A Logitech legújabb sztereó hangszórója vezeték nélkül kapcsolódik egyszerre akár három eszközhöz is

A médialejátszás a számítógépről, okostelefonról vagy tabletről is problémamentes az új hangfalak segítségével: a készülékre egyszerre három eszköz is csatlakoztatható, és a köztük való váltás a lejátszás és szünetgombok használatával könnyen megoldható.

Logitech Bluetooth Speakers Z600 hangfal

„A Logitech Bluetooth Speakers Z600 kialakításánál az az elv vezérelt minket, hogy a végeredmény hasonlítson egy olyan műtárgyra, amely a formáknak, a felhasznált anyagoknak és a színeknek köszönhetően jól belesimul a modern élettérbe, visszaadva az utrathin laptopok formavilágát” – mondta el Charlotte Johs, a Logitech PC kiegészítőkkel és márkafejlesztéssel foglalkozó üzletágának alelnöke.

Logitech Bluetooth Speakers Z600 hangfal

Legyen szó zenehallgatásról, filmnézésről, videó játékról vagy videó telefonálásról, a Logitech Bluetooth Speakers Z600 tiszta hangzásvilágot biztosít. A hangszórópárok a beépített három drivernek köszönhetően minden térben kiváló akusztikai élményt nyújtanak.

A Logitech Bluetooth Speakers Z600 vezérlőeszközei szintén fontos elemei a letisztult megjelenésnek. A jobboldali hangszóró felső részén egy tükörsima, érzékeny hangoló korong helyezkedik el. Hangosításhoz vagy halkításhoz elég végighúzni az ujjunk ennek peremén. A beállítás többi eszköze, így a bekapcsoló gomb, a Bluetooth kereső és a 3,5 mm-es bemenet, diszkrét módon a hangszóró hátulján rejtőzik. A Logitech mérnökei a kábelek elegáns elhelyezkedéséről is gondoskodtak: különleges kialakítású, görbülésmentes kábelek kapcsolják össze a hangszórókat az adapterrel, így nem kell összegabalyodott kábelkötegbe botlanunk sem az íróasztalon, sem a pulton.

Logitech Bluetooth Speakers Z600 hangfal

A lehető legjobb vezeték nélküli számítógépes élmény biztosítása érdekében, a Logitech Bluetooth Speakers Z600 csomagjában egy USB Bluetooth adó-vevő is található. Ugyan a gépekbe beépített adó-vevők felismerik a hangszórókat, elképzelhető, hogy néhány számítógép nem támogatja az audio streamet, vagy az eszközök gyakori cseréjét. A mellékelt USB adó-vevő használható olyan számítógépek mellett is, amelyek eredetileg nem rendelkeznek Bluetooth egységgel. A hangszórók ráadásként rákapcsolhatók az olyan eszközökre is, amelyek 3,5 mm-es audio kimenettel rendelkeznek.

Logitech Bluetooth Speakers Z600 hangfal

Ár és elérhetőség

A Logitech Bluetooth Speakers Z600 2013 augusztusában kerül az amerikai és az európai boltok piacára 149 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron. Bővebb információkért látogasson el a www.logitech.com oldalra, vagy keresse fel a Logitech blogját.