BoConcept Athena fotel

Ennek eredményeként, az Athena fekvőfotel könnyed és modern. Lágy íveivel, öleli a testet, és csábít a hátradőlésre, megpihenésre. Athena enyhén lekerekített formája és a könnyed megjelenése bármely nappali nagyszerűen kiegészíti, anélkül, hogy dominálna. Továbbá személyre szabható, így tökéletesen illeszkedik az Ön stílusához.

BoConcept Athena fekvőfotel

BoConcept Athena fekvőfotel fehér bőr

Képzeljen el egy fotelt, amelyet rendkívüli kényelemre terveztek. Egy fotel, amely forgatható és dönthtő, de eközben tökéletesen alátámasztja a hátat és nyakat is. Egy fotel, amelynek lágyan áramlő vonalai nyújtózásra csábítják. Ön az Athena fotelt képzelte el - design és kényelem egyben.

BoConcept fotelek

BoConcept Athena fotel színek

BoConcept Athena lábtartóval

BoConcept Athena natúr színű fekvőfotel

Külön bejáratú búvóhely. Lenyűgözően szép, ölelő formája és kényelmes ülése szinte varázslatos. Lágyan simuló vonalaival és nőies megjelenésével hívogató, modern hátradönthető fotel, amely hivatásának tekinti, hogy lenyűgözze Önt. Forgó lábrésszel szereltük fel, aminek segítségével a szék olyan simán elfordítható, hogy szinte piruettezni támad kedve az embernek.

További részletek a weboldalon: www.boconcept.com/hu-hu/

Magyarországon két BoConcept üzlet található, az egyik az Óbuda Gate üzletházban, Árpád fejedelem útja 26-28. 1023 Budapest, a másik a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont I. emeletén, az M1 autópálya mellett, a 14. kijáratnál, 2045 Törökbálint címen.


Boconcept logo

www.boconcept.com/hu-hu