A Reisenthel táskák koncepciója ez: Végy egy jó alapanyagot, hozz létre egy nagyszerű és praktikus formát mindezt pedig vagy egy tucat mintával párosítsd. A változatok száma így már a sokszorosára nő. A Reisenthel a fiatalos és modern nőt célozza a tiniktől a stílusos nagyikig, aki vásárol, utazik, és mindeközben tartós, erős, megbízható, és nem utolsó sorban dizájnos és elegáns táskával és utazótáskával szeretne megjelenni. A táskák formája és teherbírása is sokféle, sőt a folyton megújuló színekkel aktuális öltözékünkhöz is igazíthatjuk kedvencünket.

Reisenthel logoMagyarországon a Reisenthel táskák kizárólagos forgalmazója a RAM Design. Azok számára akik otthonról, kényelmesen szeretnék a táskavásárlást lebonyolítani nekik a  www.trend-design.hu webáruházat ajánljuk. A webshopban 10.000 Ft feletti vásárlás esetén díjtalan kiszállítást és teljes körű kiszolgálást kapunk. A Trend 2-ben működő Budaörsi bemutatótermükben a webáruházban megrendelt termékek személyes átvételére van lehetőség. A www.trend.design weboldalán a következő darabokból lehet rendelni: Bevásárló kosarak, bevásárló táskák, húzható bevásárlókocsik, kozmetikai táskák, női táskák, notebook táskák, utazótáskák, üveghordó táskák, otthoni tárolódobozok, szennyestartók.

Ismerjük meg közelebbről is a Reisenthel 10 legújabb
bevásárló- és utazótáskáját!

 

Reisenthel táska

Reisenthel táskák utazáshoz:

Reisenthel utazótáska

Mintás Reisenthel táska

Allrounder utazótáska - Special Edition

Doktortáska formájú, a cipzár résznél fémmel megerősített, vállon és kézben is egyaránt hordható, sportosan divatos táska. Belseje vékonyan bélelt és kenguru zsebekkel van ellátva. Állítható és levehető, erős táskapántokkal és tépőzárral megerősített fogórésszel rendelkezik (csak az M és L modellek). Praktikus, használata sokoldalú. Megnézem az összes utazótáska modellt.

Allrounder utazótáska

Duobag kétféle mintával

A kétarcú táska – divatos és praktikus egyben. Viselőjét a mindennapos használatban segíti  a  komfortos hordpánt és a karabineres, állítható vállpánt. Cipzárral záródik. Megnézem az összes táska modellt.

Virágmintás utazótáska

Toiletbag - kozmetikai táska

Sokunk számára elképzelhetetlen, hogy toiletbag nélkül utazzunk. Az olyan fontos eszközöket, mint a fogkefe és a hajsampon a háromzsebes központi rekeszben és a fedélben elhelyezkedő két cipzáras zsebben tárolhatjuk. A tépőzárral elfedhető tükör a táska fedelében kapott helyet. A toiletbag azért is közkedvelt, mert szinte bárhol felakasztható. Így a legfontosabb kozmetikai cikkek mindig a kezünk ügyében vannak, nem mellesleg a táska nyitott állapotában jól áttekinthető. Zártan a toiletbag kis helyet foglal el ahhoz, hogy akár a bőröndünkben, akár az utazótáskánkban gond nélkül elférjen. Megnézem az összes kozmetikai táskát.

Reisenthel kétoldalú táska

Trolley M a húzható bevásárótáska

A világ leggyorsabb bevásárlótáskája! A trolley M korcsolyára emlékeztető lágyan mozgó görgőkön gördül, mely kényelmes szállítást biztosít. Amennyiben az utak göröngyösé válnának, a táska extra hosszú teleszkópos nyele teljes egészében visszasüllyeszthető, és a kézi fogóját megragadva tovább cipelhető. A görgők besüllyeszthetők a beépített védősapkák alá, így a kabátok és a nadrágszárak mindenesetre tiszták maradnak! A hátoldalon 1 cipzáras tok található. Megnézem a többi húzható bevásárlótáskát is.

Italtároló táska

Bottlebag 9

Ez a praktikus 9 rekeszes üveg- és flakontartó táska biztosan, zörgés- és törésmentesen hazaszállítja az italokat, de a visszaváltható üvegek és flakonok szállítására is kiválóan alkalmas. Stabil, tépőzáras fogórészt kapott. Megnézem a többi Bottlebag modellt is.

Női Reisenthel táska

 

Reisenthel táskák bevásárláshoz:

Klasszikus Reisenthel bevásárló táska

Easyshoppingbag

Fém, kampós oldalsó megerősítéssel egyszerűen beakasztható a bevásárlókocsiba és a bevásárlás után ugyanolyan egyszerűen a tartalmával együtt kiemelhető és kényelmesen áthelyezhető az autóba vagy a kerékpárra. Véget vet a kellemetlen átpakolás- és zacskóstressznek! Belső zsebbel is rendelkezik és a bevásárlókocsihoz szükséges érmét is integrálja, így még az aprópénz is feleslegessé válik. Esernyő formára összehajtogatható. Megnézem a többi Easyshoppingbag modellt is. 

Bevásárlótáska

Mini Maxi Basket bevásárlókosár

A Reisenthel  legújabb családtagja az innovatív összecsukható bevásárlókosár. Stabil és biztonságos, könnyen nyitható, összecsukható. Jól hallható kattanás jelzi a tökéletes összecsukást. Nagy befogadóképesség a bevásárlásokhoz. A stabilitásért a  merevített belsőperem a felelős.5 lábacska tartja el a földtől. Hordpántja stabil, erős.Belsejében egy húzózáras zseb található. Tökéletes választás! 

Fiatalos táska

Törzsi mintás táska



Facebook logo

Nyereményjáték a Facebookon!

A Lakberinfo.hu és a Trend-Design közös nyereményjátékot indít! Nyerd meg a Trend-Design.hu webshop felajánlásában a Reisenthel Shopper M - Hopi szuper bevásárlótáskát!

Hogy mit kell tenned? Mindössze 3 lépésre vagy a nyereménytől, játssz Te is!

  • Keresd fel a www.trend-design.hu weboldalt és válaszd ki a neked legjobban tetsző Reisenthel táskát.
  • Menj fel a Trend-Design Facebook oldalára és Like-old az oldalt!
  • Írd be a Lakberinfo Facebook oldalán a játékkiírás posztjába, hogy melyik táska tetszett a legjobban, oszd meg, és máris esélyes vagy a nyereményre!

Íme a nyeremény:

Reisenthel Shopper M Hopi

Játék indításának ideje: Lezárult!

Játék lezárásának ideje: Lezárult!

Szerencsés Nyertes: Bába Gabriella

A nyertest a Facebookon értesítjük, a nyereményt a következő
helyen veheti át:

RAM Design Ker. Kft. - Trend2 Nagykereskedelmi Divatház
2.053 üzlet (I. emelet) - 2040 Budaörs , Gyár u. 2.



Reisenthel Carrybag

A védjegy oltalma alatt álló carrybag sportos és modern designjáért többszörösen nyert nemzetközi kitüntetéseket. A stabil alumínium keret valamint a jól strapálható poliészter anyag kombinációja egyedülállóvá teszi. Sokoldalú használati lehetőséget biztosít. Csekély súlya ellenére erősen megterhelhető. Puha párnázatú fogója kényelmes a kézben. A kosár belsejében integrált cipzáros zsebben jól elhelyezhető a pénztárca és egyebek. A kosár fogója lehajtható és a stabilizációra szolgáló kis rudacskák eltávolításával teljesen laposra összecsukható.

Pöttyös táska

Loopshopper táska

Divatos és különleges táska, mely sokoldalú használati lehetőséget biztosít. Különlegessége a nagy alumínium fogórész, mely puhán párnázott, így kényelmesen viselhető kézben és vállon is. A belsejében integrált cipzáros zsebben jól elhelyezhető a pénztárca és egyéb apróságok. Ezenkívül egy mobiltelefon zsebbel is fel van szerelve. Praktikus kétrekeszes külső zsebe is van. 

Divatos táska

Ha az összes Reisenthel táskát szeretnéd megnézni akkor nézd át a
www.trend-design.hu webáruház páratlan kínálatát!

Vásárlás kizárólag a webshopban, a megrendelt táskák személyes átvételére is van lehetőség ahol a kiállított táskák rendelés előtt megtekinthetőek.

Elérhetőségek: Telefon: 06 1 452 72 88, Mobil: 06 30 595 91 53

RAM Design Ker. Kft. - Trend2 Nagykereskedelmi Divatház
2.053 üzlet (I. emelet) - 2040 Budaörs , Gyár u. 2.

Nyitva tartás: hétfő: 10:00-14:00 óráig, kedd-csütörtök: 09:00-15:00 óráig
péntek: 09:00-13:00 óráig, szombat: zárva, vasárnap: 09:00-13:00 óráig 
Minden hónap utolsó vasárnapján Zárva!