos, pasztell színek és a matt felületek uralják. Geometrikus formák, anyaghasználatában a fa, üveg, kerámia és textíliák, leginkább a vászon használata jellemző. A kollekció középpontjában a magas minőség áll, így az alapanyagok kiválasztását és a gyártási folyamatokat is a minőségközpontú szemlélet határozza meg. A skandináv stílus világos, könnyed és minden harsányságot nélkülöző esztétikája végtelen kombinációs lehetőséget kínál a lakberendezés szerelmeseinek. Elemei otthonos
atmoszférát teremtenek, hagyományok és emlékek találkoznak a modern városi igényekkel és innovációval.

IDdesign Váci út Budapest

IDdesign képek és óra

IDdesign kiegészítők

IDdesign lakberendezési üzlet

 Elérhetőségek:

MAXCity - Lakberendezési Áruház
2045 Törökbálint,
Tópark u. 1/a. II. emelet/232
Tel.: 23/444-707

www.iddesign.hu

Az IDdesign második bemutatóterme a skandináv lakberendezés legjavát kínálja a legújabb trendeknek megfelelően. A kiváló minőség és a kifinomult stílus, a legapróbb kiegészítőktől egészen a legmeghatározóbb bútorokig elérhető, most már a Váci úton is.

 Váci Corner
1138 Budapest, Váci út 144-150.
Tel.: 1/611-7646, Tel.: 1/611-7647
Mobil: (+36) 70/6000-701

IDdesign bejárat Váci út