Ha a neten rendelsz, akkor elérhető számodra az új őszi kollekciónk is, ahol a család apraja nagyja számára megrendelheted a vízhatlan esőkabátot és gumicsizmát.

Több, mint kávé

Tudtátok, hogy a Tchibo már nemcsak a kávét, hanem termékek széles palettáját is forgalmazza?! A Tchibo üzleteiben – akár Budán a MOM Parkban és a Mammutban; vagy Pesten az Aréna, Westend, Árkád és KÖKI üzletházakban – a kávén felül különféle egyedi használati cikkekkel is bővítette választékát. És ha nincs kedved éppen plázázni, akkor sincs gond, mert a Tchibo webáruházában néhány kattintással is megrendelheted a kiszemelt terméket. Merülj el a részletekben, válogass kényelmesen, otthonról a Tchibo webáruház hetente változó kínálatából!

Belegondoltál már abba, hogy a kávézás mennyi mindenre teremt alkalmat? Többek között a kávé mellett inspirálódunk, hiszen ilyenkor végre van idő átgondolni ötleteinket, terveinket: hogyan újítanánk fel konyhánkat, hogyan dobhatnánk fel ruhatárunkat egy új kiegészítővel. A hirtelen jött ihletet szerencsére nem kell sokáig magadban tartani, hanem néhány klikk a www.tchibo.hu oldalon, 2-3 nap várakozás, és máris megvalósulhat az álmod. A weboldalon a kínálatot balról jobbra témánként találod, természetesen időrendi sorrendben haladva.

Tchibo webshopEgy heti téma kínálata 40-50-féle terméket jelent, melyet a Tchibo terméktervezői álmodnak meg, és az ő specifikiációjuk alapján gyártatnak le a világ különböző pontjain. A termékek nagyon szigorú minőségi ellenőrzésen mennek keresztül a cég hamburgi központjában.

Így biztos lehetsz benne, hogy a minőséggel nem lesz gondod. És, hogy megkönnyítsük a vásárlás dilemmáját is számodra, a termékeket úgy válogatjuk össze, hogy egy termékkategóriából a témán belül csak egyet találsz, de az a legjobb ár-érték arányú lesz.

Fontos tudnivaló, hogy a kínálat hetente, minden szerdán frissül. A témának megfelelően lehet, hogy praktikus konyhai kiegészítőket találsz, vagy romantikus alsóneműt, vagy gyermekeidnek elnyűhetetlen átmeneti dzsekit, vagy éppen hangulatos lakberendezési tárgyakat. A nagy válogatásban azonban ne feledkezz meg arról, hogy az egyedi termékek korlátozott ideig és limitált számban kaphatók. Fontos tudnivaló, hogy a nagyméretű tárgyakat kizárólag a webáruházban rendelheted meg.

Heti aktualitások amíg a készlet tart:

A készlet minden szerdán frissül!

Stílusos lakástextil és ágynemű garnitúra

Lakberendezési kiegészítők és dekoráció a Tchibo üzletekben és webshopban

Lakberendezési kiegészítők és dekoráció a Tchibo üzletekben és webshopban

Lakberendezési kiegészítők és dekoráció a Tchibo üzletekben és webshopban

Lakberendezési kiegészítők és dekoráció a Tchibo üzletekben és webshopban

Fürdőszoba bútorok és ötletes tapadókorongos kiegészítők

Fürdőszoba bútor a Tchibo üzletekben és webshopban

Fürdőszoba felszerelés tapadókorong a Tchibo üzletekben és webshopban

Eszközök varráshoz és lakásdekoráció készítéséhez

Szabás varrás eszközök a Tchibo üzletekben és webshopban

Táskák - mert kell nekem

Táska a Tchibo üzletekben és webshopban

Konyhai kiegészítők hamburger és steak készítéséhez

Konyhai eszközök a Tchibo üzletekben és webshopban

Divatos őszi ruházat kicsiknek és nagyoknak

Esőkabát és gumicsizma a Tchibo üzletekben és webshopban

A teljes választék és minden információ itt: www.tchibo.hu