BeBird design madáretetők

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani saját gyártású, egyedi, kézzel készített beBird madáretetőinket, abból az alkalomból, hogy idén októberben ünnepli első születésnapját a beBird design.

Első, és azóta is egyik legkedvesebb termékünk az egyedi forma- és színvilágot képviselő madáretető. Az évforduló és a közeledő madáretető szezon alkalmából néhány új színnel frissítettük a választékunkat. Az alma és a virág formák nyerték el leginkább a vásárlóink tetszését, ezért igyekeztünk ezekből új színekkel meglepni a madárbarátokat.

BeBird design madáretető

Az ősz kedvelt színei a köszönnek vissza a sárga virág és alma formákon. Emellett a már eddig megszokott piros és zöld alma és a magenta színű virág továbbra is kapható. A virágformához a sárga mellett egy kékfestő stílusú madáretetőt is terveztünk az idei szezon újdonságaként.

BeBird design madáretető

BeBird design madáretető

Minden darab kézzel készített egyedi magyar termék, egyedi kéréseket is figyelembe tudunk venni, ami illeszkedik a kínálatunkban megtalálható többi kerti bútorhoz és kiegészítőkhöz.  A hazai tervezés és kivitelezés garantálja a rugalmasságot és a gyorsaságot. Madáretetőink 9 mm vastag vízálló ragasztású rétegelt falemezből készülnek, színes akrilfestékkel felület kezelve. Mérete: 250 x 250 x 250 mm. A csomagban található 40cm-es lánccal akár fára, ereszre vagy korlátra rögzítheted a madáretetőt. 

Bátran állíthatjuk, hogy madáretetőink kiállták az időjárás és az idő próbáját. Ezt sok pozitív visszajelzés, a vásárlóinktól és kertünkben a madarak tömeges lakmározása igazolja. A strapabíró kialakítás és a minőségi festékek és alapanyagok használata pedig a tartósságot garantálja.

BeBird design madáretető alma formaBeBird design madáretető ház forma

BeBird design madáretető kör alakúBeBird design madáretető virág forma

Töretlenül hiszünk abban, hogy lehet helye a Távol- Keletről érkező tömegcikkek piacán egy olyan hazai terméknek is, amely nem csak ötletes és színes, de szem előtt tarja a minőségi kivitelezés fontosságát is, ugyanakkor elérhető áron megvásárolható.

Szívesen ajánljuk figyelmükbe egyéb design termékeinket is, melyekről bővebben a honlapunkról is tájékozódhatnak.  www.bebird.hu

 

További BebBird termékek:

BeBird design madáretető, virágláda és kert bútor

Kerti bútor és puzzle virágláda

BeBird design mini virágláda

 BeBird minikert


Lakberendezési üzletek

Myfloor Webáruház Myfloor Webáruház
A Myfloor melegburkolat webáruház, csak minőségi anyagokból készült, egészségre nem ártalmas, kiváló minőségű egyedi...
Alchimista Stúdió - Kovácsoltvas bútorok, kiegészítők Alchimista Stúdió - Kovácsoltvas bútorok, kiegészítők
Ügyfélfogadás, kizárólag telefonos bejelentkezéssel. Kovácsoltvas bútoraink mellett kortárs művészek képeit,...
Wallme Decor - Kép webáruház Wallme Decor - Kép webáruház
A WallMe megálmodásakor csapatunk célja nem egy több millió képből álló vegyes minőségű képadatbázis létrehozása...
Rio Art & Design - Ülőgarnitúrák, étkezők, egyedi bútorok Rio Art & Design - Ülőgarnitúrák, étkezők, egyedi bútorok
Egyedi tervezésű minimál és modern nappali és étkező bútorok, minőségi anyagok felhasználásával a MAXCityben. ADA és...