Különleges design székek a VITRINBEN

A VITRIN egy speciális, kontinenseken átívelő design szék válogatás. A home office széktől a terebélyes lounge székeken át a moduláris padokig itt mindenféle ülőbútor megtalálható.

Különleges design bútorok Vitrin Bartók Béla út

Vitrin Budapest, design székek

Ahogy az emberek életmódjai alakulnak, úgy idomulnak hozzájuk az őket körülvevő terek. Az elmúlt évek változásai alapjaiban formálták át a képünket arról, hogy mit jelent egy modern iroda, közösségi tér vagy otthon. Ezeknek az újgenerációs tereknek a berendezését tűzte ki célul egy budapesti concept store, a VITRIN.
 
A concept store műfaj Európa szerte nagy népszerűségnek örvend. Alig találni olyan európai nagyvárost, ahol ne lenne néhány kiemelkedő képviselője ezen az egyszerű kereskedelmen túlmutató szemléletnek. Az ilyen üzletekre jellemző, hogy a szemléletformálást és a közösségépítést legalább olyan nagyra értékelik, mint az eladásokat. Gyakran szolgálnak platformként a terület kreatívjai számára, aktívan részt vállalva az alkotói projektekben.
 
Ez a fajta gondolkodásmód volt meghatározó a Solinfo új üzletének tervezésekor. A kereskedelmi háttér adott volt, már csak a kreatív rendszerező szemlélet, és egy igazán jó helyszín kellett. Az alapítók, Orbán Zoltán és Szetei Krisztián szakmai kapcsolata Fónagy Dóra építész/designerrel, a defo labor alapítójával felszínre hozta közös ambíciójukat egy olyan új kereskedelmi modell felállítására, ami a legfrissebb trendek és tendenciák mentén képes kiszolgálni a fogyasztói igényeket. Egy olyan üzlet gondolata fogalmazódótt meg, ami tervezői és a kereskedői szemlélet mentén rendszerezi a leginnovatívabb gyártók megoldásait.

Olasz design székek a Vitrinben

 

Vitrin design szék üzlet és tervezés

 

Különleges székválogatás a Vitrinben

Így született a VITRIN, aminek szíve egy speciális, kontinenseken átívelő design szék szelekció. A home office széktől a terebélyes lounge székeken át a moduláris padokig mindenféle ülőbútor megtalálható a Bartók Béla úti üzletben, olyan nagymúltú design brandektől, mint az ikonikus Cappellini, a játékos Magis vagy a karakteres dán HAY. A design világ titánjain túl az újhullám is képviselteti magát, például az északi modernizmust újraértelmező svéd Menu, a kézműves famegmunkálást új szintre emelő olasz Mattiazzi és a formabontó spanyol Viccarbe révén. A kiemelkedő szelekció kiemelkedő szakértelemmel is párosul, hiszen a VITRIN csapat sokéves design és kereskedelmi tapasztalatából adódóan jól ismeri a belsőépítészeti projektek igényeit, és segítséget nyújt a tervezés minden fázisában.

Rendszeres kiállítás és workshop a Vitrinben 
Concept storeként a kereskedelmen túl kiállításoknak, szakmai programoknak és képzéseknek is teret ad a VITRIN. Saját háromalkalmas képzési programja a a tértervezés, a világítás és a hangtechnika összefonódását térképezte fel, a kiállítások során pedig olyan alkotók értelmezték újra a VITRIN terét, mint a lumoconcept lámpamanufaktúra, a növényinstallációkkal foglalkozó finecut és a Je Suis Belle divatház. Nem titkolt célja az üzletnek a minőségi designkultúra népszerűsítése, ezért a továbbiakban is nagy hangsúlyt fektetnek majd a formabontó design megjelenésekre.
 
Kövesd a VITRIN-t a Facebookon és az Instagramon, és látogasd meg az üzletet a Bartók Béla 20. szám alatt!


Vitrin logo

1111 Budapest - Bartók Béla út 20. 

hello@vitrinbp.hu

+36 70 316 6329

vitrinbp.hu


Lakberendezési üzletek

Klose Bútorkollekció Klose Bútorkollekció
A Klose Kollekcióval történő térkialakítás révén lehetősége nyílik arra, hogy otthonának új, esztétikus és stílusos...
Bútorwebshop - Minőségi olcsó bútorok országos kiszállítással Bútorwebshop - Minőségi olcsó bútorok országos kiszállítással
Modern, megfizethető bútorok országos, akár ingyenes házhoz szállítással is a Bútorwebshop.com webáruházból. Nappali...
Luna Matrac webáruház Luna Matrac webáruház
A Luna matracot a vásárlók többségének fejlesztettük, ahol a különböző habrétegek együtt dolgoznak és egymás jó...
Impala Bútorkereskedő Kft. - A Székkirály Impala Bútorkereskedő Kft. - A Székkirály
Ha otthonra szeretne széket, fotelt, étkezőasztalt vagy kiegészítő bútorokat biztosan jó helyen jár. De, ha Ön...