A Hülsta now! kollekciója forradalmasította a bútorokról alkotott elképzeléseinket, mert ezek voltak az első otthon, speciális szerszámok nélkül összeszerelhető prémium kategóriás modellek és azok, mind a mai napig. A harmadik generációs családi vállalkozás, a Hülsta, mára egyet jelent a nagyvárosi, elegáns, kivételesen magas minőségű bútorokkal, melyek nem nélkülözik a kreativitást és az egész világon hirdetik készítőik szakértelmét.

Hülsta nappali bútor

Az idei ősz egyik újdonsága a no.16, amelyben ideális arányban ötvöződik a tömör fának köszönhető természetesség a kortárs dizájnnal. Az egyes elemek széles variálhatósága határtalan lehetőséget nyújt az otthon kreatív berendezésére. A now! no.16 különleges, innovatív technológiát alkalmaz a felületek kezelésére; az úgynevezett EverNatural lakkozást.

Hülsta nappali szekrény

Hülsta nappali bútor

Hülsta nappali bútor

Hülsta natúr nappali bútor

Ezzel a megoldással a bútorok hosszú távon megőrzik eredeti, kinézetüket és tapintásukat, ugyanakkor összehasonlíthatatlanul nagyobb védelmet nyújtanak a folyadékokkal szemben, mint a lazúrral vagy olajjal kezelt  felületek.

Hülsta nappali bútor

Hülsta komód

Hülsta asztalok

Az InnoShop üzletének elérhetősége:

www.innoshop.hu