BeBird design madáretetők

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani saját gyártású, egyedi, kézzel készített beBird madáretetőinket, abból az alkalomból, hogy idén októberben ünnepli első születésnapját a beBird design.

Első, és azóta is egyik legkedvesebb termékünk az egyedi forma- és színvilágot képviselő madáretető. Az évforduló és a közeledő madáretető szezon alkalmából néhány új színnel frissítettük a választékunkat. Az alma és a virág formák nyerték el leginkább a vásárlóink tetszését, ezért igyekeztünk ezekből új színekkel meglepni a madárbarátokat.

BeBird design madáretető

Az ősz kedvelt színei a köszönnek vissza a sárga virág és alma formákon. Emellett a már eddig megszokott piros és zöld alma és a magenta színű virág továbbra is kapható. A virágformához a sárga mellett egy kékfestő stílusú madáretetőt is terveztünk az idei szezon újdonságaként.

BeBird design madáretető

BeBird design madáretető

Minden darab kézzel készített egyedi magyar termék, egyedi kéréseket is figyelembe tudunk venni, ami illeszkedik a kínálatunkban megtalálható többi kerti bútorhoz és kiegészítőkhöz.  A hazai tervezés és kivitelezés garantálja a rugalmasságot és a gyorsaságot. Madáretetőink 9 mm vastag vízálló ragasztású rétegelt falemezből készülnek, színes akrilfestékkel felület kezelve. Mérete: 250 x 250 x 250 mm. A csomagban található 40cm-es lánccal akár fára, ereszre vagy korlátra rögzítheted a madáretetőt. 

Bátran állíthatjuk, hogy madáretetőink kiállták az időjárás és az idő próbáját. Ezt sok pozitív visszajelzés, a vásárlóinktól és kertünkben a madarak tömeges lakmározása igazolja. A strapabíró kialakítás és a minőségi festékek és alapanyagok használata pedig a tartósságot garantálja.

BeBird design madáretető alma formaBeBird design madáretető ház forma

BeBird design madáretető kör alakúBeBird design madáretető virág forma

Töretlenül hiszünk abban, hogy lehet helye a Távol- Keletről érkező tömegcikkek piacán egy olyan hazai terméknek is, amely nem csak ötletes és színes, de szem előtt tarja a minőségi kivitelezés fontosságát is, ugyanakkor elérhető áron megvásárolható.

Szívesen ajánljuk figyelmükbe egyéb design termékeinket is, melyekről bővebben a honlapunkról is tájékozódhatnak.  www.bebird.hu

 

További BebBird termékek:

BeBird design madáretető, virágláda és kert bútor

Kerti bútor és puzzle virágláda

BeBird design mini virágláda

 BeBird minikert


Lakberendezési üzletek

LivePicture - Önöntöző növénykép LivePicture - Önöntöző növénykép
A LivePicture növényképpel a belső alapterület csökkentése nélkül növelhetjük a beltéri zöldfelületet, üdébb,...
Raku Design kerámia, ékszer - üzlet és webshop - M. Szabó Anikó Raku Design kerámia, ékszer - üzlet és webshop - M. Szabó Anikó
Raku Design üzlet és webáruház, kiállítás, üzlet és látványműhely. Tradicionális kézi formázású raku kerámiák,...
Farrow & Ball tradicionális angol festék és tapéta bemutatóterem Farrow & Ball tradicionális angol festék és tapéta bemutatóterem
FAB Color Hungary Kft. a Farrow & Ball forgalmazója. Gyönyörű, egyedi tapétákat, valamint páratlan minőségű és...
Manda Lakástextil - Függöny, tapéta, árnyékolás Manda Lakástextil - Függöny, tapéta, árnyékolás
Prémium kategóriás lakástextilek a tervezéstől a kivitelezésig. Függöny, tapéta, bútorszövet és árnyékoló megoldások.